reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko, czytam że jesteś po badaniach prenatalnych. Czy to usg jest przez brzuch, czy przez pochwę? A ile wcześniej umawiałaś się na wizytę? I jaki jest koszt takiego badania? Przed nami tez te badania, a dobrze skorzystać ze świeżutkiego doświadczenia ;-)

Prenatalne juz przez powłoki brzucha :)

Ja dałam 300 za to ale tocrozniecje akurat moja jest droga gin w pl

reklama
Kredko, a w ogóle jakieś wymazy miałaś brane? Warto zrobić! U mnie coś wyszło, zareagowała lekarska i po kłopocie! A żadnych dolegliwości nie miałam!!! No i warto zrobić taki panel infekcji mycoplazma, ureaplazma i chlamydoa, bo te dziadostwa mogą bardzo skutecznie uniemożliwia zajście w ciążę! Ja po miesiącu antybiotukoterapii pozbyłam się urea;)

Dziewczyny ja przelotem, pedze zaraz na pappa i wolna podjednostke hcg... :/ myslalam ze tylko pappa...:/ nie ogarniam...:/

Zuzik 250pln. Badanie jest robione przez brzuch:) umawialam sie zaraz po wizycie w 9 tyg, bo wtedy prowadzacy mnie na to odeslal:) niby wyliczaja termin na podstawie ostatniej miesiączki i mowia Ci kiedy powinnas przyjść. U mnie przez ivf byl balagan z tym terminem,.. ale ostatecznie
okazalo się ze dzidziol duzy i wszystko udalo sie pomierzyc;)

Marzen kciuki za badanie!

M jak Twoje podgladanie? Jak jajeczka?

mi nie chodziło kredko zawodowo tylko czy masz coś poza pracą. a że zapisałaś się na siłownie to bardzo dobra decyzja. pomaga na głowę:-)

M26 jak tam?

Niebajko myślami z Tobą:-)

Krew oddana! Oczywiscie jeden lab mi zamkneli/przeniesli, w drodze do drugiego okazalo sie ze nie robia ta metoda, ktora potrzebuje... w trzecim 250pln i wynik za 2-3dni! Jajo zniose;) a pozniej czekam do 1 wrzesnia az dok wroci z urlopu i mi wszystko jeszcze raz poprzelicza. N sie smial, ze po ivf mialo byc juz lzej i taniej, ale chyba nigdy nie będzie;)

Magdo w przyszlym tygodniu bedziesz się umawiac juz, nie?:D

Aniko pojechalam tam gdzie mi wczoraj polecono:p

Stacy, ja Ci jeszcze nie mialam okazji pogratulować!!!! Ciekawe czy drugi Kropek się podciągnie:)) kciuki wielkie! !!

Ciekawe w takim razie gdzie Pole ponioslo..
Dobrze, ze Blue dala jakis znak.

Magda:-) moja praca jest moim hobby:-) wiec moge kazda wolna minute jej poswiecac:-) no a silownia to glownie zeby zrzucic pare kilo i wrocic do normy:-) no i namietnie zaczelam czytac ksiazki:-) ovecnie jestem na etapie camilla lackberg bo ktoras tu polecala ale szczerze powiem ze jestem po ksiezniczce z lodu i teraz czytam kaznodzieje sa super ale jak mam porownac to millenium zdecydowanie zajmuje miejsce 1 :-)

reklama
Do góry