reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hejka dziewczynki :-) właśnie wróciłam z nad morza :-) ale nie wróciłam sama,przyszła @ i jutro na 18.45 pierwsze podglądanko :-) nie obyło się bez stresu :szok: napisałam do mojego doktorka a on wczasuje się gdzies w ciepłych krajach :-( i już myślałam że ten cykl nam przepadnie,ale uprosiłam mojego doktorka i dwa pierwsze podglądanie zrobi jego zaufany kolega a on jak wróci to dokończy :-) buziaki dla was i kciuki Aniko :-)

reklama
aniko zaglądam co chwilę:-)

Beti super że ruszacie:-D

u mnie bez zmian @ nadal nie mam. czyli to była owu bo to już 32 dc czyli jestem 4 dni po terminie i czekam...

Magda chyba faktycznie owu:| czyli 14 dni od owu powinna byc @:/ jeszcze trochę ma czasu:/...

Aniko, co za okropna niepewnosc! Niech juz ten embriolog zlapie za telefon..

Beti super! Super wykonbinowaliscie :) trzymam kciuki za podgladanko i caly cykl:)

reklama
Transfer bedzie w nowym cyklu:) do czwartku jestem na luteinie, potem czekam na @ i od 2dc estrofem. w 12-13dc wizyta i decyzja, kiedy crio :)

Zuzik, mozesz mnie wpisać na wrzesień - crio :)

Do góry