reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda, kuruj się i nie daj się infekcji! Na gardło polecam sól męska do picia! Obrzydliwe, ale skuteczne ;)
Beti!! Trzymam kciuki za nowy początek;)

Beti - nie wiem czy ominęłam ale do czego podchodzisz? IUI czy in vitro?

Magda - cieszę się z Twoich planów, będziesz chciała zmienić klinikę?

Kredko - nie długo Twoje spotkanie ;-)

Buziaki i kciuki dla pozostałych :-)

Luize kope lat! :-D podziwiam Cię, poradzić sobie z dwoma maluchami to niezły wyczyn! Moja jedna, a hałasu robi za całą gromadke ;) Dziś mieliśmy szczepienie na pneumokoki i zapytałam dr czy zdrowa bo chce wiedzieć czy leczyć czy zacząć wychowywać :) Na szczęście zdrowa, więc czas na wychowanie bo rośnie mi terrorystka :-D

Anika masz aż 3 maluszki! Super, bardzo się cieszę :-) już kciukam za transfer &&&& Ile wynosił Twój PRG że masz przełożony transfer?

Beti kciuki za jeden piękny pechol bo do iui najlepszy jeden :-)

Magda zdrówka! Też czekam na Twoje wyniki, zwłaszcza NK

Kredka coś mi się zdaje że ivf u Ciebie przyjdzie szybciej niż ten przewidywany 'ciążowy' czas oczekiwania - te ok 40 tyg :)

Pozdrawiam i życzę dobrej nocki!

Aniko sol meska - dobre;-)

Luize ale Ci fajnie z blizniakami:-D:-D

Zuzik kalendarz pierwsza klasa!!!!

M26 ja na badaniach sie nie znam ale jak mowisz ze ok to ciesze sie razem z Toba:-)

Magda cos mi sie wydaje ze musisz przez dobrych kilka miesiecy sledzic paprotki i notowac wszystko i dopiero bedzie mozna wnioski wyciagnac...

Beti nawet nie wiesz jak sie ciesze ze ruszacie do przodu:-) caluje mocno i trzymam kciuki:-* :-* :-*

Stacy nawet o tym nie mysle jakos... nawet bym powiedziala ze bardzo sceptycznie do tego podchodze..

Smerfeta oj chcialsbym zeby Twoje slowa sie sprawdzily:-) ale jakos wogole nie dochodzi to do mnie ze taki obrot sprawy wziely. Nie nastawiam sie bo wszystko i tak zalezy od tego czy u m cokolwiek znajda:-(

Smerfeta - to tylko trochę więcej niż 3 miesiące, a rzeczywiście jakby lata mineły ;-) Widać, że idzie mi coraz lepiej, bo znajduję czas na forum :-D Pomaga mi również fakt, że maluchy przesypiają mi całą noc. A z tymi dziewczynkami to chyba tak jest, że już od małego mają zakodowane, że kobietom jest ciężej w życiu i od pierwszych dni walczą o swoje. A panowie leżą i uśmiechają się uroczo jak czegoś chcą, u nas tak właśnie jest ;-)

Kredko czy możesz krótko napisać jaki jest u Was problem, bo nie jestem w stanie nadrobić?

Kasik wywołuję Cię do tablicy! Wiem wchodzę w kompetencje Aniki, ale na pewno mnie poprze w tej kwestii.

Luize u m plemnikow sztuk zero...
Jestesmy po 3 iui z dawca i po drugiej nieudanej mialam hsg gdzie sie okazalo ze wszystko niedrozne i na sile mnie przepychali ale trzecia iui mimo ze wszystko bylo idealnie tez sie nie udala... nie jest mi latwo bo nie mieszkam w pl i to latanie mnie wykancza i psychicznie i finansowo bo nic nie mam refundowane a dodatkowo za dawce słono placilam bo wybralam sobie go z kryosu z Danii... no ale i to nie pomoglo:-( po nowym roku zaczniemy sie powoli przygotowywac do kolejnego wypadu do pl i tematu in vitro. W miedzyczasie probuje dostac sie tu u mnie do specjalisty ale nikt nic nie wie i sama nie wiem jak to niby ma wygladac. Na pewno nic z tego nie wyjdzie jezeli u m nic nie znajda... i to tak w skrocie moje story:-)

reklama
Stacy my do kolejnej i mam nadzieje ostatniej IUI, Smerfeto dzięki no akurat w moim przypadku tylko jeden pęchol nas ratuje,bo dwóch znowu nie donoszę :-( Kredko dzięki :*),boję się jak cholera, nie tego codziennego kłucia i latania co drugi,trzeci dzień do gina,czy pózniejszego czekania na betę i czy przyrasta :-( tylko tego jak to się skończy,nawet strach bedzie się cieszyć :-(to wyczekiwanie bedzie najgorsze, ale kiedyś musi sie udac :-)

Do góry