reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta brzusio już widać, rozmawiałam z położną no i mówiła że jak na ten tydzień to duży, myślała ze jestem dalej w ciąży tzn ze późniejszy tydzień :)) maluszki już fikaja, ale martwię się bo ruchy czuje tylko z jednej strony. Jak na razie czuje sie dobrze tylko dobija mnie ta cukrzycą,która pomimo diety nie ustępuje, pewnie.19 mam polowkowe także zobaczymy co w tym brzuchu się dzieje :) a jak corunia? Grzeczna?;)

reklama
Lumia nie orientuję się czy czynniki do kwalifikacji się zmieniły ale warto się postarać jak najszybciej skompletować całą dokumentację starań, zakwalifikować się a podejście można odroczyć w czasie :)

Enni jak fajnie czytać pozytywne wiadomosci :)

Tutaj widzę pogoda spowodowała, że każdy uciekł :-)

Magda - jak u Ciebie sprawy? Masz już wszystkie badania?

Kredko - badania robicie na własną rękę, czy czekasz na wizytę u lekarza?

Enni nie zazdroszczę tego ciągłego sprawdzania cukru. W szpitalu na patologii dziewczyna musiała nawet w nocy sprawdzać i w razie co coś podjadac. Strasznie to uciążliwe
Co do grzeczności córci to różnie bywa. Na ogół jest pogodna, ciągle gaworzy, piszczy, śmieje się ale jak jest zmęczona i chce spać to jest mega awantura.. no na całego krzyk, wrzask bo nie może zasnąć, trze oczy ale jednocześnie jest nakręcona, skacze, rączki wszystko chwytają... to są najgorsze chwile i aż cała rodzina pyta czy z nią wszystko ok, czy nie trzeba do lekarza. Wkurzaja mnie tym :-/

Ale tu cisza :)
u mnie jest jeszcze przyjemnie, wręcz mi zimno bo wieje zimny wiatr

Miłego dnia :)

hey, faktycznie mega cicho.

Enni wytrwałości w diecie:-)

smerfeta nie dziwię się że wkurzają cię te pytanie. bo wogóle to co to za pytanie??

stecy czekam jeszcze na wynik Białka S no i te komórki NK, ale dopiero za tydzień mam dzwonić i może wtedy będzie już możliwość zrobienia

u nas ciągle milion stopni. deszczu nie było od wielu tygodni... dobrze że poranki takie zimne...

wszystkiego dobrego dla wszystkich

Stacy no tu na wlasna reke nic nie zrobimy. Z tego szpitala nikt sie nie odezwal wiec .....
A od stycznia jak m bedzie mial nowy urlop to ruszamy

reklama
Do góry