reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane to ja też dorzucę niusa!!!!!!!

JESTEM W CIĄŻY:szok:
Stał się cud, ale tak strasznie się boje....

We wtorek na wizycie gin coś mruczał pod nosem ,że endo jakieś grube....ale szybko uciąłm rozmowę i poprosiłam o ustalenie planu działania na kolejny cykl:) co też uczynił, tylko porpsił,że jak w piątek nie dostanę @ to zrobić bete....
Nic nie czułam, no w sumie poza troszkę silniejszym uczuciem "przyjścia @, ale w piątek cisza. Zrobłam więc pod wieczór bete i wyszła 132!
Nie wierzę !przecież tyle teraz stresu miałam (począwszy od obrony, na ostatnich problemach zakończywszy) !

Ale strasznie się boje! Czy ten cud będzie trwać:-(

Nie pisałam bo byliśmy własnie w trasie na grila no i padła mi kom. Teraz wróciliśmy i pierwsze co siadłam do kompa.

Mail pewnie kupy dupy się nuie trzyma ale mam kocioł w głowie...tysiąc myśli na sekunde:baffled:

Dziewczyny jak jest z tą betą czy mogę zrobić po 3 dniach ? sprawdzić przyrost? Bo labo w niedziele zamknięte
Nie wierzę....:eek:

sory ,że tylko o sobie .....

A!

EMemems
Gratuluje Babki;-)

Hahahahaahahha zajebiscie :D

No ten stres sie nie konczy ....:)

reklama
Aniko,
W sumie to jest jedno tylko w szpitalu, w ktorym tesciowa pracuje:p
I minus jest taki, ze nie mam dostepu w internecie Do wynikow-mimo, ze to tez diagnostyka.
Chce zrobic w tym samym;-)
Nic pojade tam jutro.

Ememems
Wiem, wiem. Tylko fakt, ze juz jedna ciaze stracilam , poteguje strach:-(

Nie wierze....OMG!

Aniko,
W sumie to jest jedno tylko w szpitalu, w ktorym tesciowa pracuje:p
I minus jest taki, ze nie mam dostepu w internecie Do wynikow-mimo, ze to tez diagnostyka.
Chce zrobic w tym samym;-)
Nic pojade tam jutro.

Ememems
Wiem, wiem. Tylko fakt, ze juz jedna ciaze stracilam , poteguje strach:-(

Nie wierze....OMG!

To tez znam - do 14 tygodnia była sraczka dzien w dzien ... Ale dałam rade :) teraz to moja położna ma gorąca linie ze mna bo dzwonie do mnie o kazda *******e :D

Lumia - jak dobrze czytac takie rzeczy. Z calego serca Ci gratuluje. Nie namy sie osobiscie, a ciesze sie Twoim szczesciem. ;-) Dbaj o siebie i maluszka. Czyli kwietniowka? ;-)

Lumia powiem Ci szczerze, ze myslalam o Tobie i Twoich stresach... i ze czasem w takich najmniej spodziewanych momentach cos zaskakuje:))) no i kolejny raz sie to potwierdza!!! jak glupia szczerzylam sie do telefonu czytajac Twojego posta, posrod znajomych :D tak bardzo sie ciesze!!! Wielkie, wielkie gratki i kciuki za przyrosty:))
I zn o wu to powiem: wakacje, to dobry czas:)

Czyli powtorka bety jutro?

reklama
Dzieki (Tak po cichu)Dziewczynki;-)

Stacy
Powiem szczerze, ze jeszcze dla mnie nie czas na okreslenie terminu;-) w tej chwili zaskoczenie i strach dominuja moj umysl;-)

Niebajko
No totalne zaskoczenie. W tym cyklu, po tych wszystlich zdarzeniach, nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze taki moze byc scenariusz:-)
Juz caly plan dzialania na nastepny cykl przygotowalam...

Z beta to juz zglupialam. Dzwonilam do mojego gin i powiedzial zebym na razie nie robila powtorki, tylko mam we wtorek do niego przyjsc i wtedy powie wszystko co i jak...
Co Wy na to?bo zglupialam...

I zadam jeszcze jedno, techniczne pytanie:p czy moge uzyc kremu do depilacji? Bo tylko tego uzywam do bikini i gotnej partii nog:p

Do góry