reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko, ja od wczoraj też mam te reklamy. denerwujące ;/

Beti, kciuki za jutro! może sie okazać, że najmniejszy pecherzyk nie rosnie dalej i z lżejszym sercem podejdziesz do iui! :)

a tak poza ty, to chciałam Wam napisac, że dzisiaj sie dowiedziałam, że w Gamecie skończyły sie pieniądze i nie zaczynaja kolejnych procedur:/ masakra:/ dziewczyna miała umówiona wizytę na dzisiaj, a we wtorek ja poinformowali, że aktualnie nie ma środków. moze będę w grudniu, ma się dowiadywać.... chyba udało mi sie na ostatni moment i mam nadzieję, że któryś z moich Mrozaków da radę!!

reklama
Dziewczyny ale mi nie chodzi o te reklamy pomiedzy postami tylko na cala strone sie pokazujace. Wyl i wl tel i od wtedy sie tak dzieje

Zobacz
ImageUploadedByForum BabyBoom1442003774.919639.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442003774.919639.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442003774.919639.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 31
Mitka widzialam Cie na sasiednim watku:) ciesze sie, ze naskrobalas! Sa nadzieje, wiec do walki, a gdybys potrzebowala wsparcia, to my tutaj jestesmy:)))) musicie sie zdiagnozować zeby wiedziec z czym dokladnie walczyc, a wtedy do boju po szczescie!
I nie jestes jedyna, ktora wpadła w taka kolomyje, a później okazalo sie, ze nie tedy droga..
Pomalutku:) Kate ma ogromna wiedze. Takze do androloga, tak jak na wstepie wspomnialam!
Co do prolaktyny - zalezy ile masz ja podwyzszona - u mnie byla niewiele i mi jej nie zbijali nawet do ivf. Natomiast Anika bromergon lykala:) takze wszystko zalezy!
Mysle o Tobie Mitka i mam nadzieje, ze uda Wam sie to wszystko poskladac do kupy na tyle, ze iui nie bedzie potrzebna, bo naturals sie przydarzy:)
Chyba Cie nie wystraszylysmy? Buziaki!!

Aniko... to jest to, czego uslyszec nie chcialam, a co siedzi w mojej glowie od dawna... slyszalam, ze teraz ministerstwo nie wyplaca zadnej kasy klinikom do stycznia!!!!! Wiec pewnie w grudniu beda jakies decyzje.. tak cholernie mocno sie ciesze, ze zaczęłas i zdazylas! Juz milion razy Ci to pisalam, ale Ty wiesz :):*
Masz 3 mrozaczki i beda z tego piekne dzieci! Glowa do gory i nie stresujemy sie na zapas!
Myslisz, ze czemu mi mdlosci nie odpuszczaja? Bo obiecalam, ze poczekam na Ciebie i razem bedziemy zdychac!
Niech od sennosci sie zacznie:))) :**

Beti - kciukolce przewielkie!!!!!!!

Stacy pieknego posta napisalas o Waszej historii:) az sie wzruszylam. O to mi chodzilo, dziękuję :**
Bardzo prosze zdawaj raporty z czystych gaci, bo sie troche zamartwiam:)

Ostatnia edycja:
Niebajka - tak jestem - Kate mi bardzo pomaga, widze światełko w tunelu :) prolaktyne miałam zbijaną Bromergonem, ale bez diagnozy męża nie miało to sensu. Przy normie 23,3 miałam 72. Nie wystraszyłyscie mnie, wręcz przeciwnie!!! Bardzo Wam dziękuje :))) buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

Bet39 - trzymam kciuki meeega mocno [emoji8][emoji173]️

reklama
I nie obraz sie ale gdybys na prawde chciala miec dziecko to zrobilabys wszystko łacznie z dawca lub adopcja. Przeciez to i tak bedzie wasze dziecko. Ale to wasza sprawa wiec mi nic do tego

Kredko
bardzo mi się nie podoba to co napisałaś do Mitki, Twoje słowa były nieładne i żadnym wytłumaczeniem nie jest to, że mówisz co myślisz. ale ponieważ doczytałam, że sytuacja została opanowana nie będę tego roztrząsała.

Mitka witaj z nami :-) spotkała Was ogromna niesprawiedliwość. mam nadzieję że mimo tego znajdziecie w sobie dużo siły i determinacji do walki o maleństwo.

Beti bardzo czekam na wieści z pokładu. ciekawa jestem co tam ujrzycie:-)

Stecy pilnuj Was kochana:-)

aniko, aż mnie zmroziło. dobrze, że zdążyłaś. a kiedy masz wizytę ustalającą termin crio?

Niebajko jesteś bardzo mądrą kobietą :-*

Lumia wzywam do tablicy:-)

Do góry