reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuje za wyjaśnienie. :tak:

Ja mam wizytę o 21, także trzymać kciuki,

Kredko - czyli prawie rok, ale tak jak napisała Anika może będzie szybciej i się po przesuwa. :tak: W razie czego czekasz? czy podchodzisz komercyjnie po nowy roku?

reklama
Stacy jak bedr miec kase na wszystko czyli przeloty in vitro biopsja m badania i ew kupno nasienia tego co przedtem to po nowym roku w pl. Ciezko na razie powiedziec wiec zobaczymy
Chwilowo to mysle ze to jakies 30 tys bedzie:-(

Stacy jak bedr miec kase na wszystko czyli przeloty in vitro biopsja m badania i ew kupno nasienia tego co przedtem to po nowym roku w pl. Ciezko na razie powiedziec wiec zobaczymy
Chwilowo to mysle ze to jakies 30 tys bedzie:-(

No moze tak wyjsc jak js liczyłam ... 42 tygodnie to nie taka masakra ... Ja czekalam u mnie tez i sie opłacało ... Ginekolog wysłał podanie moje do kliniki w sierpniu, w grudniu przyszła odpowiedz ze w marcu pierwsza wizyta wiec tez minęło troche jakies 30 tygodni - to szybko mija nie ma co sie załamywać to nie brzmi zle :) mi szybko minęło - i od razu było działanie

Emenems tylko wszystko zalezy od tego czy u m cos znajda bo jak nie to zmarnuje rok czekajac. A nie ukrywam ze byloby mi na reke robic tu bo nie musze latac co chwile no i gdyby sie udalo miec za free lub taniej to juz wogole super. Na razie i tak nic nie zrobie wiec czekam i czekam a gul w sercu rosnie :-(

Kredko - ciężki temat to zgryzienia :-) to wszystko wymaga niestety cierpliwości. .. ja pewnie bym się zastanawiała czy coś znajdą? Czy nie zmarnuje czasu? Sama nie wiem, a z drugiej strony jest to że możesz mieć taniej. Przy takich kosztach to ogromny plus. Wiem co czujesz, ja pewnie bym nie czekała, jak bym tylko miała możliwość finansowa.

Kredko mozliwe ze faktycznie uda sie szybciej! Niektore pary zaskakują szybko i nie potrzeba kilku prób:) znasz jakiekolwiek szczegoly? Co ten program obejmuje?

M26 ja robilam ivf we wro, w mojej klinice nie ma juz miejsc, ale na watku "kto po in vitro" jest pare dziewczyn z wrocławskiej invicty, moze od nich zasiegnij info! W kazdym razie trzeba sie spieszyc, bo kasy coraz mniej;/ u mnie od grudnia nikogo juz nie biorą;/

Stacy! kciuki za Ciebie cały czas!!!!

Dziewczyny wiesci mam rozne. Tzn ogołem to dobre, ale jest coś co mnie martwi;/ bo przeciez zawsze musi być "coś"

Usg anatomicznie super, są nózki, rączki, paluszki, piekna głowka z koscią nosową, idealnie rozwijajacy się mózg, oczka. Żółądek, serce.
crl 57mm,(znowu sie okazuje ze dziecko wieksze niz byc powinno...) przezierność karkowa 1,4. fhr 164ud/min, Jedyne co, to jest fala wsteczna w zastawce trojdzielnej i zalecono mi testy pappa.. yh, yh... jutro jade je zrobic;/

na 70% baba

Ostatnia edycja:
Niebajko
Kurcze dla mnie to co piszesz to czarna magia, z ta fala wsteczna, ale wierze w to, ze testy potwierdza tylko to, ze wszystko jest ok:-*
Nie ma innej opcji;-)

Dtacy
Kciuki zacisniete;-)

Aniko
A ja w to dalej nie wierze, i jakos nie umiem sie cieszyc...:-(
Chyba boje sie "przyzwyczaic"do tego, ze jestem w ciazy...ehhh

Kredko
Nie znam sie, ale czy nie mozecie juz teraz zaczac leczenie/badania Twojego M?
Tak zeby wiedziec, w miedzyczasie, na czym stoicie...

Ja bylam dzis u gin. Wszystko ok ale pecherza nie ma...
Powiedzialam gon, ze robilam wczoraj bete, i ze wszle 594. Powiedzial, ze sie trosxke pospieszylismy bo pecherzyk jest widoczny od bety 1000...
Cos tam niby zobaczyl, ze to wlasnie moze byc pecherz ,ale tak jak wyzej pisalam....
Wizyte umowilam za tydzien. Powiedzial, ze jak nie wytrzymam to mam w piatek zagladnac. Ja jednak wole poczekac na spokojnie ten tydzien;-)

reklama
Lumia faktycznie! Ale ja dupa jestem! Przeciez, ze od 1000 bety pechol jest pewny! Ale cos tam bylo:D nie smutaj sie niczym:) :*

Dla mnie to wszystko to tez czarna magia...:/ no nic... jak zwykle trzeba będzie hajs szykowac na dodatkowe badania i tyle...nerwów milion sto jeden:D standard:p

Do góry