reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti powiem tak
Juz swoje przeszlas i dostalas od zycia po tylku wiec teraz nie ma innej opcji i przestan czarno myslec!!!!!

M26 upal hahahaha.... chyba u Was:-)

a mi doskwiera upał i choroba. kicham jak najęta, oczy mi łzawią, ale na szczęście gardło przestało boleć. mężulka wysłałam po jakiś napój rozgrzewający (34 stopnie za oknem) i tabletki nawilżające gardło i sobie leżeć będę.

ale jest też pozytywna wiadomość :-) dzwoniła Pani z labo (jeszcze raz dziękuje Niebajko :-*) i 21 jadę na badania NK strasznie się cieszę:-) że coś do przodu. także na ten czas odpuszczam inne badania zrobię je po NK

myślicie, że mój M też powinien takie badanie zrobić? bo on to jakiś taki pominięty się czuje. mówi do mnie dziś że może on też by coś zbadał?

przepraszam, że tylko o sobie ale nie daję rady;-)

u m plemnikow sztuk zero...
rozumiem, że w nasieniu....a biopsja? u mojego męża również sztuk zero ale po biopsji znaleziono sztuk aż 18 (zapłoniło się 16, 14 mrożaków - niestety tylko 2 przetwały ale żaden się nie utrzymał po transferze)---- i mamy jeden skarbek w domu.....
po drugiej biopsji sztuk 10 (zapłodniło się 7, przetrwały 4 zardki) ---czekam na betę ale chyba nic z tego....
plemniki po biopsji są słabe ale jednak dziecko mam!!! zastanówcie się :)
Pierwsza biopsja byłą trudna, druga...całkiem łatwo przeszła :)

Ja juz mam dosc tych upałów. W pracy się nie da wytrzymać, akurat moje biuro jest nagrzewane przez słońce i po 13 jest nie do zniesienia.

A tak ogólnie to tylko bym spała. ;-)

WRZESIEŃ

1 - Stacy -
wizyta u gina
1 - Lumia -
wizyta u gina i nowy plan :)
2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
21 - MagdaM33 -
badanie NK

anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

Stacy wiem o czym mowisz:/ mam to samo, a nawet lepiej...3 piece grzejace na 950-1100stopni, 5 palnikow gazowych - czasami chodza wszystkie, czasami 2-3, do tego para, wilgoc i wiecznie gotujace sie gary - porownywalnie do piekla. Klimy brak. W zimie spoko - teraz dramat, bo nie ma jak sie wietrzyc:/ jutro bede swietowac ochlodzenie:D nareszcie!!!

Magda bidulko kuruj sie! Na szczęście te upaly od jutra maja odpuścić na dobre! Ja tez mam ich juz po dziurki:/ a Ciebie jeszcze @ meczy, to juz komplet:/

Mialam pytac wlasnie co w sprawie nk;) super ze lab działa! :*

Witajcie!
Cieszę się, że kalendarz Wam się podoba. Jednak jak same widzicie, obecnie mam siłę tylko na "kopiuj - wklej" ;-)... Mdłości nabrały na sile, jem i zaraz lecę do toalety... Przez to jestem ospała i nic mi się nie chcę.
Za wszystkie wizyty, badania i oczekiwania trzymam kciuki.
Myślami jestem z Wami :tak:

Dziewcczny czy przy zmniejszaniu progesteronu moze pojawiac sie bol jak na @? W ostatnim czasie troche zjezdzam z dawek i po ostatniej boli mnie macica:/ nie wiem czy to Kropek po prostu, czy ten progesteron:/

reklama
Do góry