reklama
G
gość_forum
Gość
może nasze Cycusie chciały ,żeby starzy najpierw wzieli ślub a potem mieli dzieci hahaha
G
gość_forum
Gość
mam nadzieję że tak bedzie nowe mieszkanie,NOWY mąż, to i może nowe szkraby :-) bo mieszkanie 100m to trzeba je kims zapełnić :-)
mam nadzieję że tak bedzie nowe mieszkanie,NOWY mąż, to i może nowe szkraby :-) bo mieszkanie 100m to trzeba je kims zapełnić :-)
O matko co za chata ! No prwnie ze trzeba
stacy
Fanka BB :)
Matko kredko ale masz przeżycia! Jakiś rok temu moja kuzynka jechała z dwójką dzieci samochodem tylko że w Kanadzie i jakaś babka w nich wjechała. Teoretycznie nic nikomu się nie stało, ale ciągła dzieci na rehabilitacje i do psychologa. Chciała udowodnić jakiś uszczerbek na zdrowiu. I wiecie co wywalczyła? Po 80 tys dolarów na dziecko, ale to jest zupełnie inny system ubezpieczeń niż w Polsce. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze 3 dziecko siedziało grzecznie w domu i nie może teraz tej kasy przeboleć :-)
Beti - witaj! Gratuluję nowego etapu w życiu. Na pewno będzie szczęśliwy. Mieszkanie musi być ogromniaste, więc musi się wypełnić dziećmi.
Beti - witaj! Gratuluję nowego etapu w życiu. Na pewno będzie szczęśliwy. Mieszkanie musi być ogromniaste, więc musi się wypełnić dziećmi.
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Bety strasznie sie ciesze:-) i z calego serca zycze wszystkiego co najlepsze:-)
Stacy u nas za takie rzeczy tez sa duze odszkodowania. No ale w moim przypadku niestety nic nie wywalcze. Gdybym miala auto za soba i by nie zdazylo wychamowac to bym juz w kolnierzu chodzila:-) a przy predkosci 10 na godzine nic by mi nie bylo:-)
Stacy u nas za takie rzeczy tez sa duze odszkodowania. No ale w moim przypadku niestety nic nie wywalcze. Gdybym miala auto za soba i by nie zdazylo wychamowac to bym juz w kolnierzu chodzila:-) a przy predkosci 10 na godzine nic by mi nie bylo:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: