reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi podziwiam Cie za zdolnosci kregoslupowe:) aczkolwiek dolegliwości wspolczuje:/ "umiem wsunac dysk" - ale łał!

Emi pocieszylas mnie - jeszcze 3 dni i bede zdrowa? :) ♡♡♡

Marzen pytalam gina.. lezec/apap/czosnek i inne takie domowe cuda..
A z czego napar? Nie znam cudow takich:D

A! kupilam nawilzacz powietrza! Niechze szybko go przysla...

No to nauczył mnie lekarz ktory mi naprawiał ten dysk, kilka ćwiczen zeby wsunąć na miejsce bo ja sobie wtedy grubo załatwiłam ...

No ja piłam napar z imbiru - świeży imbir z dwa plastry rozgniecione w kubku, zalewasz z herbata ( nie jest niezbędna ) liściem laurowym i goździkami (z 3 sztuki) przykrywasz sie zaparza 10 minut potem dodajesz miod i cytryne i smacznego :)

reklama
Beata - gratulacje ;-)

Emenems - sama sobie potrafisz wsunąć? Na samą myśl wszystko mnie zabolało. Ja chyba prędzej bym padła niż sama to zrobiła. :szok:

Niebajko - no niestety domowe sposoby Ci zostają. W Zakopanem się tak rozchorowałaś?

Mój mąż wczoraj przeszedł chyba sam siebie, pojechał na spotkanie z klientem i wrócił do domu obładowany ulotkami wózków, mebelków. :szok::-D Mówię mu, że chyba za wcześnie, a on że nie mógł się oprzeć. :-D Czyli mam pełno ulotek/reklam w domu.

Niebajko, bardzo się martwię tym Twoim zdrowiem :( powtórzę się, ale uważam, że w takim stanie nie nadajesz się do pracy i koniecznie musisz pójść na zwolnienie od poniedziałku. szefowa pomnika Ci nie postawi za wzorowa pracę, a Twoje i Kropkowe zdrowie najwaznijesze!
zrob sobie parówkę z wody i soli, mi to zawsze pomagało i jakoś noce przetrwałam bez większych ataków kaszlu.

Beata, gratuluję :)

u mnie remont w pełni, w korytarzu już jedna ściana goła. łazienka i przedpokój w kartonach stoją. dzieje się!

Niebajko to wez nospe moze pomoze zeby skurczy wiekszych nie bylo przy kaszleniu.

Emenems a jakie to cwiczenia??? Mnie jak zlapie to sie ruszyc nie moge wiec noe wiem jak Ty cwiczysz zeby go wsunac!! Ja tylko ledwo co pas na kregosup zaloze i byle sie nie ruszac

Niebajko to wez nospe moze pomoze zeby skurczy wiekszych nie bylo przy kaszleniu.

Emenems a jakie to cwiczenia??? Mnie jak zlapie to sie ruszyc nie moge wiec noe wiem jak Ty cwiczysz zeby go wsunac!! Ja tylko ledwo co pas na kregosup zaloze i byle sie nie ruszac

A jestes pewna ze to dysk ? Zebys krzywdy se nie Zrpbila :D

Nic takiego, po pierwsze foczki ( leżysz na brzuchu i podnosisz sie ile mozesz do wyprostowanych rak - nogi leza) i przy ścianie sie robi takie cos ci zdjecie wysle bo nie wiem jak to opisać :D

Stajesz przy ścianie bokiem stopa i bark musza sciany dotykać i tak odciagasz biodro od sciany a stopa i bark cały czas przy - kumasz ? Potem maz mi zdjecie zdrbi to wstawie i na druga strone i trzecie to przeprosty bioder. Robisz dwa trzy razy dziennie cały zestaw kilka powtorzen :)

Niebajko, bardzo się martwię tym Twoim zdrowiem :( powtórzę się, ale uważam, że w takim stanie nie nadajesz się do pracy i koniecznie musisz pójść na zwolnienie od poniedziałku. szefowa pomnika Ci nie postawi za wzorowa pracę, a Twoje i Kropkowe zdrowie najwaznijesze!
zrob sobie parówkę z wody i soli, mi to zawsze pomagało i jakoś noce przetrwałam bez większych ataków kaszlu.

zgadzam się w 100%. nie ma co liczyć na pomnik.

anika niech moc będzie z Tobą :-)

Emi dzięki! Bede probowac, tylko N po imbir trzeba poslac:p

Stacy w Twoich rejonach mozna chyba zdobyc piękne drewniane mebelki w korzystnych cenach, prawda? Czy sie myle? Twoj M cudowny ♡♡♡ musi skakac z radosci!

Stacy będąc na Kasprowym dotarła do nas burza...wiatr, chłód, troche ulewa zlapala. zostaliśmy uziemieni na gorze, bo kolejka nie mogla jezdzic, zrobil sie ścisk duchota.. i wystarczyło zeby jakis wirus sie przypaletal.. no i mam pamiatke:D

Aniko Ty wiesz, ze ja wiem... no nie nadaje sie na ta chwile.. w pracy, w pyle i chemii bym sie udusila, wiec poki co oswajam sie z telefonem do szefostwa.. N do kaloryfera by mnie przypial a nie pozwolil pojsc.

Aniko widoki remontowe pewnie poki co bolą i przerazaja. Trzymam kciuki za szybką i porzadna robotę :)

Kredko punkt dla Ciebie za no-spe. Lykne.

Dorzuc kochana płukanki inhalacje co 2h ( metody naturalne wymagają czasu i powtarzalności ) i okłady koniecznie na kark przy gorączce zimne przy bolu gardła gorące na gardło :)

Niebajko, jak wiem, ze Ty wiesz... i cieszę się, że telefon już pod reką.... :*

Magda, Niebajko, widoki nietęgie jeszcze! ale dzisiaj pan majster przez tel powiedział, ze w poniedziałek zacznie, a we wtorek zakńczy odgruzowywanie i tak się z tego ucieszyłam, jakby to już finisz remontu był :-D bo potem rury, gładź, kafle, ale najbardziej to mnie to skuwanie przeraza...
dzis M z bratem bedą demontoac wszytsko w korytarzu, wiec idę rosół i kuraka nastawic, co by krzepę mieli :)

drożdzówka jeszcze jest - któraś się pisze? :-)

Stacy, brawo dla Twojego M :) musiał mieć anielski usmiech na twarzy, jak CI te ulotki przekazywal :)

Emenems, Kredko, miłego dnia :)

Marzen, planujesz jakis wyjazd? do keidy amsz wolne?

Lumia, gdzie się podziewasz?

Kasik, Smerfeta, Pole, Yoanna, odezwijcie się :)

reklama
Do góry