reklama
G
gość_forum
Gość
OSA napisz coś wiecej o sobie i swoim przypadku,to pewnie coś zradzimy :-) w kupie siła! :-)
Osa witaj, a gdzie? W klinice niepłodności czy szpitalu? Z jakiego powodu iui? Dlugo się staracie ? Napisz coś wiecej
W klinice niepłodności we Wrocławiu , mam jeden jajowód nie drożny , staramy się ponad 5 lat
G
gość_forum
Gość
jedna nie udana inseminacja nie przekreśla twoich szans na zostanie mamą,głowa do góry :-) bedzie dobrze,mój lekarz zapłodnił dziewczynę bez jajowodów :-)
zuzik85
Fanka BB :)
Witaj osaosa82! Fajnie, że do nas dołączyłaś. U nas dużo doświadczonych dziewczyn, chętnie naprowadzimy Cię na nowy tok myślenia ;-)
A jak armia męża? Czy tylko jajowód może stanowić przeszkodę? Jakie badania już robiliście?
Najważniejsze, to nie tracić nadziei. Pierwsza inseminacja to tyle stresów, niewiadomych, że ma prawo się nie udać. Do kolejnej podejdziesz już z pewnym doświadczeniem i będzie Ci łatwiej ;-)
A jak armia męża? Czy tylko jajowód może stanowić przeszkodę? Jakie badania już robiliście?
Najważniejsze, to nie tracić nadziei. Pierwsza inseminacja to tyle stresów, niewiadomych, że ma prawo się nie udać. Do kolejnej podejdziesz już z pewnym doświadczeniem i będzie Ci łatwiej ;-)
Ostatnia edycja:
kredka82
Witaj osa
Wlasnie mialam pisac ze znajoma Beti zaciazyla bez jajowodow:-)
No i zuzik ma racje ze pierwsza iui to czlowiek nic nie wie i sam stres nie dziala na nas dobrze. Napisz wiecej jak armia m i jakie badania mialas i nie poddawaj sie!!!
A ja z racji ze juz przyjechalam do tego szpitala to postanowilam podskoczyc do tego drugiego po te wyniki. W 3 okienkach sie musialam poklocic bo w calym wielkim szpitalu nikt mi nie moze ich wydrukowac. Jedynie co to pani mi podyktowala i przepisalam na kartke:-)
A wiec AMH 11 (6.8-47.8 )
Rubella ze jestem chroniona przed tym
I tarczyca cos tam 17.8 (12-22)
Fsh 0.1 (0.1-4)
A co do zatok to znowu ta kamerka wstretna alr wszystko oki. Przy okazji zrobilam alergie z krwi:-) bo mialam tylko testy skorne.
Wlasnie mialam pisac ze znajoma Beti zaciazyla bez jajowodow:-)
No i zuzik ma racje ze pierwsza iui to czlowiek nic nie wie i sam stres nie dziala na nas dobrze. Napisz wiecej jak armia m i jakie badania mialas i nie poddawaj sie!!!
A ja z racji ze juz przyjechalam do tego szpitala to postanowilam podskoczyc do tego drugiego po te wyniki. W 3 okienkach sie musialam poklocic bo w calym wielkim szpitalu nikt mi nie moze ich wydrukowac. Jedynie co to pani mi podyktowala i przepisalam na kartke:-)
A wiec AMH 11 (6.8-47.8 )
Rubella ze jestem chroniona przed tym
I tarczyca cos tam 17.8 (12-22)
Fsh 0.1 (0.1-4)
A co do zatok to znowu ta kamerka wstretna alr wszystko oki. Przy okazji zrobilam alergie z krwi:-) bo mialam tylko testy skorne.
Ostatnia edycja:
reklama
zuzik85
Kredko, ja tam na AMH się nie znam, ale chyba dobry wynik!
Marzen, to super, że drożne, jeden kłopot z głowy ;-)
Marzen, to super, że drożne, jeden kłopot z głowy ;-)
Podziel się: