reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia ja miałam robione hsg bez badań, dodam że miałam hsg z użyciem usg, a nie rentgena. Dostałam jedynie antybiotyk na 3 dni, jednà tabletkę 1 dzień przed zabiegiem, drugą w dniu zabiegu, trzecią dzień po.

Niebajko czy dobrze czytam, że Ci się udało - moje gratulacje :-D

Stacy gratuluję serduszka, piękna chwila :-)

Kredko tak jak któraś z dziewczyn napisała też może pomyślcie nad biopsją.

Kasik jesteś gdzieś ?????

reklama
ja ka tam dziewczyny? wszystkie całe po nawałnicach? meldować się proszę:tak:

głowę mi rozsadza, ale kawka zaczyna działać i chyba ogólnie czuję się lepiej.

Lumia a zapobiegawczo uzywasz plynu do higieny osobistej i wkladek?

właśnie od wkładek miałam problemy wiele lat temu, aż mnie gin opieprzyła, stosuję teraz tylko w czasie @ i mam spokój.

ja nie miałam hsg ale przed histeroskopią robiłam hlamydię i brałam kilka dni przed betadine tabletki ogólnie odkazające

stecy:-)

ta godzina a ja jeszcze leżę , a muszę się się ogarnąć bo mąż dziś urodziny ma, jadę po torta bo pewnie teściowa wpadnie:-)
dobrze, że się ochłodziło, będę się lepiej czuła

udanego dnia

Witam dziewuszki :-)u nas mocno padło ale strasznych nawałnic nie było :-) dowiedziałam się że mój doktorek wyjechał na dwa tygodnie a nie na tydzień :-( więc cały cykl będę miała z jego kolegą :-( z moich wstępnych obliczeń iui przypadnie mi w wekeend 12 lub 13 wrzesień :szok: w czwartek kolejne podglądanie :-)
miłego dzionka wam życzę :-)

WRZESIEŃ

2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
3 - Beti39 -
drugie podglądanie pęcherzyków przed IUI
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
11 -
12 - 13 - Beti39 -
IUI
13 -
15 - Stacy -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK

Lumia -
kolejny krok - badania immunologiczne
anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

Emenems, witamy w kraju mlekiem i miodem płynącym! :-D
Czekamy na wieści z wizyty.

Lumia, no jak mogłabym Cię pominąć!

Stacy, cieszę się bardzo z takich wieści. Trzy tygodnie temu moja Fasolinka też miała 24mm. Myślę, że dała radę i choć często miałam rewolucje żołądkowe, trochę urosła.

Co do hsg - ja miałam i cytologię i wymazy na myco, urea i chlamydię. Co do bólu - u mnie do wytrzymania jak widać ;-)Ale przyjemne to to nie było.

Niebajko, ja też już zmniejszam dawkę progesteronu. Zeszłam z dwóch tabletek do jednej dziennie. Mam delikatne skurcze, ale bardziej tak w okolicy jajników. Na ostatniej wizycie powiedziałam ginowi o tym, to mówił, że tak ma być, bo macica będzie się powiększać i powoli unosić do góry. I że dopóki nie ma krwawienia to ok. I jak na jutrzejszej wizycie wszystko będzie ok, to już mam odstawić duphaston, bo teraz o maluszka będzie "dbać" łożysko, a nie pęcherzyk żółtkowy.

Jak widać po wpisie, spadek temperatury dobrze na mnie zadziałał :-D

Miłego dnia wszystkim!

Stacy superrr!! Jest malutki Fasolinek!!:)
Ciśnieniem sie nie martw, pójdzie w gore;) ja jestem z tych 80/50:p

Magda melduje się! Nawalnic nie bylo u mnie ; ( o 5 rano deszcz, a cała noc straszył okropny wiatr. Spac nie mogłam! :p
Najlepszego dla Mezusia:) świętujcie na ile Ci zdriwko pozwoli:* glowka ok?

Beti super wieści :) kciuki zaciskam!

Aniko jutro Twoja ostatnia lutka i czekamy na @, i Twoj start balwankowy ♡♡♡ :))

Zuzik ja dopiero za tydzien koncze z dupkiem i lutka :/ dziś 14t3d juz mam dość tego dziadostwa:/ a Ty kiedy calkiem odstawiasz?

Lumia właściwe dzialanie:) bede trzymac kciuki za odnalezienie latwej do zwalczenia przyczyny!
Ja po hsg summamed przez 3 dni. Tylko tyle. A przed odkazanie pochwy wlewem z octenispetu.

Luize udalo sie, udało! Dziekuje:) ja troche ostatnio nie ogarniam forum - ciesze sie, ze do nas powracasz:) buziaki dla Ciebie i Twoich maluszkow:*

reklama
Do góry