reklama
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1438423857.181203.jpg20,2 KB · Wyświetleń: 55
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1438423876.779423.jpg20,6 KB · Wyświetleń: 45
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1438423915.497849.jpg21,4 KB · Wyświetleń: 50
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1438423946.874951.jpg23,2 KB · Wyświetleń: 42
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1438423986.225024.jpg26 KB · Wyświetleń: 46
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1438424002.224190.jpg25,6 KB · Wyświetleń: 54
Emenems ja nie bardzo znam się na anatomii. pomaga Ci to na wysuwający dysk. czy to jest u dolu kręgosłupa? ja mam takie dziwne zesztywnienie w dole kręgosłupa. chciałabym go rozruszać. czy to mi pomoże?
No ja wiem ze ja mam dysk luźny i ze to na to pomaga generalnie takie ćwiczenia wkładają kręgi na miejsce ale musisz byc mega ostrożna i zaczac w bardzo małym zakresie ruchu bo nie mamy pewności Ze to dyski
MagdaM33
Fanka BB :)
spoko, ja nie jestem z tych szarżujących :-) ja robię zestawy ćwiczeń na zdrowy kręgosłup, ale mam takie momenty jakbym nie mogła się wyprostować. myślę że to przez kiepskie krzesło w pracy. u mnie w firmie wogóle nie dba się o ergonomię pracy:-(
stacy
Emenems czy ty masz w domu siłownię?
Niebajko to przykra sprawa z tym kasprowym. Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie. U nas na pewno znajdzie się dużo wyrobów z drewna ;-)
A mąż prze szczęśliwy i najlepiej jak by już latał po sklepach. ;-)
Beata - gratulacje :-)
Niebajko to przykra sprawa z tym kasprowym. Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie. U nas na pewno znajdzie się dużo wyrobów z drewna ;-)
Emenems czy ty masz w domu siłownię?
Oj chciałabym .... ale to jak przy drugim dziecku zmienimy dom na większy to bede miec sale treningowa maz marzy o tym
To dzis na siłowni robiłam
oj ja też chciałabym mieć taką salę ćwiczeń. narazie salon muszę w nią zmieniać. ale też jest ok :-)
Hehehe ja dokładnie tak samo - karimatka, serial na tv odpalam i jade
reklama
MagdaM33
Hehehe ja dokładnie tak samo - karimatka, serial na tv odpalam i jade
jakbyś mnie widziała :-) tyle, że ja lubię ćwiczyć z kimś więc załączam kanał YT treningfitnes.com:-)
Podziel się: