reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj Stacy :)))) mój mąż ma AsthenoTerazoospermie - tak pisze na seminogramie. Teraz nie wiem co dalej, ale szukam.
Trzymam za Was mocno kciuki i zazdroszcze (pozytywnie) szczęścia :*
Coraz czesciej mysle o Białymstoku, wiec pewnoe tam sie zglosze po pomoc :) dziekuje Ci [emoji173]️

reklama
Kredko, wiem, że chciałaś zmobilizować Mitkę do działań, ale... każdy musi dojrzeć do pewnych decyzji i kroków. I każdy w swoim rozumie i sercu wszytsko musi przetrawic. ja też nigdy nie myslałam, że dojdę do inseminacji, a do invitro to już w ogole. do wszytskiego trzeba dojrzeć - i nie mówię tu tylko nas, ale także naszych facetach - nie mozna ich posądzać o egoizm, ale o obawę i nieznajomośc tematu już tak. Jednak ,my babki jestesmy bardziej waleczne i odwazne, nasze połówki potzrebują wiecej czasu, by zrozumień niektóre sytuacje. pamietam, jak mój M krzywo patrzył najpierw na specjalistyczny osrdoek, potem szeroką diagnostykę, kolejne insmeminacje, a sam tez mial przecież operację żylaków. kazdy z tych kroków podejmowany był swiadomie, ale mielił w tej swojej łepetynce, oj mielił! i co?! i na koniec sam był bardziej i szybciej przekonany, ze juz czas na invitro niz ja sama. kazdy w swoim czasie.

a o dobrej diagonostyce, to ja tu trąbię od początku, bo przecież znajdą się lekarze, ktrozy tylko po ramieniu poklepują,a od powaznych badań nawet odwodzą... znamy takie przypadki i na tym forum, nie? ;)

i tak sobie myślę, że więcej zdziała sie będąc po tej samej stronie barykady niz stawiając sprawę na ostrzu noża. emocji zawsze w tym temacie będzie sporo, ale nie można nigdy nikogo do niczego przymuszac. gdybym rok temu podjęła decyzje o ivf, to byłaby to tylko moja decyzja, a przecież dziecko chcę z moim męzem, a nie sama - zatem obawy Mitki i jej męza rozumiem.

Stacy, mam nadzieję, że dzisiaj jest Ci juz lepiej i zadnych dalszych plamien nie obserwujesz!!! dbaj o siebie bardzo!!!!

Niebajko, chyba zaraziłam się od Ciebie tą sennością, chodzę jak śnięta ryba :/

Z podkarpacia to do szczecina troche daleko ale bocian już jest bliżej ,jesteśmy z Toba i trzymamy kciuki,a kiedy te wyniki bety odbierasz?

Mitko przede wszystkim badania i dobry lekarz. Najlepiej z kliniki leczenia niepłodności. Zwykły ginekolog może nie mieć takiej wiedzy. Szkoda waszego czasu i pieniędzy.

Aniko nad ranem tylko miałam plamienia, cały dzień był w porządku. Mam nadzieje że już się nie pojawią.

Beti39 w sobotę miałam IUI, wiec mam zrobić dopiero koło piątku przyszłego. Ale miałam zapalenie pęcherza i byłam u urologa, ktory stwierdził, że nic nie ma ... Bo mowilam, że moge byc w ciazy... No o Białymstoku mysle coraz czesciej ...

Ja mam jutro :-)wiec tydzień po tobie bede testowac bete :-) a stwierdził że nic nie ma bo to za wczesnie..! a zresztą urolog to raczej od facetów więc co on może o ciązy Ci powiedzieć ?? :O

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki... od jakiejs godziny co mi pokazuje na pasku ze nowy wpis to przy otwieraniu mi sie reklamy pokazuja na cala strone!!! Czy Wy tez tak macie???

Do góry