reklama
G
gość_forum
Gość
Beti a Twoj m bral jakies leki lub witaminy?
Kredko brał SALFAZIN ale to brał od styczni
do czerwca puzniej przestał,teraz znowu
bierze,ale to trzeba brać minimum trzy miesiące.Więc tak naprawdę nie wiemy od czego mu sie porawiło jak palił tak pali,i piwka też sobie nie żałował
G
gość_forum
Gość
Kredko a co do Twojego amh,nie wiem jakie wy tam macie normy lepiej bedzie do swojego gina zadzwonic ;-)
G
gość_forum
Gość
coś na pewno pomogą,i na pewno nie zaszkodzą niech bierze pewnie,po za tym i skóra i paznokcie mu się poprawią i nie powiem popęd seksualny po tym większy ;-)
Zuziku:-)
Nie mam jeszcze wyznaczonego terminu;-)czekam na informacje:-)
Osa
Witaj. Napisz cos wiecej, bo ciezko cos doradzic. Piszesz, ze staracie sie 5lat. Jakie badania robiliscie, czy od poczatku byliscie pod opieka lekarza itp.
Kredko
Ciezko mi doradzic, bo to chyba jakies inne normy....:-( ...
Beti
A czemu jestes stymulowana?nie masx owulacji na naturalnym cyklu?
A moze warto jeden cykl monitorowac?ja dzieki monitorowaniu w koncu poznalam swoj organizm;-)
Ale oczywiscie to moze nie byc mozliwe przez najblizsze 9 miesiecy;-):-)
prawie rok byłam pod opieką lekarza, podawał mi clostilbegyt , a pózniej zaproponował mi laparoskopie , okazało że mam jeden jajowód drożny , pózniej jeszcze przez 3 miesiące clostilbegyt. i nie udało się zajść w ciążę. Powiedział że mi więcej nie pomoże że muszę się udać do kliniki bezpłodności . Mąż wyniki ma dobre. Wyniki podałam wyżej:-):-)
G
gość_forum
Gość
osa więc zostaje wam znalezć ginekologa typowego od leczenia niepłodności,on będzie bardziej kompetentny i was poprowadzi właściwą droga :-)
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was ma może szyjke macicy bardzo głęboko?
Mi znowu lekarz gmeral kwadrans w poszukiwaniu szyjki i na dodatek jeszcze w bok była skierowana:/ w poniedziałek wypytam czy może stanowić to jakieś bariery w zaciazeniu.
Mi znowu lekarz gmeral kwadrans w poszukiwaniu szyjki i na dodatek jeszcze w bok była skierowana:/ w poniedziałek wypytam czy może stanowić to jakieś bariery w zaciazeniu.
reklama
M26
Fanka BB :)
Beti, brawo dla m. Mój też 1,5 roku temu miał slabiutkie wyniki a przy ostatniej inseminacji miał po przerobce 25 ml w czym 99% ruchliwych. Pani pielęgniarka była pod wrażeniem. Heh
Marzen. Bardzo się ciesze ze u Ciebie wszystko ok, w czwartek będę przeżywać to co Ty.
Osaosa mam bardzo podobny problem, clo, z jednym jajowodem i teraz właśnie zmieniłam na lekarza z kliniki niepłodności i to była świetna decyzja
Odpowiedni lekarz to podstawa.
Marzen. Bardzo się ciesze ze u Ciebie wszystko ok, w czwartek będę przeżywać to co Ty.
Osaosa mam bardzo podobny problem, clo, z jednym jajowodem i teraz właśnie zmieniłam na lekarza z kliniki niepłodności i to była świetna decyzja
Odpowiedni lekarz to podstawa.
Podziel się: