reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jezu dziewczyny jak sie przestraszylam... jade glowna ulica i widze ze ktos w oknie stoi i ktos pod oknem i krzycza i czyms rzucaja i jak przejezdzalam to tylko uslyszalam huk i moja przednia szyba poszla!!! Bo dostalam z klucza ( narzedzie) centralnie w srodek szyby!! Bo ktos w kolesia co stal na chodniku rzucil tym kluczem jak sie klocili i on chcial "odrzucic" trafil w sciane na wysokosci 1go pietra, klucz sie odbil i centralnie mnie trafil... oczywiscie zadzwonilam na policje i w 3 min byli i koles musi mi za szybe zaplacic ale tak sie strasznie przestraszylam ze do teraz sie trzese...

reklama
Ja pierdziele, dobrze ze Cie nie zabil idiota!! Odszkodowanie za zadosc uczynienie jeszcze, kark Cie boli od hamowania i jeszcze cos wymysl!
Masakra jakas:|

Kredko ale Tobie nic się nie stało?
Ja Dziś jechalam Z miasta i obok na pasie jechał samochód ciężarowy pokryty blacha z boku i nagle ta blacha zaczęła mu odpadac . Na szczęście kierowca zahamowal. A myślałam że oprócz mnie to innego zagrożenia na drogach nie ma :p

Niebajko jechalam moze 10 na godzine bo prawie ruszylam bo to bylo 10m za skrzyzowaniem... wiec chocbym chciala to nic noe pokombinuje za bardzo. Bede miec nowa szybe i tyle. Ale co sie strachu najadlam... jeszcze zeby to byla kolizja i innym autem i ubezpieczalnia by placila ale od prywatnej osoby to by ciezko bylo i to raczej wiecej by bylo ciagania po sadach niz to jest tego warte. A to mlody chlopak i radzej na osobe przy kasie nie wygladal.

Marzen dobra jestes:-) uwiezcie mi ze to co tu mozna na drogach spotkac jak przewoza jakies rzeczy to w pl takich cudow nie widzialam. Wiec ta odpadajaca klapa to pikus. U bas by dalej jechal bo by sie pewno nie zorientowal:-)

Kredka najpierw mi oczy na wierz wylazły. dobrze, że ci się nic nie stało.

ale teraz to się roześmiałam przepraszam, ale to trzeba mieć...:szok:

Emi jezeli korona jest szczelna, nie ma stanow zapalnych, nic sie nie dzieje, to po co to ruszać? Ewentualnie gdyby estetycznie razila, dziaslo ucieklo, albo cos;)

Zloto sie nie psuje, porcelana tez:D gwarancja na prace moze sie skonczyc, ale i tak juz pewnie jej nie masz:p
Wniosek? Naciagactwo.
Jak praca jest dobrze wykonana to jeszcze Ci posluzy;))

A swoja droga, to burżuazja na złocie:D

Oczywiscie ze mam ta sama :) nie wyglada wogole na zniszczona tylko jak normalny ząb :D Sama jak komuś pokazuje musze odliczyć id jedynek bo tak od razu nie pokaze heheheh

Ale macie przygody :/ zawał!
Ja odkad mam pasożyta w brzuchu niechetnie prowadze auto. Jestem rozkojarzona, mam zwolnione reakcje. Progesteron swoje robi;) wczoraj jechałam lewym pasem i sie rozgladalam, a w tym czasie jakis babol chciał sie wcisnąć z prawego pasa i prawie w nia przyrabalam:/ fakt, ze jej wina by byla, ale jechałam autem Tesciowej, wiec niekoniecznie milo by bylo..

Magda ja Ci powiem ze to mnie w sumie nie zdziwilo:-) bo ja mam cale zycie takie "przygody" i jakby cos takiego mialo sie przytrafic jednej osobie ze wszystkich moich znajomych to jednoglosnie by wytypowali mnie:-) ale dobre zeczy tez sie mi zdarzaja:-)

reklama
A jeszcze Wam powiem ze w tej mojej szatanskiej mocy cos jest.. bo pomimo tej ekstremalnie nieprawdopodobnej historii to ten koles jest urodzony tego samego dnia co ja!!!!!

Do góry