reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko ja przy wyniku mam tak;
> 3,0 wysoki poziom (zespół policystycznych jajników)
> 1,0 poziom prawidłowy
< 1,0 niski poziom (menopauza)
więc jak na moje oko to według tej tabeli masz wzorcowe :-)

reklama
Beti ja nawet nie jestem pewna czy to dobrze policzylam... ide spac chyba zaraz... wczoraj wieczorem @ przyszla wiec dzisiaj samopoczucie kiepskie i jeszcze caly dzien w aucie za mna...

Beti - ale m ma super wyniki :-) nic tylko działać.

OSA - witam w naszym gronie :-)

Marzen - czyli wszystko ok? To jeden problem z głowy :-)

Niebajko - mam pytanie, kiedy ty miałaś prenatalne? Mój lekarz twierdzi że oni robią w 13tc bo tak jest prawidłowo. I zastanawia mnie jak ty miałaś. W ogóle od którego tygodnia zaczyna się 2 trymestr?

U nas ogólnie ok, dzidziuś się rozwija, serduszko bije :-) proszę mnie zapisać na kolejną wizytę na 29 września.

Kredko, a Twój M nic nie suplementuje? Niech łyka selen i cynk, każdy lekarz to poleci. Co do amh to nie znam się na przelicznikach. Ja mam 1, 86 I moja poprzednia gin określiła bo jako niski jak na mój wiek (31). Skonsultuj u tamtejszego ginekologia.
Osa, witaj;) przejście do specjalisty od.leczenia niepłodności, to dobry krok. Sporo badań za Tobą, ale wierzę, że znajdą na Was sposob;) no i pierwsza iui, to pierwsze koty za płoty i mało komu się udaje, niestety:/ głowa do góry!!!
Marzeń, jaki kolejny krok? Dobrze, że nic niepokojącego nie znaleźli!
Lumia :*
Stacy, super, że z Maluszkiem wszystko dobrze;)
Niebajko, kochana moja:* trza się na wirtualny sok umowic:* wiader unikać chcę, stres duży i wg M smutek na twarzy mi się maluje... ale to tylko szczekoscisk :p tak tłumaczę sobie:p

Ja prenatalne robiłam w 12 tyg. Generalnie robi sie miedzy 11-13, ale im pozniej tym wiecej widac;) także 12-13;)
1 trymestr liczylam do 14 tyg. I apki tez mi tak pokazuja.
20 tydzień to tzw polowkowe czyli 16 tydz to nie moze byc poczatek drugiego trymestru:*

Kredko 1.54 to nie jest beznadzieja. Do programu rządowego ivf nie przyjmuja kobiet ponizej 0,7 w nowych odczynnikach ( w starych 0,5)
Jest to sygnal, ze komorki jajowe moga nie byc super jakosci. Q10 mozna zaczac lykac na ich poprawe.
W każdym razie, masz jakiegos gina u siebie zeby to skonsultowac?
I wiesz... ze delikatnie należałoby Cie trzepnac za to zwlekanie ze wszystkim..:p ja ciagle jestem rozgoryczona!

Stacy super:**** niech Babelek rosnie.;)

U mnie wizyta 1 pazdziernika.

Podpisuje sie pod cynkiem i selenem;)

Aniko.. nie musze Cie widzieć, żeby czuc Twoj smutek.. wali po oczach. Naprawde. I serce mi peka. ALE DASZ RADE! jeszcze troche i zaczna Toba motac rozne inne emocje:) mowie Ci:*** popros w sobote o pokazanie zdjec Kropkow;)

Ja prenatalne robiłam w 12 tyg. Generalnie robi sie miedzy 11-13, ale im pozniej tym wiecej widac;) także 12-13;)
1 trymestr liczylam do 14 tyg. I apki tez mi tak pokazuja.
20 tydzień to tzw polowkowe czyli 16 tydz to nie moze byc poczatek drugiego trymestru:*

Kredko 1.54 to nie jest beznadzieja. Do programu rządowego ivf nie przyjmuja kobiet ponizej 0,7 w nowych odczynnikach ( w starych 0,5)
Jest to sygnal, ze komorki jajowe moga nie byc super jakosci. Q10 mozna zaczac lykac na ich poprawe.
W każdym razie, masz jakiegos gina u siebie zeby to skonsultowac?
I wiesz... ze delikatnie należałoby Cie trzepnac za to zwlekanie ze wszystkim..:p ja ciagle jestem rozgoryczona!

Stacy super:**** niech Babelek rosnie.;)

U mnie wizyta 1 pazdziernika.

Podpisuje sie pod cynkiem i selenem;)

Aniko.. nie musze Cie widzieć, żeby czuc Twoj smutek.. wali po oczach. Naprawde. I serce mi peka. ALE DASZ RADE! jeszcze troche i zaczna Toba motac rozne inne emocje:) mowie Ci:*** popros w sobote o pokazanie zdjec Kropkow;)

Mi mowila gin ze Dziecko musi miec minimum 67mm do prenatalnego :) a polowkowe mislam dwa razy - raz e Norwegii w 18 tygodniu i w 20 w Polsce :)

reklama
Hmm.. Emi u mnie bylo niecale 6cm i wszystko udalo sie ladnie pomierzyc :) cholera nie wiem:p ale skoro do 14tyg wsxystkie dzieci risna jednakowo, czyli crl takie samo, to... to nie wiem;p lepiej pozniej niz wczesniej, mi kazali przyjść tego i tego, i przyszłam. Moja dr jechała na urlop w moim 13tyg wiec nie bylo wyjscia;)

Farciara się naogladala:F

Do góry