reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti powiem tak
Juz swoje przeszlas i dostalas od zycia po tylku wiec teraz nie ma innej opcji i przestan czarno myslec!!!!!

M26 upal hahahaha.... chyba u Was:-)

a mi doskwiera upał i choroba. kicham jak najęta, oczy mi łzawią, ale na szczęście gardło przestało boleć. mężulka wysłałam po jakiś napój rozgrzewający (34 stopnie za oknem) i tabletki nawilżające gardło i sobie leżeć będę.

ale jest też pozytywna wiadomość :-) dzwoniła Pani z labo (jeszcze raz dziękuje Niebajko :-*) i 21 jadę na badania NK strasznie się cieszę:-) że coś do przodu. także na ten czas odpuszczam inne badania zrobię je po NK

myślicie, że mój M też powinien takie badanie zrobić? bo on to jakiś taki pominięty się czuje. mówi do mnie dziś że może on też by coś zbadał?

przepraszam, że tylko o sobie ale nie daję rady;-)

u m plemnikow sztuk zero...
rozumiem, że w nasieniu....a biopsja? u mojego męża również sztuk zero ale po biopsji znaleziono sztuk aż 18 (zapłoniło się 16, 14 mrożaków - niestety tylko 2 przetwały ale żaden się nie utrzymał po transferze)---- i mamy jeden skarbek w domu.....
po drugiej biopsji sztuk 10 (zapłodniło się 7, przetrwały 4 zardki) ---czekam na betę ale chyba nic z tego....
plemniki po biopsji są słabe ale jednak dziecko mam!!! zastanówcie się :)
Pierwsza biopsja byłą trudna, druga...całkiem łatwo przeszła :)

Ja juz mam dosc tych upałów. W pracy się nie da wytrzymać, akurat moje biuro jest nagrzewane przez słońce i po 13 jest nie do zniesienia.

A tak ogólnie to tylko bym spała. ;-)

WRZESIEŃ

1 - Stacy -
wizyta u gina
1 - Lumia -
wizyta u gina i nowy plan :)
2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
21 - MagdaM33 -
badanie NK

anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

Stacy wiem o czym mowisz:/ mam to samo, a nawet lepiej...3 piece grzejace na 950-1100stopni, 5 palnikow gazowych - czasami chodza wszystkie, czasami 2-3, do tego para, wilgoc i wiecznie gotujace sie gary - porownywalnie do piekla. Klimy brak. W zimie spoko - teraz dramat, bo nie ma jak sie wietrzyc:/ jutro bede swietowac ochlodzenie:D nareszcie!!!

Magda bidulko kuruj sie! Na szczęście te upaly od jutra maja odpuścić na dobre! Ja tez mam ich juz po dziurki:/ a Ciebie jeszcze @ meczy, to juz komplet:/

Mialam pytac wlasnie co w sprawie nk;) super ze lab działa! :*

Witajcie!
Cieszę się, że kalendarz Wam się podoba. Jednak jak same widzicie, obecnie mam siłę tylko na "kopiuj - wklej" ;-)... Mdłości nabrały na sile, jem i zaraz lecę do toalety... Przez to jestem ospała i nic mi się nie chcę.
Za wszystkie wizyty, badania i oczekiwania trzymam kciuki.
Myślami jestem z Wami :tak:

Dziewcczny czy przy zmniejszaniu progesteronu moze pojawiac sie bol jak na @? W ostatnim czasie troche zjezdzam z dawek i po ostatniej boli mnie macica:/ nie wiem czy to Kropek po prostu, czy ten progesteron:/

reklama
Do góry