reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stecy ale byłoby jakby się bliźniaki okazały ;) moje marzenie
Kredko dokładnie wiem co czujesz, "stoję w miejscu" i nic nie mogę z tym zrobić ;/
Bylam na podglądanku i mam mieszane uczucia. 9 dc na prawym jajniki 15,5 a na lewym tylko 12,5. Mam się ponownie zgłosić w poniedziałek.
Umówiona jestem na 19 września na wizytę w sprawie invitro. Juz powoli przyzwyczajam się do tej myśli..

reklama
Niebajko tak pod koniec przyszłego tygodnia zadzwonię. te wyniki które robiłam ostatnio już mam w domu. wszytsko ok. razem z Tobą znoszę jajo:-)

anika Blue sms do mnie się odezwała

Kredko:-) ja polecałam Lackberg podoba mi się saga o Flajbace; mnie akurat bardziej niż Millenium chodź i tego 3 części przeczytałam migiem. a wiesz , że bedzie 4 część Millenium? osobiście uważam, że to głupota, no ale jak to ja, daję szansę.

M26 bardzo Ci życzę żebyście nie musieli podejmować decyzji o ivf. bardzo trzymam kciuki

jeśli któraś z was robi listę książek do przeczytania polecam książkę pt "Dziwny przypadek psa nocną porą" genialna

Magda, dobrze, że Blue sie odezwała. A masz jakies wiesci od Pole?
Gdzies słyszłam o tej książce, ale nie wiem co :) dopiszę do listy :) a czytałaś "Bezcennego" Miłoszewskiego? mysle, że Ci się spodoba!
niech nowy tydzien przyniesie Ci dobre wiesci!

M26, a to cykl naturalny? Tak jak Magda życze Ci, byś nie musiała przechodzic na druge stronę! :)

ja jutro pewnie dowiem się, keidy punkcja. Stres jest, karuzela w ruchu ;)

Niebajko tak pod koniec przyszłego tygodnia zadzwonię. te wyniki które robiłam ostatnio już mam w domu. wszytsko ok. razem z Tobą znoszę jajo:-)

anika Blue sms do mnie się odezwała

Kredko:-) ja polecałam Lackberg podoba mi się saga o Flajbace; mnie akurat bardziej niż Millenium chodź i tego 3 części przeczytałam migiem. a wiesz , że bedzie 4 część Millenium? osobiście uważam, że to głupota, no ale jak to ja, daję szansę.

M26 bardzo Ci życzę żebyście nie musieli podejmować decyzji o ivf. bardzo trzymam kciuki

jeśli któraś z was robi listę książek do przeczytania polecam książkę pt "Dziwny przypadek psa nocną porą" genialna

Magda zanotuje ta o psie:-) a millenium to wiem i czekam:-D ciekawe jak ten inny koles to pociagnie? Szkoda ze ten umarl bo mial szkice na 10 czesci... i podobno czwarta w polowie napisana ale zona nie udostepnila zadnych informacji.

Kochana dopiero oko otworzylam i juz skasowalam:p

Trzymaj sie kochana!!!!! Wielkie, wielkie powodzenia! :****

Marzen daj znac, jak tam badania:) &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Wyszły mi nieliczne baterie wiec badanie za miesiąc ale tym razem mam miec płukanie wcześniej żeby nic planów nie popsuło. Jest mi przykro bo nie wiem czemu coś ciągle jest źle :/ kolejny cykl w plecy i ciągle liczenie żeby tylko na weekend nie popaść

Do góry