reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj Stacy :)))) mój mąż ma AsthenoTerazoospermie - tak pisze na seminogramie. Teraz nie wiem co dalej, ale szukam.
Trzymam za Was mocno kciuki i zazdroszcze (pozytywnie) szczęścia :*
Coraz czesciej mysle o Białymstoku, wiec pewnoe tam sie zglosze po pomoc :) dziekuje Ci [emoji173]️

reklama
Kredko, wiem, że chciałaś zmobilizować Mitkę do działań, ale... każdy musi dojrzeć do pewnych decyzji i kroków. I każdy w swoim rozumie i sercu wszytsko musi przetrawic. ja też nigdy nie myslałam, że dojdę do inseminacji, a do invitro to już w ogole. do wszytskiego trzeba dojrzeć - i nie mówię tu tylko nas, ale także naszych facetach - nie mozna ich posądzać o egoizm, ale o obawę i nieznajomośc tematu już tak. Jednak ,my babki jestesmy bardziej waleczne i odwazne, nasze połówki potzrebują wiecej czasu, by zrozumień niektóre sytuacje. pamietam, jak mój M krzywo patrzył najpierw na specjalistyczny osrdoek, potem szeroką diagnostykę, kolejne insmeminacje, a sam tez mial przecież operację żylaków. kazdy z tych kroków podejmowany był swiadomie, ale mielił w tej swojej łepetynce, oj mielił! i co?! i na koniec sam był bardziej i szybciej przekonany, ze juz czas na invitro niz ja sama. kazdy w swoim czasie.

a o dobrej diagonostyce, to ja tu trąbię od początku, bo przecież znajdą się lekarze, ktrozy tylko po ramieniu poklepują,a od powaznych badań nawet odwodzą... znamy takie przypadki i na tym forum, nie? ;)

i tak sobie myślę, że więcej zdziała sie będąc po tej samej stronie barykady niz stawiając sprawę na ostrzu noża. emocji zawsze w tym temacie będzie sporo, ale nie można nigdy nikogo do niczego przymuszac. gdybym rok temu podjęła decyzje o ivf, to byłaby to tylko moja decyzja, a przecież dziecko chcę z moim męzem, a nie sama - zatem obawy Mitki i jej męza rozumiem.

Stacy, mam nadzieję, że dzisiaj jest Ci juz lepiej i zadnych dalszych plamien nie obserwujesz!!! dbaj o siebie bardzo!!!!

Niebajko, chyba zaraziłam się od Ciebie tą sennością, chodzę jak śnięta ryba :/

Z podkarpacia to do szczecina troche daleko ale bocian już jest bliżej ,jesteśmy z Toba i trzymamy kciuki,a kiedy te wyniki bety odbierasz?

Mitko przede wszystkim badania i dobry lekarz. Najlepiej z kliniki leczenia niepłodności. Zwykły ginekolog może nie mieć takiej wiedzy. Szkoda waszego czasu i pieniędzy.

Aniko nad ranem tylko miałam plamienia, cały dzień był w porządku. Mam nadzieje że już się nie pojawią.

Beti39 w sobotę miałam IUI, wiec mam zrobić dopiero koło piątku przyszłego. Ale miałam zapalenie pęcherza i byłam u urologa, ktory stwierdził, że nic nie ma ... Bo mowilam, że moge byc w ciazy... No o Białymstoku mysle coraz czesciej ...

Ja mam jutro :-)wiec tydzień po tobie bede testowac bete :-) a stwierdził że nic nie ma bo to za wczesnie..! a zresztą urolog to raczej od facetów więc co on może o ciązy Ci powiedzieć ?? :O

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki... od jakiejs godziny co mi pokazuje na pasku ze nowy wpis to przy otwieraniu mi sie reklamy pokazuja na cala strone!!! Czy Wy tez tak macie???

Do góry