reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi predzej swoje zeby zjesz niz ta porcelane:) tfu, tfu. Zostaw ja w spokoju :)
Kredko jesteś hardcorem:D ja ten klucz widziałam jyz w srodku auta kolo Twojej glowy:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kredko, przebiłaś wszytskie w tych dzisiejszych newsach! po pierwsze - super, że coś sie u Ciebie ruszyło! widać, dla kazego jest indywidualna droga :) wierzę, że nowy lekarz będzie miał dla Was dobry plan i bedziecie się cieszyć ze swojego Maluszka :)
no a ta szyba!!! ja pierdzielę! dobrze, że tylko tak to się skończyło i nic Ci się nie stało!!!

Niebajko no wiesz ze sobie pomyslalam ze gdyby iui sie udala to z powodu takiego szoku moglabym ciaze stracic.. wiec dziewczyny nic sie nie dzieje bez przyczyny!!!

Aniko z tym nowym lekarzem to ja na razie przymykam oko na to wszystko bo to raczej ani szybko ani kolorowo nie bedzie. I nie chodzi tu o jakies sceptyczne nastawienie tylko wiem jak tu to moze wygladac i jak moze byc rozciagniete w czasie. I nie zdziwie sie jak dadza mi termin jak sie juz bede o drugie starac haha

Hej dziewczynki :-) u mnie w miarę,strasznie tesknie za moimi blizniakami:-( ale życie toczy sie dalej,i muszę sobie jakoś radziś,tłumaczę sobie że tak musiało być.Właśnie dostałam dopiero pierwszą @ po porodzie :-) i co czekamy do września,i zaczynamy wszystko od nowa,byłam u lekarza wszystko ok się zagoiło,tylko że od razu mnie ostrzegł,że moga być znowu blizniaki i mogę je znowu stracić,i pytał co w takiej sytuacji robimy, :szok: bo w polsce nie można w razie czego usunąc jednego zarodka,żeby bezpiecznie donosić bo to aborcja :-( więc nie wiem .Boję sie jak cholera ale co zrobić,chcemy mieć dzidzię,ale to sie jeszcze zobaczy co bedzie jak juz zaczniemy całą procedurę,o ile wogulę jescze zajde w ciąze jutro idę na FSH,LH,AMH ciekawe jak wyjdą :szok:

BETI witaj na szlaku ! Podziwiam cie babo ekstremalnie - dobrze ze tesknisz... Matko no jak inaczej ??!! Znaczy ze normalna jestes kobieto !

Troche szkoda se nie ma tak jak u nas, to sie nazywa redukcja u nas dozwolone ... Mam nadzieje ze nic juz takiego cie nie spotka bo bez przesady limit okrucieństw w zyciu masz wyczerpany zdecydowanie !!!

no to prawda,ale trochę szczęscia też mnie ostatnio spotkało_Od tygodnia mieszkam juz na nowym mieszkaniu,dwa dni temu mój padł na kolanko i się oświadczył :-), a w pażdzierniku 10 planujemy wesele :-) mam nadzieje że juz wtedy bedę nosić cos pod sercem :-)

reklama
Do góry