reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mój mąż ma w domu takie pomieszczenie do ćwiczeń. Nie jakieś profesjonalne ale parę sprzętów tam ma. :-) A niech ma...

Naszło mnie na coś dobrego, ale nie chce mi się piec. :confused2:

reklama
Ja mam orbitreka:D w salonie:) i drazek w sypialni xD dla każdego cos miłego :)
Ale dawno nie biegałam... troche sie jeszcze boje :/

Emi moze instruktorka zostaniesz? Fotki elegancko zalaczone:) z brzuchem świetnie wygladasz!!

Aniko, Stacy u mnie skonczylo sie poki co na drozdzach w lodówce...

Magda, jak skalniak?:D kiedy realizacja?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Podczytuje Was ale nie bardzo mam czas coś napisać. A dziś już w ogóle nie mam na nic siły... miałam jakieś zatrucie pokarmowe a dziś sobie troszkę zdycham

Anika powodzenia w remoncie. Drożdżóweczka.. mmmm :sorry:
Niebajka dużo zdrówka życzę! Niech kropeczek zdrowo rośnie! W przyszłym tyg mają być upały to pewnie znowu dadzą Ci się we znaki. Bierz L4 i nie wygłupiaj się. Przecież tu chodzi o Twoje dziecko, na które tak długo czekałaś. Łatwiej nam chyba znaleźć pracę niż zajść w ciążę ;-) więc bierz L4 !!! :tak:
Kredka, Ty to masz szczęście.. najpierw wrzątek, teraz kluczem w szybę... oj oj... może w szklanej kuli powinni Cię zamknąć? ;-) :laugh2:

Beti gratuluję oświadczyn! pierścionek ładny? Diament wielkości pięści? ;-)
Magda dobrze że z badaniami ruszyłaś :tak: mam nadzieję, że coś tam znajdziesz co łatwo będzie "naprawić"

Stacy, gratuluję pięknego przyrostu bety :tak:

iii nie wiem co jeszcze miałam napisać bo trochę mało przytomna jestem :zawstydzona/y:
Miłego wieczoru dziewczyny!!!

Niebajko, Smerfeta dobrze mówi!!! maja być upały, a Ty przeciez bardzo kiepsko je znosisz... na L4 marsz bez wygłupów!!!!

Smerfeta, mam nadzieję, że to tylko jelitówka i zadnych konsekwencji juz nie ma? buziak dla ALusi!!!

Magda, pochwalisz się efektem skalniaczka?

ja jestem po kilkugodzinnych pracach demontażowych w korytarzu... wkrętarka, różne śrubokręty i obcęgi nie stanowią juz dla mnie tajemnicy.... :))

Niebajko smerfeta fantastycznie podsumowala ze latwiej znalezc prace niz zajsc w ciaze i niech ta mysl Ci caly czas towarzyszy wiec zmiataj na L4!!!!!!!!

Smerfeta chyba w pokoju bez klamek;-) mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie. No niestety latem przy upalach nieswiadomie mozna sie zatruc bo niestety sposoby przewozenia i przechowywania produktow czasem pozostawiaja wiele do zyczenia...

Emenems foke znam:-D nieraz robie bo mi w szpitalu powiedzieli zebym tak robila. A to ze sciana to sprobuje i to wypychanie to tylko do przodu biodra i tyle tak?? No a u mnie to dysk i jak mnie chwyci to ja nie jestem w stanie sie ruszac wogole musze wziasc tramal ibrac pas i najlepiej nie oddychac. Juz nie mowiac ze zeby zejsc z lozka musze sie jakos po milimetrze obrocic na brzuch i zjechac z lozka a raczej zeslizgnac sie na podloge i z kolan wtedy wstawac i to jakas godzine trwa zanim sie uda... masakra

Aniko ja uwielbiam narzedzia:-) i zawsze chce wiercic i wkrecac jak m cos robi itd:-) wiec wiertarka to moj przyjaciel:-)

Ostatnia edycja:
Niebajko smerfeta fantastycznie podsumowala ze latwiej znalezc prace niz zajsc w ciaze i niech ta mysl Ci caly czas towarzyszy wiec zmiataj na L4!!!!!!!!

Smerfeta chyba w pokoju bez klamek;-) mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie. No niestety latem przy upalach nieswiadomie mozna sie zatruc bo niestety sposoby przewozenia i przechowywania produktow czasem pozostawiaja wiele do zyczenia...

Emenems foke znam:-D nieraz robie bo mi w szpitalu powiedzieli zebym tak robila. A to ze sciana to sprobuje i to wypychanie to tylko do przodu biodra i tyle tak?? No a u mnie to dysk i jak mnie chwyci to ja nie jestem w stanie sie ruszac wogole musze wziasc tramal ibrac pas i najlepiej nie oddychac. Juz nie mowiac ze zeby zejsc z lozka musze sie jakos po milimetrze obrocic na brzuch i zjechac z lozka a raczej zeslizgnac sie na podloge i z kolan wtedy wstawac i to jakas godzine trwa zanim sie uda... masakra

No to jest maskara .... Ja mam juz technikę wstawania z kibla jak mnie sieknie - tak tylko biodra to sie nazywa przeprost wiec mozesz na yt zerknąć :)

Smerfeta dziekuje:* i mam nadzieje, ze zatrucie odpuściło i wracasz do pelni sil! :* zawsze cos sie musi przypaletac:/

Ja wiem, ze Wy wszystkie macie racje. I tak samo krzyczalabym na kazda z Was.. o upalach nie chce nawet myśleć, wczoraj bylo u mnie 28 stopni, a ja juz niekoniecznie fajnie sie czułam. Dzis od rana wietrze mieszkanie zeby wychlodzilo sie najbardziej, jak moze.
Nie wiem jeszcze co zrobie z praca, zastanawiam sie zeby jutro pojsc, pokazac sie, zakaszlac wszystkich i zwolnic sie do domu:p zobaczylabym czy pracy po urlopie duzo i czy jest sie czym przejmowac. Zreszta.. po macierzyńskim i tak tam nie wracam;) ale teraz potrzebuje jeszcze popracować...NIE ZA WSZELKA CENE OCZYWISCIE. Refundacja refundacją, ale pewne koszty i tak ponosimy, a ja zostając w domu nie zarabiam praktycznie nic:/

Anika Twoj M pewnie zachwycony żona:D ołówek za uchem nosisz?:p

Kredko o Ciebie i wiertarke bym sie martwila:D Kuszenie losu:p

reklama
Niebajko hahaha musze m powiedziec zeby mi plastikowa kupil:-D

Niebajko a moze po prodtu juz pora powiedziec o ciazy w pracy. Nie musisz mowic wszystkim ale szafowi(ej) a gdyby cos krecili nosem to zawsze mozesz powiedziec ze ich do sadu oddasz. Skoro i tak tam nie wrocisz to co Ci zalezy???

Do góry