reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
SIERPIEŃ

31 - Beti39 -
pierwsze podglądanie :)

WRZESIEŃ

1 - Stacy -
wizyta u gina
1 - Lumia - wizyta u gina i nowy plan :)
2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -

anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg
MagdaM33- czeka na @

Ostatnia edycja:
anika jeśli pytasz o rozmrażanie to embriolog wskazuje, który rozmrozić i jak jest ok to reszty nie rozmraża....(u mnie po rozmrożeniu były martwe więc wtedy rozmrażali do którego żywego --- jeśli tak mogę ocenic zarodki - żywe czy martwe ale tak sobie tłumaczę, ich terminologii nie znam ;))

Luize jak ja marzę o bliźniakach :D

Dziewczyny to ja Wam z całego serca życzę tych wymarzonych bliźniaków :-) Jeszcze się gubię w nowych "twarzach", a nie mam czasu nadrobić.

Kasik, Smerfeta, Pole odezwijcie się? Co u Was?

Magda
A Wy ivf mieliscie panstwowo?
Jezeli masz sily to tez bym podeszla raz jeszcze. Oczywiscie po wczesniejszej diagnostyce.

my podchodziliśmy prywatnie. ostatni raz na refundowanych lekach.

no i nie wiem czy to była owu. dziś dostałam @ to jest 10 dzień od tych mega paprotek. także kolejny cykl do obserwacji:-) wiecie że się przeziębiłam. nosz szok popostu. boli mnie gardło i katar mam z prawej dziurki:szok:

wszystkiego dobrego wszytskim:-D

No to ja już po wizycie,ten "zastępca" mojego doktorka bardzo sympatyczny i przyjemny,jak to powiedział: wszystko się u mnie super "zresetowało":-D endo w normie jak na 4 dc i drobnica pęcherzyków,już jestem właśnie po aplikacji Gonalem :-) no to jedymy z tym koksem! :szok:

reklama
Do góry