reklama
stacy
Fanka BB :)
Niebajko u nas podobna pogoda, ja już chyba wolę upały
My na razie powiedzieliśmy tylko wtajemniczonym w całą procedurę, czyli rodzice i rodzeństwo.
Kredko może nie kuś losu z tą wiertarką?
My na razie powiedzieliśmy tylko wtajemniczonym w całą procedurę, czyli rodzice i rodzeństwo.
Kredko może nie kuś losu z tą wiertarką?
anika11
Melduję, że w Wlkp też już masakra temperatura....;/ my cały czas w feerworze remontowy. Ołówka za uchem nie mam, ale dumę w oczach M widze;D
Kredki, Ty się lepiej z dala od narzędzi remontowych trzymaj, bo znając swoje szczęście, to jeszcze IP trafisz z gwoździem w kolanie....
Niebajko, dziś czuję się lepiej, choć nadal ciezko:/
Jak Twoja gorączka? Masowo w domu zostajesz!! Padniesz przy tym upale!!!
Kredki, Ty się lepiej z dala od narzędzi remontowych trzymaj, bo znając swoje szczęście, to jeszcze IP trafisz z gwoździem w kolanie....
Niebajko, dziś czuję się lepiej, choć nadal ciezko:/
Jak Twoja gorączka? Masowo w domu zostajesz!! Padniesz przy tym upale!!!
niebajka
Aniko wspolczuje robót w tym skwarze! Dostaniecie podwojnie popalic. A zwlaszcza Ty..:/
Pewnie rano bedziesz czula sie lepiej, a w ciagu dnia dolegliwosci beda przybierac na sile:/ Nie forsuj sie!!!
Moja temperatura juz odpuściła nawet w nocy spalam. Najgorszy jeszcze ten kaszel, ale inhaluje sie
Ustalilam z N, ze jutro ide do pracy i jesli bede w stanie wytrzymac, to zostaje, ale o 10 max 11 wychodze. Taka sytyacja
STACY jak emocje przed jutrem? Idziesz z M?
Pewnie rano bedziesz czula sie lepiej, a w ciagu dnia dolegliwosci beda przybierac na sile:/ Nie forsuj sie!!!
Moja temperatura juz odpuściła nawet w nocy spalam. Najgorszy jeszcze ten kaszel, ale inhaluje sie
Ustalilam z N, ze jutro ide do pracy i jesli bede w stanie wytrzymac, to zostaje, ale o 10 max 11 wychodze. Taka sytyacja
STACY jak emocje przed jutrem? Idziesz z M?
stacy
Już bym chciała żeby było jutro mam nadzieję, że zobaczę mojego kropka albo dwa. Zastanawia mnie czy może być jeszcze nic nie widać i odejdę z kwitkiem? Oczywiście, że idę z m
Stacy będzie śliczny kropek
Ja na szczęście z kręgosłupem mam spokój . Ale za to mam skłonność do żylaków ;/
Dwa lata temu nawet zabieg miałam bo na kolanie mi strasznie wyszła żyła. A w pracy najczęściej na kolanach przebywam
Czuje jajniki z obu stron na owu, trzeba męża w każdej wolnej chwili napastowac
Ja na szczęście z kręgosłupem mam spokój . Ale za to mam skłonność do żylaków ;/
Dwa lata temu nawet zabieg miałam bo na kolanie mi strasznie wyszła żyła. A w pracy najczęściej na kolanach przebywam
Czuje jajniki z obu stron na owu, trzeba męża w każdej wolnej chwili napastowac
Już bym chciała żeby było jutro mam nadzieję, że zobaczę mojego kropka albo dwa. Zastanawia mnie czy może być jeszcze nic nie widać i odejdę z kwitkiem? Oczywiście, że idę z m
Ja byłam 4 tygodnie po transferze pierwszy raz i było wszystko widac
stacy
Czyli idę za wcześnie, u mnie transfer był 15 lipca. No nic zobaczymy. ...
reklama
MagdaM33
Magda, jak skalniak? kiedy realizacja?
zajrzałam na chwilkę tylko, jakiś dzień taki leniwy. to dla rozruszania w paletki gramy.
skalniak w trakcie realizacji. aniko jak będzie czym to się pochwalę:-)
udanej niedzieli:-)
Podziel się: