reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja już gratulowalam, ale tu tez to zrobię;) emenems;) cudnie!!!
Ja dziewczyny jestem po 4 puregonie, ale na razie nic nie czuję i dziś rano sobie wkrecilam, że tak mnie wyciszyli, że teraz nic nie urośnie.. glupiam.
Dobrego weekendu Wam wszystkim i wzywam do odpowiedZi, bo cisza tu straszna!!!

reklama
Ja już gratulowalam, ale tu tez to zrobię;) emenems;) cudnie!!!
Ja dziewczyny jestem po 4 puregonie, ale na razie nic nie czuję i dziś rano sobie wkrecilam, że tak mnie wyciszyli, że teraz nic nie urośnie.. glupiam.
Dobrego weekendu Wam wszystkim i wzywam do odpowiedZi, bo cisza tu straszna!!!

Pokaze ci moje wpisy jak odkopię z marca - 3 tygodnie wyciszania a potem zastrzyki i przez pierwsze 4 tygodnie nic nir czułam zrby cos rosło i tez sie bałam ze nie działa stymulacja na nnie :D
Mnie stymulacja siekla zmęczeniem spuchniętym twardym brzuchem i ogolnie mega chu****m samopoczuciem pod sam koniec z 4 pststnie dni zastrzykow jak sie podglądanie zaczęło.

Ale powiem ci ze wszystko warto znieść :) i dziwne to jest bo wiesz co? Wczoraj od razu po wyjściu ze szpitala zadzownilam do siostrzenicy ma 6 lat i zadnego rodzeństwa/kuzynowstwa, bo jej obiecalam ze dam jej pierwszej znac i mowie " matyla tu ciocia bedziesz miała kuzynkę" dziewczyno... Takiego pisku wrzasku i salw radości to ja w zyciu nie słyszałam :) dla tych pisków warto było - nie spodziewalam sie ze świadomość posiadania kuzynki tak ja ucieszy:)
Szczescie jest fajne jak mozna sie nim dzielić :)

Dlatego kochana cierpliwości, jaja pracują tylko jeszcxe nie dały o sobie znac - wieczny trening opanowania i cierpliwości .... Obserwuj sie i głowa do gory :)

Anika urośnie, urośnie :**** nie boj zaby! :) beda piekne jajca:D za pare dni bedziesz chciala powrócic do obecnego bezobjawowego stanu:))

Emi ♡♡♡♡

Mi sie dzisiaj snilo, ze wszyscy byli pewni chlopaka, a okazalo sie, ze baba:p a ze zawsze sni mi sie na odwrot, to pewnie bedzie chlop... tak cos zaczynam czuć.

Anika urośnie, urośnie :**** nie boj zaby! :) beda piekne jajca:D za pare dni bedziesz chciala powrócic do obecnego bezobjawowego stanu:))

Emi ♡♡♡♡

Mi sie dzisiaj snilo, ze wszyscy byli pewni chlopaka, a okazalo sie, ze baba:p a ze zawsze sni mi sie na odwrot, to pewnie bedzie chlop... tak cos zaczynam czuć.

Ja to sie czuje winna bo gadalam cały czas chłopak i wracaliśmy z mezem w takiej dziwnej ciszy jak z kliniki gdzie bam lekarz pierwszy raz powiedizal ze bedzie ivf hahahah jednym słowem - nie bylismy na to przygotowani :D ale wcxoraj sie przedstawiliśmy ze to baba ze ona i dzis juz zupełnie inaczej podchodzę do dziecka - To jest juz konkretny człowiek hahaahah

Niebajko sny sprawdzaj sie na odwot wiec bedzie chłopak :D haha

Niebajko, Emenems, na pewno macie rację i juz za chwilę bede odczuwac jajniki ze wzmozona siła;) poki co szbko padam wieczorem, bardzo senna jestem i teraz sobie przypominam,ze też na to narzekalyscie;) więc chyba wszystko idzie w dobrym kierunku!!
Emenems, aż się wzruszyłam czytając o reakcji rodzinny!! Masz rację, dla takich chwil warto żyć! I dzielić się szczęściem;)
Niebajko, no ciekawa jestem bardzo,kto Ci się tam pod serduchem skrywa;) za dwa dni upały odpuszcza, jest nadzieją!

Kredko - jak nie odezwa sie to będziesz podchodzić do inf w Polsce?

Aniko - nie denerwuj sie na zapas ;-) będzie dobrze.

Co do snów, to mi sie śniło że będzie chłopak o imieniu Mateusz. Nawet nie myślałam o takim imieniu. Człowiek chyba za dużo o tym myśli.

Kochane to ja też dorzucę niusa!!!!!!!

JESTEM W CIĄŻY:szok:
Stał się cud, ale tak strasznie się boje....

We wtorek na wizycie gin coś mruczał pod nosem ,że endo jakieś grube....ale szybko uciąłm rozmowę i poprosiłam o ustalenie planu działania na kolejny cykl:) co też uczynił, tylko porpsił,że jak w piątek nie dostanę @ to zrobić bete....
Nic nie czułam, no w sumie poza troszkę silniejszym uczuciem "przyjścia @, ale w piątek cisza. Zrobłam więc pod wieczór bete i wyszła 132!
Nie wierzę !przecież tyle teraz stresu miałam (począwszy od obrony, na ostatnich problemach zakończywszy) !

Ale strasznie się boje! Czy ten cud będzie trwać:-(

Nie pisałam bo byliśmy własnie w trasie na grila no i padła mi kom. Teraz wróciliśmy i pierwsze co siadłam do kompa.

Mail pewnie kupy dupy się nuie trzyma ale mam kocioł w głowie...tysiąc myśli na sekunde:baffled:

Dziewczyny jak jest z tą betą czy mogę zrobić po 3 dniach ? sprawdzić przyrost? Bo labo w niedziele zamknięte
Nie wierzę....:eek:

sory ,że tylko o sobie .....

A!

EMemems
Gratuluje Babki;-)

reklama
Lumia, ja Cię krece!!!! Cud!!! I dobrze! Naturals;))))) a nie możesz jutro na betę do jakiegoś szpitala na tę betę podjechać? Na pewno gdzieś masz przyszpitalne laboratorium;) beta bedzie pięknie przyrastac, nie ma innej opcji!!! Ściskam Cię mocno!! Aaaaaaa!!!!

Do góry