reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Enni mi też było miło poczytać co u Ciebie maluchy szaleją? Brzusio duży?
Lumia teraz chyba są troszkę inne warunki kwalifikacji. Ja dostałam się na czynnik jajowodowy i jajnikowy - brak jajowodu i te 6 stymulowanych cykli ale mogłam też udokumentować 2 lata starań przy niepłodności idiopatycznej - teraz chyba wystarczy rok niezależnie od tego czy ma się ukończone 35 lat
Anika no to się teraz zacznie trzymam kciuki &&&&&
Lumia teraz chyba są troszkę inne warunki kwalifikacji. Ja dostałam się na czynnik jajowodowy i jajnikowy - brak jajowodu i te 6 stymulowanych cykli ale mogłam też udokumentować 2 lata starań przy niepłodności idiopatycznej - teraz chyba wystarczy rok niezależnie od tego czy ma się ukończone 35 lat
Anika no to się teraz zacznie trzymam kciuki &&&&&
stacy
Aniko mocno trzymam kciuki ;-)
Co do zakwalifikowania do in vitro ja za bardzo się nie orientuje.
Gos - fajnie że biopsja wam coś dała ;-) my niestety nie mieliśmy tyle szczęścia.
Co do zakwalifikowania do in vitro ja za bardzo się nie orientuje.
Gos - fajnie że biopsja wam coś dała ;-) my niestety nie mieliśmy tyle szczęścia.
anika11
Lumia, dziewczyny dobrze piszą, ze z pieniędzmi w klinikach krucho i trzeba się pospieszyć, niestety :/ a skąd jestes? w jakim rejonie bedziesz szukac? nieprawdą jest, ze trzeba byc po 6 iui, wystarczy 6 stymulowanych cykli, data pierwszego badania nasienia, zaświadczenie od lekarza, od kiedy się staracie o dziecko itp. ja na pierwszej wizycie bylam 29maja - dostalismy wtedy listę badan do zrobienia, potem pojechalismy na poczatku lipca z wynikami i zostalismy zakwalifikowani (moglismy wczesniej, ale miałam kocił i nie dałabym rady czasowo). Ja ide długim protokołem, wiec powiedziano mi, że ma się pojawic miedzy 15-19dc, dostałam gonapeptyl. No i wczoraj, dwa tygodnie pozniej, dostałam puregon, za tydzien kolejna wizyta. Myslę, że w miesiącu wyrobisz się ze zrobieniem wszystkich badan i w zaleznosci od terminów u wybranych lekarzy, bedziesz startowac. Ja jestem w Gamecie Rzgów pod Łodzią.
Kredka, na pierwszej wizycie u gin M dostał do zrobienia prolaktyne, testosteron, tsh, antyTPO, posiew moczu i nasienia.
Dziekuję Wam dziewczyny za kciuki nei puszczajcie!
Kredka, na pierwszej wizycie u gin M dostał do zrobienia prolaktyne, testosteron, tsh, antyTPO, posiew moczu i nasienia.
Dziekuję Wam dziewczyny za kciuki nei puszczajcie!
reklama
stacy
Kredko ogólne badanie nasienia wraz z posiewami. FSH, LH, prolaktyna, estriadol, testosteron, TSH, AFP, SHBG, morfologia ogólna, badanie moczu, grupa krwi, przed biopsja badania związane z krzepliwoscia krwi i choroby zakaźne. I oczywiście USG jąder.
Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam. W razie czego dopisze.
Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam. W razie czego dopisze.
Podziel się: