reklama
M26
Fanka BB :)
Ja również polecam sól emska z mlekiem
stacy
Beti - nie wiem czy ominęłam ale do czego podchodzisz? IUI czy in vitro?
Magda - cieszę się z Twoich planów, będziesz chciała zmienić klinikę?
Kredko - nie długo Twoje spotkanie ;-)
Buziaki i kciuki dla pozostałych :-)
Magda - cieszę się z Twoich planów, będziesz chciała zmienić klinikę?
Kredko - nie długo Twoje spotkanie ;-)
Buziaki i kciuki dla pozostałych :-)
smerfeta
Luize kope lat! podziwiam Cię, poradzić sobie z dwoma maluchami to niezły wyczyn! Moja jedna, a hałasu robi za całą gromadke Dziś mieliśmy szczepienie na pneumokoki i zapytałam dr czy zdrowa bo chce wiedzieć czy leczyć czy zacząć wychowywać Na szczęście zdrowa, więc czas na wychowanie bo rośnie mi terrorystka
Anika masz aż 3 maluszki! Super, bardzo się cieszę :-) już kciukam za transfer &&&& Ile wynosił Twój PRG że masz przełożony transfer?
Beti kciuki za jeden piękny pechol bo do iui najlepszy jeden :-)
Magda zdrówka! Też czekam na Twoje wyniki, zwłaszcza NK
Kredka coś mi się zdaje że ivf u Ciebie przyjdzie szybciej niż ten przewidywany 'ciążowy' czas oczekiwania - te ok 40 tyg
Pozdrawiam i życzę dobrej nocki!
Anika masz aż 3 maluszki! Super, bardzo się cieszę :-) już kciukam za transfer &&&& Ile wynosił Twój PRG że masz przełożony transfer?
Beti kciuki za jeden piękny pechol bo do iui najlepszy jeden :-)
Magda zdrówka! Też czekam na Twoje wyniki, zwłaszcza NK
Kredka coś mi się zdaje że ivf u Ciebie przyjdzie szybciej niż ten przewidywany 'ciążowy' czas oczekiwania - te ok 40 tyg
Pozdrawiam i życzę dobrej nocki!
kredka82
Aniko sol meska - dobre;-)
Luize ale Ci fajnie z blizniakami
Zuzik kalendarz pierwsza klasa!!!!
M26 ja na badaniach sie nie znam ale jak mowisz ze ok to ciesze sie razem z Toba:-)
Magda cos mi sie wydaje ze musisz przez dobrych kilka miesiecy sledzic paprotki i notowac wszystko i dopiero bedzie mozna wnioski wyciagnac...
Beti nawet nie wiesz jak sie ciesze ze ruszacie do przodu:-) caluje mocno i trzymam kciuki:-* :-* :-*
Stacy nawet o tym nie mysle jakos... nawet bym powiedziala ze bardzo sceptycznie do tego podchodze..
Smerfeta oj chcialsbym zeby Twoje slowa sie sprawdzily:-) ale jakos wogole nie dochodzi to do mnie ze taki obrot sprawy wziely. Nie nastawiam sie bo wszystko i tak zalezy od tego czy u m cokolwiek znajda:-(
Luize ale Ci fajnie z blizniakami
Zuzik kalendarz pierwsza klasa!!!!
M26 ja na badaniach sie nie znam ale jak mowisz ze ok to ciesze sie razem z Toba:-)
Magda cos mi sie wydaje ze musisz przez dobrych kilka miesiecy sledzic paprotki i notowac wszystko i dopiero bedzie mozna wnioski wyciagnac...
Beti nawet nie wiesz jak sie ciesze ze ruszacie do przodu:-) caluje mocno i trzymam kciuki:-* :-* :-*
Stacy nawet o tym nie mysle jakos... nawet bym powiedziala ze bardzo sceptycznie do tego podchodze..
Smerfeta oj chcialsbym zeby Twoje slowa sie sprawdzily:-) ale jakos wogole nie dochodzi to do mnie ze taki obrot sprawy wziely. Nie nastawiam sie bo wszystko i tak zalezy od tego czy u m cokolwiek znajda:-(
Smerfeta - to tylko trochę więcej niż 3 miesiące, a rzeczywiście jakby lata mineły ;-) Widać, że idzie mi coraz lepiej, bo znajduję czas na forum Pomaga mi również fakt, że maluchy przesypiają mi całą noc. A z tymi dziewczynkami to chyba tak jest, że już od małego mają zakodowane, że kobietom jest ciężej w życiu i od pierwszych dni walczą o swoje. A panowie leżą i uśmiechają się uroczo jak czegoś chcą, u nas tak właśnie jest ;-)
Kredko czy możesz krótko napisać jaki jest u Was problem, bo nie jestem w stanie nadrobić?
Kasik wywołuję Cię do tablicy! Wiem wchodzę w kompetencje Aniki, ale na pewno mnie poprze w tej kwestii.
Kredko czy możesz krótko napisać jaki jest u Was problem, bo nie jestem w stanie nadrobić?
Kasik wywołuję Cię do tablicy! Wiem wchodzę w kompetencje Aniki, ale na pewno mnie poprze w tej kwestii.
kredka82
Luize u m plemnikow sztuk zero...
Jestesmy po 3 iui z dawca i po drugiej nieudanej mialam hsg gdzie sie okazalo ze wszystko niedrozne i na sile mnie przepychali ale trzecia iui mimo ze wszystko bylo idealnie tez sie nie udala... nie jest mi latwo bo nie mieszkam w pl i to latanie mnie wykancza i psychicznie i finansowo bo nic nie mam refundowane a dodatkowo za dawce słono placilam bo wybralam sobie go z kryosu z Danii... no ale i to nie pomoglo:-( po nowym roku zaczniemy sie powoli przygotowywac do kolejnego wypadu do pl i tematu in vitro. W miedzyczasie probuje dostac sie tu u mnie do specjalisty ale nikt nic nie wie i sama nie wiem jak to niby ma wygladac. Na pewno nic z tego nie wyjdzie jezeli u m nic nie znajda... i to tak w skrocie moje story:-)
Jestesmy po 3 iui z dawca i po drugiej nieudanej mialam hsg gdzie sie okazalo ze wszystko niedrozne i na sile mnie przepychali ale trzecia iui mimo ze wszystko bylo idealnie tez sie nie udala... nie jest mi latwo bo nie mieszkam w pl i to latanie mnie wykancza i psychicznie i finansowo bo nic nie mam refundowane a dodatkowo za dawce słono placilam bo wybralam sobie go z kryosu z Danii... no ale i to nie pomoglo:-( po nowym roku zaczniemy sie powoli przygotowywac do kolejnego wypadu do pl i tematu in vitro. W miedzyczasie probuje dostac sie tu u mnie do specjalisty ale nikt nic nie wie i sama nie wiem jak to niby ma wygladac. Na pewno nic z tego nie wyjdzie jezeli u m nic nie znajda... i to tak w skrocie moje story:-)
reklama
G
gość_forum
Gość
Stacy my do kolejnej i mam nadzieje ostatniej IUI, Smerfeto dzięki no akurat w moim przypadku tylko jeden pęchol nas ratuje,bo dwóch znowu nie donoszę :-( Kredko dzięki :*),boję się jak cholera, nie tego codziennego kłucia i latania co drugi,trzeci dzień do gina,czy pózniejszego czekania na betę i czy przyrasta :-( tylko tego jak to się skończy,nawet strach bedzie się cieszyć :-(to wyczekiwanie bedzie najgorsze, ale kiedyś musi sie udac :-)
Podziel się: