reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, mam 3 blastki :) jedna jest z 5. doby, a dwie z 6. :))) ale sie cieszę!!!

aniko wspaniale. to teraz kciuki trzymam żeby blastki rosły w siłę, nabierały mocy i pięknie się obudziły:-) a czy już rozmawialiście z lekarzem czy wszystkie trzy będziecie rozmrażać i transferować, czy jak?

muszę się wam przyznać, że coraz częściej zaczynam myśleć o jeszcze jednym podejściu do ivf, ale narazie tylko wy o tym wiecie. jeszcze nie mówiłam mężowi. najpierw chcę zrobić wszystkie zaplanowane badania;-)

M26 co u ciebie?

Wydaje mi się ze 6. Najbardziej się ciesze ze po tym badaniu będę wiedzieć czymstoimy. Choć mam przeczucia ze z tego mojego lewego jajowodu nici i będziemy podchodzić do invitro

Aniko
Pieknie;-) micha sama sie usmiecha czytajac takie wiesci:-)

Magda
A Wy ivf mieliscie panstwowo?
Jezeli masz sily to tez bym podeszla raz jeszcze. Oczywiscie po wczesniejszej diagnostyce.
Aaaaai dziekuje:-*;-)
We wtorek ide do gin, pewnie bedziemy rozmawiac o badaniach. Dam wiec znac.

Beti
&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Aniko znalazlam jakas tabelke z oznaczeniami blastek.. w temacie tej "3" szperalam:D i w tej tabelce oznaczenia a b c zaczynaja sie od 4. Natomiast 3 jest jakby w kolumnie a;)
Czyli tak jakby 3aa; )
Oczywiscie tance i hulanki z moja 70% baba pod sercem sobie urzadzamy:) za Twoje szczescie Kochana!

reklama
Magda, to ja cicho kibicuję Twoim cichym planom :) myśle, ze mąż da się przekonac, ale zeby mieć argumenty w zanadrzu, warto wczesniej zrobić rozeznanie, tj. badania. a co do Twojej @, to chyba rzeczywiście paprotki wskazywały owu! kiedy bedzie 14dzien po owu?

M26, transfer nie mógł się odbyc w tym cyklu, poniewaz miałam za wysoki progesteron, który mógł negatywnie wpłynac na endometrium (mogło nierówno przyrastac). trzymam kciuki, by Twoja @ przyszła planowo i hsg przebiegło bez problemów!

Luize :*** Ty i Twoje maluchy spisalisie się wyjątkowo i stąd moje 3 blastki:)

Marzen, teraz to bede nózkami przebierać na lekcjach w oczekianiu na crio :)

Beti :) oby którys z nich chciał ze mną zostać!

Do góry