reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
mam nadzieję że tak bedzie :-D nowe mieszkanie,NOWY mąż,:-D to i może nowe szkraby :-) bo mieszkanie 100m to trzeba je kims zapełnić :-) :-D

Matko kredko ale masz przeżycia! Jakiś rok temu moja kuzynka jechała z dwójką dzieci samochodem tylko że w Kanadzie i jakaś babka w nich wjechała. Teoretycznie nic nikomu się nie stało, ale ciągła dzieci na rehabilitacje i do psychologa. Chciała udowodnić jakiś uszczerbek na zdrowiu. I wiecie co wywalczyła? Po 80 tys dolarów na dziecko, ale to jest zupełnie inny system ubezpieczeń niż w Polsce. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze 3 dziecko siedziało grzecznie w domu i nie może teraz tej kasy przeboleć :-)

Beti - witaj! Gratuluję nowego etapu w życiu. Na pewno będzie szczęśliwy. Mieszkanie musi być ogromniaste, więc musi się wypełnić dziećmi.

reklama
Bety strasznie sie ciesze:-) i z calego serca zycze wszystkiego co najlepsze:-)

Stacy u nas za takie rzeczy tez sa duze odszkodowania. No ale w moim przypadku niestety nic nie wywalcze. Gdybym miala auto za soba i by nie zdazylo wychamowac to bym juz w kolnierzu chodzila:-) a przy predkosci 10 na godzine nic by mi nie bylo:-)

Ostatnia edycja:
Do góry