reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mitka dopiero teraz dopatrzylam Twojego posta. Jesli nasienie zerowe to tylko iui z nasieniem dawcy... przeciez to bez sensu:/

Beti 3 jaja na jednym jajniku - moze tak byc:( nospa i odpoczywac!

Stacy trzymaj sie! Musi byc juz dobrze!

Ja dzisiaj mialam epizod rzygawkowy... zaczynam sie obawiac, ze jeszcze dlugo bede miala takie rewelacje.. teraz czekam do magicznego 20tc.. a jak wtedy nie przejdzie to juz do konca...:p

reklama
Beti39 - prawda?!!! Tak mi sie też na logike wydawało :(
niebajka - nasienie dawcy odpada ... Nie wyobrażam sobie czegoś takiego :(( a Ty już w ciąży? Jak fajnie :)

Ja oprocz tego, że nasienie męża z zerowymi prawidłowymi plemnikami to mam za wysoką prolektyne - tu lekarz tez powiedział, że nie trzeba jej regulować dopóki jest owulacja ... To też dla mnie dziwne, bo gdzieś czytałam, że ona blokuje nie tylko owulacje, ale i zagnieżdżanie .... Ech ...
W dodatku do tego wszystkiego endometrioza i mam komplet :/

Także pomał oswajam się z myślą o tym, że nie ma szans i nigdy nie będe mamą :(

Mitka gdzie sie leczysz? Powinniście pojsc do androloga. Moze jest szansa na biopsje i pobranie nasienia? Nie znam dokladnie tematu, ale w tej chwili nie jestes leczona.. proponuje zmiane lekarza i walke o maleństwo!

Ostatnia edycja:
Mitka mamą bedziesz i to napewno! Tak ja Kredka mówi nie chcesz dawcy,to jest jeszcze adopcja,albo invitro o którym nic nie wspomniałas.A ile masz lat jeśli można spytać? Bo może kwalifikujesz się do rządowego? :-)

reklama
Do góry