reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta brzusio już widać, rozmawiałam z położną no i mówiła że jak na ten tydzień to duży, myślała ze jestem dalej w ciąży tzn ze późniejszy tydzień :)) maluszki już fikaja, ale martwię się bo ruchy czuje tylko z jednej strony. Jak na razie czuje sie dobrze tylko dobija mnie ta cukrzycą,która pomimo diety nie ustępuje, pewnie.19 mam polowkowe także zobaczymy co w tym brzuchu się dzieje :) a jak corunia? Grzeczna?;)

reklama
Lumia nie orientuję się czy czynniki do kwalifikacji się zmieniły ale warto się postarać jak najszybciej skompletować całą dokumentację starań, zakwalifikować się a podejście można odroczyć w czasie :)

Enni jak fajnie czytać pozytywne wiadomosci :)

Tutaj widzę pogoda spowodowała, że każdy uciekł :-)

Magda - jak u Ciebie sprawy? Masz już wszystkie badania?

Kredko - badania robicie na własną rękę, czy czekasz na wizytę u lekarza?

Enni nie zazdroszczę tego ciągłego sprawdzania cukru. W szpitalu na patologii dziewczyna musiała nawet w nocy sprawdzać i w razie co coś podjadac. Strasznie to uciążliwe
Co do grzeczności córci to różnie bywa. Na ogół jest pogodna, ciągle gaworzy, piszczy, śmieje się ale jak jest zmęczona i chce spać to jest mega awantura.. no na całego krzyk, wrzask bo nie może zasnąć, trze oczy ale jednocześnie jest nakręcona, skacze, rączki wszystko chwytają... to są najgorsze chwile i aż cała rodzina pyta czy z nią wszystko ok, czy nie trzeba do lekarza. Wkurzaja mnie tym :-/

Ale tu cisza :)
u mnie jest jeszcze przyjemnie, wręcz mi zimno bo wieje zimny wiatr

Miłego dnia :)

hey, faktycznie mega cicho.

Enni wytrwałości w diecie:-)

smerfeta nie dziwię się że wkurzają cię te pytanie. bo wogóle to co to za pytanie??

stecy czekam jeszcze na wynik Białka S no i te komórki NK, ale dopiero za tydzień mam dzwonić i może wtedy będzie już możliwość zrobienia

u nas ciągle milion stopni. deszczu nie było od wielu tygodni... dobrze że poranki takie zimne...

wszystkiego dobrego dla wszystkich

Stacy no tu na wlasna reke nic nie zrobimy. Z tego szpitala nikt sie nie odezwal wiec .....
A od stycznia jak m bedzie mial nowy urlop to ruszamy

reklama
Do góry