reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jutro mam biocenoze kontrolna bo znowu miałam zła i kuracje przeszliśmy oboje :/ i jutro Lekarz zadecyduje co z hsg bo mam już 8 d.c. Boje się ze znowu źle wyjdzie i nici ze wszystkiego :(

reklama
Marzen, to trzymam kciuki za dobre wyniki jutro! a coś powaznego Wam wyszło? jak długo braliście leki? antybiotyki?

Magda, ja tez ostro zaczęłam ćiwczyc, gdy to wszystko mnie przerosło. Moze to śmieszne, ale dzięki temu, ze kontrolowałam swoje ciało przez ruch, miałam takie poczucie, że chociaż nad czyms panuje. Cwiczeniami kompensowałam sobie brak sukcesów w staraniach... pomogło :) czułam sie lepiej i fizycznie, i psychicznie:) zatem tez polecam!

Kredko, doskonale znam ten stan zawieszenia i to dojmujące uczucia, że cholera stoję w miejscu, a inni zachodza w ciążę, działają. a ja nie. kazdy musi sobie znaleźć jakiś sswój sposób, by ten czas przetrwac - sport, hobby, praca. Myslę, że sama wiesz, co Tobie pomoże. Trzeba się tylko do tego zmobilizować :) tyłek sam się nie ruszy, hobby samo się nie rozkręci, a praca... no do niej trzeba chodzic :D pracujesz? co porabiasz na co dzien? wiem, ze widok małych dzieci czy kobiet w ciazy moze dołowac, ale niestety nie znikną, a Ty musisz jakoś z tym zyc. na szczescie wierzysz, ze Ciebie tez to keidys spotka :)
nie porownuj się do nikogo, nie przekreslaj swoich szans, bo juz tyle sie starasz... :) Bedziesz mamą! spójrz na Magdę, na mnie - my to to weteranki i w zyciu, i na tym forum... i tez rozne przerwy się trafiają. pamietaj, w kupie sila :)

Marzen, to trzymam kciuki za dobre wyniki jutro! a coś powaznego Wam wyszło? jak długo braliście leki? antybiotyki?

Magda, ja tez ostro zaczęłam ćiwczyc, gdy to wszystko mnie przerosło. Moze to śmieszne, ale dzięki temu, ze kontrolowałam swoje ciało przez ruch, miałam takie poczucie, że chociaż nad czyms panuje. Cwiczeniami kompensowałam sobie brak sukcesów w staraniach... pomogło :) czułam sie lepiej i fizycznie, i psychicznie:) zatem tez polecam!

Kredko, doskonale znam ten stan zawieszenia i to dojmujące uczucia, że cholera stoję w miejscu, a inni zachodza w ciążę, działają. a ja nie. kazdy musi sobie znaleźć jakiś sswój sposób, by ten czas przetrwac - sport, hobby, praca. Myslę, że sama wiesz, co Tobie pomoże. Trzeba się tylko do tego zmobilizować :) tyłek sam się nie ruszy, hobby samo się nie rozkręci, a praca... no do niej trzeba chodzic :D pracujesz? co porabiasz na co dzien? wiem, ze widok małych dzieci czy kobiet w ciazy moze dołowac, ale niestety nie znikną, a Ty musisz jakoś z tym zyc. na szczescie wierzysz, ze Ciebie tez to keidys spotka :)
nie porownuj się do nikogo, nie przekreslaj swoich szans, bo juz tyle sie starasz... :) Bedziesz mamą! spójrz na Magdę, na mnie - my to to weteranki i w zyciu, i na tym forum... i tez rozne przerwy się trafiają. pamietaj, w kupie sila :)

Jakbym siebie słyszała !! Ja to samo zrobiłam po IUI przed ivf :) s hudlam 10 kg w 3 miesiace i miałam lepsza figurę niz jsk miałam 20 lat ! Robiłam to dokaldnie z trgo samego pwodu :) heh :)

Dostaliśmy po jednej tabletce jakiegoś leku flufast czy jakoś tak i ja brałam globulki dodatkowo . Po części tez złe wyniki były bo to było dzień przed okresem który przyszedł za szybko :/

Dziewczyny dzieki wielkie za cieple slowa. To nie jest tak ze mam jakiegos wielkiego dola i sie uzalam bo na pozor jest ok tylko tak mnie sciska w zoladku z zazdrosci ze wszyscy naokolo maja dzieci a ja nie:-( na nude nie narzekam no ale... nie chce pisac czym sie zajmuje bo jest to troche charakterystyczne i jezeli ktos by przeczytal kto mnie zna to raczej by sie domyslil ze to ja.
Co do silowni to tydzien temu wlasnie wymyslilam ze sie zapisze:-) dzis @ przyszla wiec sobie obiecalam ze jak sie skonczy to ide i kupuje od razu karnet zeby miec motywacje:-)
Wogole to cos dziwnego mi sie w nocy stalo.. wczoraj wieczorem byla juz plamka zapowiadajaca @ wiec wiedzialam ze rano bede juz czula bol brzucha itd ale w nocy sie obudzilam bo chcialo mi sie wymiotowac!! Stalam pol godz w lazience bo sie balam wracac do lozka ale jednak sie powstrzymalam i mi przeszlo ale w zyciu tak nie mialam!! Jednym slowem czym jestem starsza tym @ gorsze...
Ale walnelam smuty :-D

Niebajko, czytam że jesteś po badaniach prenatalnych. Czy to usg jest przez brzuch, czy przez pochwę? A ile wcześniej umawiałaś się na wizytę? I jaki jest koszt takiego badania? Przed nami tez te badania, a dobrze skorzystać ze świeżutkiego doświadczenia ;-)

reklama
Do góry