reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko
Dzisiejsza wizyta sie nie zasmucilam:-) tak myslalam, ze jeszcze za wczesnie, tym bardziej, ze mialam owulke w 18dc.
Ogolnie jakos boje sie...choc wiem, ze powinnam odgonic wsxystkie czarne mysli...ehhh
Chyba ze mnie niewierny Tomasx;-):p haha
Poza tym jak juz wczesniej pisalam, ten cykl to totalne zaskoczenie:-) oczywiscie in plus;-)

reklama
Niebajko badania pewnie okażą się dobre . Trzymam kciuki .
Lumia ten tydzień szybko zleci mam nadzieje:)
Co do mojej diagnostyki to w czwartek dowiem się co dalej:/

Niebajko a co to wogole jest ta fala? Zreszta zobaczysz ze bedzie wszystko w porzadku!!!!

Dziewczyny ja nic nie wiem w mojej sprawie nic nigdzie nie pisze i wogole nie ma info o refundowanych invitro wiec nie wiem czy to nowosc czy co? Z leczeniem m to gdybym chciala zrobic mu biopsje to bysmy do pl musieli leciec a m na 1 dzien urlopu do konca roku... wiec nie ma jak. A turaj to raczej odpada bo ceny nawet nie chce wiedziec a gdyby cokolwiek znalezli to co z tym zrobia? Nic bo jak... i jak zwykle nigdy nie moze byc dobrze. .

Marzeń, masz wizytę w czwartek czy jakieś badania?

Lumia, to już się dzieje i pisze się Twój scenariusz z Kropkiem. Niech ma szczęśliwy final i o pozytywne myśli Cię prosze;)
Kredko, nie załamuj rak, Emenems dobrze to podsumowała i ani się obejrzysz, a będziesz w programie. Bedziesz;)

Dzięki za wszystkie kciucki,

Dziewczyny JEST SERDUSZKO! !! to jest tak piękne uczucie i dźwięk. Mega wzruszenie.

Najlepsze jest to że lekarz widział coś jeszcze, ale nie jest to takie identyczne jak pierwsze :-) na razie do obserwacji co sie będzie działo.

Lumia - nie denerwuj się i poczekaj spokojnie. Na pewno będzie dobrze ;-)

Aniko,
Staram sie jak moge;-):-)
Juz z "Dziadkami gadalam" ;-)co z nieba mi pomagaja, ze maja kciuki trzymac:-) i tam pogadac z kim trzeba hahsh:p

Lumia l4 odpada bo za pierwszy tydzien nie placa a na bezplatny nie ma szans.
Co ma byc to bedzie i tyle.. nic nie zrobie na razie i staram sie o tym zapomniec ale jak tylko widze male dziecko albo kobiete w ciazy to normalnie mnie od srodka rozrywa:-( musze z tym zyc i tyle

Stacy czyli jest szansa ze jeszcze jedna fasolka by tam byla:-D

Lumia szczesciaro nic sie nie denerwuj i uwierz w koncu w ten cud!!!!!!!!!!!!!!

reklama
kredko ja wiem jak jest ci ciężko. co ty robisz czym się zajmujesz na codzień? znajdź sobie coś co pozwoli odwrócić uwagę. ja zaczęłam ćwiczyć intensywnie. codzienne treningi pozwalają mi oczyścić umysł. przynajmniej dla mnie nie ma nic lepszego niż umęczyć się. jeśli masz ochotę pogadać tak na priv to zapraszam;-)

marzen a jaką diagnostykę robisz?

wszystkie zafasolkowane :-*

anika już bliżej niż dalej, pędzi czas?

Blue
wychyliła się ze skorupy, tylko na chwilkę, ale i to ważne.

Do góry