reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia ja miałam robione hsg bez badań, dodam że miałam hsg z użyciem usg, a nie rentgena. Dostałam jedynie antybiotyk na 3 dni, jednà tabletkę 1 dzień przed zabiegiem, drugą w dniu zabiegu, trzecią dzień po.

Niebajko czy dobrze czytam, że Ci się udało - moje gratulacje :-D

Stacy gratuluję serduszka, piękna chwila :-)

Kredko tak jak któraś z dziewczyn napisała też może pomyślcie nad biopsją.

Kasik jesteś gdzieś ?????

reklama
ja ka tam dziewczyny? wszystkie całe po nawałnicach? meldować się proszę:tak:

głowę mi rozsadza, ale kawka zaczyna działać i chyba ogólnie czuję się lepiej.

Lumia a zapobiegawczo uzywasz plynu do higieny osobistej i wkladek?

właśnie od wkładek miałam problemy wiele lat temu, aż mnie gin opieprzyła, stosuję teraz tylko w czasie @ i mam spokój.

ja nie miałam hsg ale przed histeroskopią robiłam hlamydię i brałam kilka dni przed betadine tabletki ogólnie odkazające

stecy:-)

ta godzina a ja jeszcze leżę , a muszę się się ogarnąć bo mąż dziś urodziny ma, jadę po torta bo pewnie teściowa wpadnie:-)
dobrze, że się ochłodziło, będę się lepiej czuła

udanego dnia

Witam dziewuszki :-)u nas mocno padło ale strasznych nawałnic nie było :-) dowiedziałam się że mój doktorek wyjechał na dwa tygodnie a nie na tydzień :-( więc cały cykl będę miała z jego kolegą :-( z moich wstępnych obliczeń iui przypadnie mi w wekeend 12 lub 13 wrzesień :szok: w czwartek kolejne podglądanie :-)
miłego dzionka wam życzę :-)

WRZESIEŃ

2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
3 - Beti39 -
drugie podglądanie pęcherzyków przed IUI
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
11 -
12 - 13 - Beti39 -
IUI
13 -
15 - Stacy -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK

Lumia -
kolejny krok - badania immunologiczne
anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

Emenems, witamy w kraju mlekiem i miodem płynącym! :-D
Czekamy na wieści z wizyty.

Lumia, no jak mogłabym Cię pominąć!

Stacy, cieszę się bardzo z takich wieści. Trzy tygodnie temu moja Fasolinka też miała 24mm. Myślę, że dała radę i choć często miałam rewolucje żołądkowe, trochę urosła.

Co do hsg - ja miałam i cytologię i wymazy na myco, urea i chlamydię. Co do bólu - u mnie do wytrzymania jak widać ;-)Ale przyjemne to to nie było.

Niebajko, ja też już zmniejszam dawkę progesteronu. Zeszłam z dwóch tabletek do jednej dziennie. Mam delikatne skurcze, ale bardziej tak w okolicy jajników. Na ostatniej wizycie powiedziałam ginowi o tym, to mówił, że tak ma być, bo macica będzie się powiększać i powoli unosić do góry. I że dopóki nie ma krwawienia to ok. I jak na jutrzejszej wizycie wszystko będzie ok, to już mam odstawić duphaston, bo teraz o maluszka będzie "dbać" łożysko, a nie pęcherzyk żółtkowy.

Jak widać po wpisie, spadek temperatury dobrze na mnie zadziałał :-D

Miłego dnia wszystkim!

Stacy superrr!! Jest malutki Fasolinek!!:)
Ciśnieniem sie nie martw, pójdzie w gore;) ja jestem z tych 80/50:p

Magda melduje się! Nawalnic nie bylo u mnie ; ( o 5 rano deszcz, a cała noc straszył okropny wiatr. Spac nie mogłam! :p
Najlepszego dla Mezusia:) świętujcie na ile Ci zdriwko pozwoli:* glowka ok?

Beti super wieści :) kciuki zaciskam!

Aniko jutro Twoja ostatnia lutka i czekamy na @, i Twoj start balwankowy ♡♡♡ :))

Zuzik ja dopiero za tydzien koncze z dupkiem i lutka :/ dziś 14t3d juz mam dość tego dziadostwa:/ a Ty kiedy calkiem odstawiasz?

Lumia właściwe dzialanie:) bede trzymac kciuki za odnalezienie latwej do zwalczenia przyczyny!
Ja po hsg summamed przez 3 dni. Tylko tyle. A przed odkazanie pochwy wlewem z octenispetu.

Luize udalo sie, udało! Dziekuje:) ja troche ostatnio nie ogarniam forum - ciesze sie, ze do nas powracasz:) buziaki dla Ciebie i Twoich maluszkow:*

reklama
Do góry