reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bierze od samego początku cynk, selen, Wit c i ogólne witaminy dla mężczyzn. Ale niestety pali i piwka tez nie odmówi i dużo autem jeździ ;/
Przynajmniej tym juz się nie martwimy.

Osa norma amh 0,07 to jakas kpina:p gdybys taki miala wynik to bylaby rozpacz.. generalnie im blizej 1 tym chyba slabiej:/ znawca nie jestem, ale super duzo czasu mozesz nie miec..
Invimed? Invicta?? Ja w tej pierwszej klinice sie leczylam.

Kredko wasze normy sa mega dziwne i ich nie ogarniam. Jakie to sa jednostki? Da sie to jakoś przeliczyć?
Rubella, to lacinska nazwa różyczki;) jak robiłam wyniki to bylo napisane "Rub";)

Marzen u mnie szyjki po operacji znalezc nie moga. Kazdy lekarz i pielęgniarka klnie:/ skręcona gdzieś do boku.. ale nie pytalam o problem dotarcia plemników, bo u mnir juz bylo wiadomo ze ivf. Przy iui nie ma znaczenia na pewno;) przy naturalnych? Zapytaj :*

Lumio czekamy na info :)))) niech sie dobrze dzieje:)

M! Dasz rade:)) jestem pewna :);*

Dziewczyny znalazlam takie cos:

Załączniki

• 1442345528374.jpg
    1442345528374.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 40
Ale te zdjecia to forum minimalizuje... nic nie widac. To tabelka moze bedzie czytelna

Załączniki

• 1442345636883.jpg
    1442345636883.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry