reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko, ja od wczoraj też mam te reklamy. denerwujące ;/

Beti, kciuki za jutro! może sie okazać, że najmniejszy pecherzyk nie rosnie dalej i z lżejszym sercem podejdziesz do iui! :)

a tak poza ty, to chciałam Wam napisac, że dzisiaj sie dowiedziałam, że w Gamecie skończyły sie pieniądze i nie zaczynaja kolejnych procedur:/ masakra:/ dziewczyna miała umówiona wizytę na dzisiaj, a we wtorek ja poinformowali, że aktualnie nie ma środków. moze będę w grudniu, ma się dowiadywać.... chyba udało mi sie na ostatni moment i mam nadzieję, że któryś z moich Mrozaków da radę!!

reklama
Dziewczyny ale mi nie chodzi o te reklamy pomiedzy postami tylko na cala strone sie pokazujace. Wyl i wl tel i od wtedy sie tak dzieje

Zobacz
ImageUploadedByForum BabyBoom1442003774.919639.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442003774.919639.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442003774.919639.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 32
Mitka widzialam Cie na sasiednim watku:) ciesze sie, ze naskrobalas! Sa nadzieje, wiec do walki, a gdybys potrzebowala wsparcia, to my tutaj jestesmy:)))) musicie sie zdiagnozować zeby wiedziec z czym dokladnie walczyc, a wtedy do boju po szczescie!
I nie jestes jedyna, ktora wpadła w taka kolomyje, a później okazalo sie, ze nie tedy droga..
Pomalutku:) Kate ma ogromna wiedze. Takze do androloga, tak jak na wstepie wspomnialam!
Co do prolaktyny - zalezy ile masz ja podwyzszona - u mnie byla niewiele i mi jej nie zbijali nawet do ivf. Natomiast Anika bromergon lykala:) takze wszystko zalezy!
Mysle o Tobie Mitka i mam nadzieje, ze uda Wam sie to wszystko poskladac do kupy na tyle, ze iui nie bedzie potrzebna, bo naturals sie przydarzy:)
Chyba Cie nie wystraszylysmy? Buziaki!!

Aniko... to jest to, czego uslyszec nie chcialam, a co siedzi w mojej glowie od dawna... slyszalam, ze teraz ministerstwo nie wyplaca zadnej kasy klinikom do stycznia!!!!! Wiec pewnie w grudniu beda jakies decyzje.. tak cholernie mocno sie ciesze, ze zaczęłas i zdazylas! Juz milion razy Ci to pisalam, ale Ty wiesz :):*
Masz 3 mrozaczki i beda z tego piekne dzieci! Glowa do gory i nie stresujemy sie na zapas!
Myslisz, ze czemu mi mdlosci nie odpuszczaja? Bo obiecalam, ze poczekam na Ciebie i razem bedziemy zdychac!
Niech od sennosci sie zacznie:))) :**

Beti - kciukolce przewielkie!!!!!!!

Stacy pieknego posta napisalas o Waszej historii:) az sie wzruszylam. O to mi chodzilo, dziękuję :**
Bardzo prosze zdawaj raporty z czystych gaci, bo sie troche zamartwiam:)

Ostatnia edycja:
Niebajka - tak jestem - Kate mi bardzo pomaga, widze światełko w tunelu :) prolaktyne miałam zbijaną Bromergonem, ale bez diagnozy męża nie miało to sensu. Przy normie 23,3 miałam 72. Nie wystraszyłyscie mnie, wręcz przeciwnie!!! Bardzo Wam dziękuje :))) buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

Bet39 - trzymam kciuki meeega mocno [emoji8][emoji173]️

reklama
I nie obraz sie ale gdybys na prawde chciala miec dziecko to zrobilabys wszystko łacznie z dawca lub adopcja. Przeciez to i tak bedzie wasze dziecko. Ale to wasza sprawa wiec mi nic do tego

Kredko
bardzo mi się nie podoba to co napisałaś do Mitki, Twoje słowa były nieładne i żadnym wytłumaczeniem nie jest to, że mówisz co myślisz. ale ponieważ doczytałam, że sytuacja została opanowana nie będę tego roztrząsała.

Mitka witaj z nami :-) spotkała Was ogromna niesprawiedliwość. mam nadzieję że mimo tego znajdziecie w sobie dużo siły i determinacji do walki o maleństwo.

Beti bardzo czekam na wieści z pokładu. ciekawa jestem co tam ujrzycie:-)

Stecy pilnuj Was kochana:-)

aniko, aż mnie zmroziło. dobrze, że zdążyłaś. a kiedy masz wizytę ustalającą termin crio?

Niebajko jesteś bardzo mądrą kobietą :-*

Lumia wzywam do tablicy:-)

Do góry