reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było, taka zakręcona jestem :)
Staranka w pełni, choć troszkę jestem w tym cyklu pogubiona, zero objawów owulacji (chyba), albo poprostu mniej o tym myślę. Ten cykl -zero spiny.
Pozdrawiam wszystkie, i czytam wszystko na bieżąco ;)

reklama
Kobietki prosto z mojego dachu bociany przesyłają pozdrowienia :)

Załączniki

• 1438539827194.jpg
    1438539827194.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 48
Dziewczynki ja tylko na sekunde.
Mam straszny, ogromny sajgon i mega duza dawke stresu, wiec pewnie przez najblizszy czas nie bedzie mnie tu zbyt czesto......

Aniko
Lekarz mi kazal pic 3szklanki dziennie, ale ja pilam ok 1 butelki;-)

Niebajko
Z tego wszystkiego zapomniAlam nawet kiedy byla owu:/ ale i tak stres pewnie przekresli wszystko:-(

Wybaczcie ale nadrabialam wybiorczo i padam wiec nie jestem wstanie nic wiecej napisac.

Niestety nie moge opisac co sie dzieje, ale prosze Was o pozytywne mysli w moja strone...

Dla wszystkich:-*

Dziewczynki ja tylko na sekunde.
Mam straszny, ogromny sajgon i mega duza dawke stresu, wiec pewnie przez najblizszy czas nie bedzie mnie tu zbyt czesto......

Aniko
Lekarz mi kazal pic 3szklanki dziennie, ale ja pilam ok 1 butelki;-)

Niebajko
Z tego wszystkiego zapomniAlam nawet kiedy byla owu:/ ale i tak stres pewnie przekresli wszystko:-(

Wybaczcie ale nadrabialam wybiorczo i padam wiec nie jestem wstanie nic wiecej napisac.

Niestety nie moge opisac co sie dzieje, ale prosze Was o pozytywne mysli w moja strone...

Dla wszystkich:-*

Moja droga masz ode mnie cały strumien pozytywnych mysli !!! Trzymaj sie i daj znac co u ciebie!!

Lumia, same pozytywne mysli w Twoim kierunku lecą! niech się dobrze dzieje! :)

Marzen, 3 bociany aż?! no ładna przyszłośc Was czeka :)

Boze ile tu sie dzieje :)
Kupe czasu mnie u Was nie bylo i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic :)
Kredka, anika juz zaciazone?
Ja od pazdziernika znowu zaczynam walke :) a do tego czasu tzn we wrzesniu chce zrobic sobie testy ow dla samej siebie :) a tak to pracuje w nowej pracy i jestem mega zmeczona :( a no i co i Pole slychac?

Witajcie Kochane!
Przeczytałam, nadrobiłam, bo chwilę mnie nie było.
Kredko...cudownie, że "ruszyła" Twoja procedura in vitro. Wprawdzie na razie papierkowa, ale zawsze to coś i zawsze to krok do przodu.
Co do Twojego bliskiego spotkania z kluczem, znowu pytam, za co ta wróżka wzięła kasę?! Przecież powinna Cię była ostrzec...najpierw wrzątek, teraz to... Szczęście w nieszczęściu, że Tobie nic nie jest. Brrrr aż strach wsiadać za kółko....
Stacy, beta pięknie przyrasta więc z pewnością zobaczysz Kropka. Trzymam kciuki &&&&
Niebajko, niestety choroby chodzą po ludziach i dopadają nas w najmniej oczekiwanym momencie. Dobrze, że już opanowałaś trochę chorobę. Dołączam się do dziewczyn i tez polecam parówki z rumianku albo soli fizjologicznej.
M26 - kciuki za naturals.
gos1512 - witaj! Grunt to się nie poddawać, &&&&

U mnie tak ło... Coś mnie łapią jakieś mdłości. Może nie są mega mocne, ale uciążliwe z pewnością. Przychodzą różnie, raz z rana, raz koło południa, czasem wieczorem. Myślę, że łykanie duphastonu też się do tego przyczynia. Ale ja dam radę...;-) W tym tygodniu, pewnie jutro, pójdę zrobić badania, bo podobno na niektóre wyniki czeka się około tygodnia.
Czekam na wizytę u gina z taka niecierpliwością...Nawet emek wziął sobie wolne (udało się) i razem będziemy szukać serduszka :-)
Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
Do góry