reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mitka dopiero teraz dopatrzylam Twojego posta. Jesli nasienie zerowe to tylko iui z nasieniem dawcy... przeciez to bez sensu:/

Beti 3 jaja na jednym jajniku - moze tak byc:( nospa i odpoczywac!

Stacy trzymaj sie! Musi byc juz dobrze!

Ja dzisiaj mialam epizod rzygawkowy... zaczynam sie obawiac, ze jeszcze dlugo bede miala takie rewelacje.. teraz czekam do magicznego 20tc.. a jak wtedy nie przejdzie to juz do konca...:p

reklama
Beti39 - prawda?!!! Tak mi sie też na logike wydawało :(
niebajka - nasienie dawcy odpada ... Nie wyobrażam sobie czegoś takiego :(( a Ty już w ciąży? Jak fajnie :)

Ja oprocz tego, że nasienie męża z zerowymi prawidłowymi plemnikami to mam za wysoką prolektyne - tu lekarz tez powiedział, że nie trzeba jej regulować dopóki jest owulacja ... To też dla mnie dziwne, bo gdzieś czytałam, że ona blokuje nie tylko owulacje, ale i zagnieżdżanie .... Ech ...
W dodatku do tego wszystkiego endometrioza i mam komplet :/

Także pomał oswajam się z myślą o tym, że nie ma szans i nigdy nie będe mamą :(

Mitka gdzie sie leczysz? Powinniście pojsc do androloga. Moze jest szansa na biopsje i pobranie nasienia? Nie znam dokladnie tematu, ale w tej chwili nie jestes leczona.. proponuje zmiane lekarza i walke o maleństwo!

Ostatnia edycja:
Mitka mamą bedziesz i to napewno! Tak ja Kredka mówi nie chcesz dawcy,to jest jeszcze adopcja,albo invitro o którym nic nie wspomniałas.A ile masz lat jeśli można spytać? Bo może kwalifikujesz się do rządowego? :-)

reklama
Do góry