reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam Was :-)
Chciałam podzielić się z Wami radosną nowiną. Otóż po niespełna 4 latach starań i wykrytej endometriozie, zaszłam w ciążę :-) 20 lipca miałam pierwszą inseminację. Wczoraj zrobiłam test beta, wynik: 67 jednostek! Udało się! Jestem przeszczęśliwa :-)

reklama
Beti wspaniale wiadomosci:) wszystkiego dobrego!!:* baardzo zasłużyłas na szczescie:)

Beata gratulacje:))

Magda rowniez milego dnia :)

Ja dalej zdycham. Mam ataki kaszlu. Boje sie, ze macica wypluje mojego Babla, albo ze robie mu krzywde. Nie moglam w nocy spać bo sie dusilam.. wylądowałam na kanapie, zeby chocuaz N troche pospal. jenyy to juz prawie tydzien, a tu ciagle jakies atrakcje :/

Kredko z tym wypluciem to przesada, wiem. :p Ale boli mnie cale podbrzusze, i ryje sobie glowe, ze jak kaszle i macica sie kurczy, to Bablowi ciasniej:/
Jak bylam chora po pierwszym transferze, dziewczyny mowily zeby uwazac na skurcze macicy, bo moze sie nie udac .
no i teraz widzisz...

Kredko z tym wypluciem to przesada, wiem. :p Ale boli mnie cale podbrzusze, i ryje sobie glowe, ze jak kaszle i macica sie kurczy, to Bablowi ciasniej:/
Jak bylam chora po pierwszym transferze, dziewczyny mowily zeby uwazac na skurcze macicy, bo moze sie nie udac .
no i teraz widzisz...

Ja tak kaszlalam ze mi dysk sie wysunął i do dzis boli .. Jak przychodził kaszel to nie wiedziałam jaka pozycje mam przybrac ...tak mnie bolało od kaszlenia i tez byłam pewna ze dziecko ze na mnie za to obrazi

Emi kiedy Ty taka chora bylas!? Dysk?! Bylas nastawiac? Aaaa juz pamietam! Ty alergie na Polske masz!!

Dokaldnie ... Z dyskiem miałam problemy od zawsze jak nie cwicze i nie wzmacniam kręgosłupa - dawno temu zle robiłam martwy ciąg i sobie popsułam ... Coz.
Wiesz co zajęłam sie dyskiem jak sie wyleczyłam bo w trakcie miałam taki kaszel duszący ze maskara i on wysunęły był a nie wypadnięty- sama potrafię ćwiczeniami go na miejsce wsunąć chociaz do teraz ostrożna musze byc niestety.

Nie życze nikomu przeziębień w ciazy ... Cos okropnego to było takie combo alergii/astmy i przeziebienia ze cos koszmarnego - 10dni sie męczyłam az sie udało...

reklama
Emi podziwiam Cie za zdolnosci kregoslupowe:) aczkolwiek dolegliwości wspolczuje:/ "umiem wsunac dysk" - ale łał!

Emi pocieszylas mnie - jeszcze 3 dni i bede zdrowa? :) ♡♡♡

Marzen pytalam gina.. lezec/apap/czosnek i inne takie domowe cuda..
A z czego napar? Nie znam cudow takich:D

A! kupilam nawilzacz powietrza! Niechze szybko go przysla...

Aniko walczysz juz z remontem?

Ostatnia edycja:
Do góry