reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko, czytam że jesteś po badaniach prenatalnych. Czy to usg jest przez brzuch, czy przez pochwę? A ile wcześniej umawiałaś się na wizytę? I jaki jest koszt takiego badania? Przed nami tez te badania, a dobrze skorzystać ze świeżutkiego doświadczenia ;-)

Prenatalne juz przez powłoki brzucha :)

Ja dałam 300 za to ale tocrozniecje akurat moja jest droga gin w pl

reklama
Kredko, a w ogóle jakieś wymazy miałaś brane? Warto zrobić! U mnie coś wyszło, zareagowała lekarska i po kłopocie! A żadnych dolegliwości nie miałam!!! No i warto zrobić taki panel infekcji mycoplazma, ureaplazma i chlamydoa, bo te dziadostwa mogą bardzo skutecznie uniemożliwia zajście w ciążę! Ja po miesiącu antybiotukoterapii pozbyłam się urea;)

Dziewczyny ja przelotem, pedze zaraz na pappa i wolna podjednostke hcg... :/ myslalam ze tylko pappa...:/ nie ogarniam...:/

Zuzik 250pln. Badanie jest robione przez brzuch:) umawialam sie zaraz po wizycie w 9 tyg, bo wtedy prowadzacy mnie na to odeslal:) niby wyliczaja termin na podstawie ostatniej miesiączki i mowia Ci kiedy powinnas przyjść. U mnie przez ivf byl balagan z tym terminem,.. ale ostatecznie
okazalo się ze dzidziol duzy i wszystko udalo sie pomierzyc;)

Marzen kciuki za badanie!

M jak Twoje podgladanie? Jak jajeczka?

mi nie chodziło kredko zawodowo tylko czy masz coś poza pracą. a że zapisałaś się na siłownie to bardzo dobra decyzja. pomaga na głowę:-)

M26 jak tam?

Niebajko myślami z Tobą:-)

Krew oddana! Oczywiscie jeden lab mi zamkneli/przeniesli, w drodze do drugiego okazalo sie ze nie robia ta metoda, ktora potrzebuje... w trzecim 250pln i wynik za 2-3dni! Jajo zniose;) a pozniej czekam do 1 wrzesnia az dok wroci z urlopu i mi wszystko jeszcze raz poprzelicza. N sie smial, ze po ivf mialo byc juz lzej i taniej, ale chyba nigdy nie będzie;)

Magdo w przyszlym tygodniu bedziesz się umawiac juz, nie?:D

Aniko pojechalam tam gdzie mi wczoraj polecono:p

Stacy, ja Ci jeszcze nie mialam okazji pogratulować!!!! Ciekawe czy drugi Kropek się podciągnie:)) kciuki wielkie! !!

Ciekawe w takim razie gdzie Pole ponioslo..
Dobrze, ze Blue dala jakis znak.

Magda:-) moja praca jest moim hobby:-) wiec moge kazda wolna minute jej poswiecac:-) no a silownia to glownie zeby zrzucic pare kilo i wrocic do normy:-) no i namietnie zaczelam czytac ksiazki:-) ovecnie jestem na etapie camilla lackberg bo ktoras tu polecala ale szczerze powiem ze jestem po ksiezniczce z lodu i teraz czytam kaznodzieje sa super ale jak mam porownac to millenium zdecydowanie zajmuje miejsce 1 :-)

reklama
Do góry