reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, mam 3 blastki :) jedna jest z 5. doby, a dwie z 6. :))) ale sie cieszę!!!

aniko wspaniale. to teraz kciuki trzymam żeby blastki rosły w siłę, nabierały mocy i pięknie się obudziły:-) a czy już rozmawialiście z lekarzem czy wszystkie trzy będziecie rozmrażać i transferować, czy jak?

muszę się wam przyznać, że coraz częściej zaczynam myśleć o jeszcze jednym podejściu do ivf, ale narazie tylko wy o tym wiecie. jeszcze nie mówiłam mężowi. najpierw chcę zrobić wszystkie zaplanowane badania;-)

M26 co u ciebie?

Wydaje mi się ze 6. Najbardziej się ciesze ze po tym badaniu będę wiedzieć czymstoimy. Choć mam przeczucia ze z tego mojego lewego jajowodu nici i będziemy podchodzić do invitro

Aniko
Pieknie;-) micha sama sie usmiecha czytajac takie wiesci:-)

Magda
A Wy ivf mieliscie panstwowo?
Jezeli masz sily to tez bym podeszla raz jeszcze. Oczywiscie po wczesniejszej diagnostyce.
Aaaaai dziekuje:-*;-)
We wtorek ide do gin, pewnie bedziemy rozmawiac o badaniach. Dam wiec znac.

Beti
&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Aniko znalazlam jakas tabelke z oznaczeniami blastek.. w temacie tej "3" szperalam:D i w tej tabelce oznaczenia a b c zaczynaja sie od 4. Natomiast 3 jest jakby w kolumnie a;)
Czyli tak jakby 3aa; )
Oczywiscie tance i hulanki z moja 70% baba pod sercem sobie urzadzamy:) za Twoje szczescie Kochana!

reklama
Magda, to ja cicho kibicuję Twoim cichym planom :) myśle, ze mąż da się przekonac, ale zeby mieć argumenty w zanadrzu, warto wczesniej zrobić rozeznanie, tj. badania. a co do Twojej @, to chyba rzeczywiście paprotki wskazywały owu! kiedy bedzie 14dzien po owu?

M26, transfer nie mógł się odbyc w tym cyklu, poniewaz miałam za wysoki progesteron, który mógł negatywnie wpłynac na endometrium (mogło nierówno przyrastac). trzymam kciuki, by Twoja @ przyszła planowo i hsg przebiegło bez problemów!

Luize :*** Ty i Twoje maluchy spisalisie się wyjątkowo i stąd moje 3 blastki:)

Marzen, teraz to bede nózkami przebierać na lekcjach w oczekianiu na crio :)

Beti :) oby którys z nich chciał ze mną zostać!

Do góry