reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ciaza chwalic sie jeszcze nie chce... :( nawet dziadkom pary nie puscilismy. Chciałam poczekac do konca magicznego pierwszego trymestru.. albo chociaż do 18 sierpnia, bo wtedy mam genetyczne.

15 stopni? Biere!

Niebajko u nas podobna pogoda, ja już chyba wolę upały:tak:

My na razie powiedzieliśmy tylko wtajemniczonym w całą procedurę, czyli rodzice i rodzeństwo. :tak:

Kredko może nie kuś losu z tą wiertarką?

Melduję, że w Wlkp też już masakra temperatura....;/ my cały czas w feerworze remontowy. Ołówka za uchem nie mam, ale dumę w oczach M widze;D
Kredki, Ty się lepiej z dala od narzędzi remontowych trzymaj, bo znając swoje szczęście, to jeszcze IP trafisz z gwoździem w kolanie....;)
Niebajko, dziś czuję się lepiej, choć nadal ciezko:/
Jak Twoja gorączka? Masowo w domu zostajesz!! Padniesz przy tym upale!!!

Aniko wspolczuje robót w tym skwarze! Dostaniecie podwojnie popalic. A zwlaszcza Ty..:/
Pewnie rano bedziesz czula sie lepiej, a w ciagu dnia dolegliwosci beda przybierac na sile:/ Nie forsuj sie!!!

Moja temperatura juz odpuściła:) nawet w nocy spalam. Najgorszy jeszcze ten kaszel, ale inhaluje sie:)

Ustalilam z N, ze jutro ide do pracy i jesli bede w stanie wytrzymac, to zostaje, ale o 10 max 11 wychodze. Taka sytyacja;)

STACY jak emocje przed jutrem? Idziesz z M?

Już bym chciała żeby było jutro:-D mam nadzieję, że zobaczę mojego kropka albo dwa. Zastanawia mnie czy może być jeszcze nic nie widać i odejdę z kwitkiem? Oczywiście, że idę z m :happy:

Stacy będzie śliczny kropek :)
Ja na szczęście z kręgosłupem mam spokój . Ale za to mam skłonność do żylaków ;/
Dwa lata temu nawet zabieg miałam bo na kolanie mi strasznie wyszła żyła. A w pracy najczęściej na kolanach przebywam :p
Czuje jajniki z obu stron na owu, trzeba męża w każdej wolnej chwili napastowac:D

reklama
Do góry