reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam Was :-)
Chciałam podzielić się z Wami radosną nowiną. Otóż po niespełna 4 latach starań i wykrytej endometriozie, zaszłam w ciążę :-) 20 lipca miałam pierwszą inseminację. Wczoraj zrobiłam test beta, wynik: 67 jednostek! Udało się! Jestem przeszczęśliwa :-)

reklama
Beti wspaniale wiadomosci:) wszystkiego dobrego!!:* baardzo zasłużyłas na szczescie:)

Beata gratulacje:))

Magda rowniez milego dnia :)

Ja dalej zdycham. Mam ataki kaszlu. Boje sie, ze macica wypluje mojego Babla, albo ze robie mu krzywde. Nie moglam w nocy spać bo sie dusilam.. wylądowałam na kanapie, zeby chocuaz N troche pospal. jenyy to juz prawie tydzien, a tu ciagle jakies atrakcje :/

Kredko z tym wypluciem to przesada, wiem. :p Ale boli mnie cale podbrzusze, i ryje sobie glowe, ze jak kaszle i macica sie kurczy, to Bablowi ciasniej:/
Jak bylam chora po pierwszym transferze, dziewczyny mowily zeby uwazac na skurcze macicy, bo moze sie nie udac .
no i teraz widzisz...

Kredko z tym wypluciem to przesada, wiem. :p Ale boli mnie cale podbrzusze, i ryje sobie glowe, ze jak kaszle i macica sie kurczy, to Bablowi ciasniej:/
Jak bylam chora po pierwszym transferze, dziewczyny mowily zeby uwazac na skurcze macicy, bo moze sie nie udac .
no i teraz widzisz...

Ja tak kaszlalam ze mi dysk sie wysunął i do dzis boli .. Jak przychodził kaszel to nie wiedziałam jaka pozycje mam przybrac ...tak mnie bolało od kaszlenia i tez byłam pewna ze dziecko ze na mnie za to obrazi

Emi kiedy Ty taka chora bylas!? Dysk?! Bylas nastawiac? Aaaa juz pamietam! Ty alergie na Polske masz!!

Dokaldnie ... Z dyskiem miałam problemy od zawsze jak nie cwicze i nie wzmacniam kręgosłupa - dawno temu zle robiłam martwy ciąg i sobie popsułam ... Coz.
Wiesz co zajęłam sie dyskiem jak sie wyleczyłam bo w trakcie miałam taki kaszel duszący ze maskara i on wysunęły był a nie wypadnięty- sama potrafię ćwiczeniami go na miejsce wsunąć chociaz do teraz ostrożna musze byc niestety.

Nie życze nikomu przeziębień w ciazy ... Cos okropnego to było takie combo alergii/astmy i przeziebienia ze cos koszmarnego - 10dni sie męczyłam az sie udało...

reklama
Emi podziwiam Cie za zdolnosci kregoslupowe:) aczkolwiek dolegliwości wspolczuje:/ "umiem wsunac dysk" - ale łał!

Emi pocieszylas mnie - jeszcze 3 dni i bede zdrowa? :) ♡♡♡

Marzen pytalam gina.. lezec/apap/czosnek i inne takie domowe cuda..
A z czego napar? Nie znam cudow takich:D

A! kupilam nawilzacz powietrza! Niechze szybko go przysla...

Aniko walczysz juz z remontem?

Ostatnia edycja:
Do góry