reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda no to wogole mnie wszystko szokuje bo ja nie wiedzialam ze mozna panstwowo!!! Zreszta nigdzie o tym nie pisze!! I rozumiem to tak ze tylko opcja z m zreszta ja i tak bym sie na irlandzkiego dawce nie zdecydowala a nikt raczej by mi z danii mojego dawcy nie zamowil. Bo tak sie na niego uparlam ze albo on albo nikt:-D ale w pl chyba tez do rzadowego in vitro z dawca nie mozna? Nie wiem...

A teraz to wogole dotarlo do mnie ze w sumie to wsciekla jestem ze ja o czyms takim nie wiedzialam dawno temu bo bym probowala od razu ta opcje zamiast zabawe w iui i pewno juz bym byla duzo do przodu w tymtemacie a za wydana na wyjazdy i iui kase pewno bym rowniez miala za saba dwa tygodnie na bali albo w jakis innych cudownych miejscach... wrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Kredko jakie wiesci!!
Cholerka!
Taa rządówki z dawca nie ma. Ale super perspektywa Kredko! Zobacz jak szybko to poszło. Pytalas może jak ta kolejka wyglada? Szukaj gapo jakiegoś info co i jak bo umieram z ciekawości!

Marzen dobrze, ze zebodol nie dokuczal:* i wolałabym jednak inne okoliczności do zglaszania sue do mnie :D np ladna beta albo cos:D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale nic w necie nie ma!!! Nawet moj obcykany gin podziemny o tym raczej nie wie!!! No mnie wogole ta moja lekarka zaskoczyla!! Dobrze ze m z ta noga ma haha a takserio to mysle ze ona jest taka mila ze chyba liznela cos tematu bo ona wieo iui i teraz jak jej powiedzialam ze trzecia nie wyszla to ona sama z tym wystrzelila:-) i to w sumie rozmowa sie z glupoty zaczela bo mowie jej ze chyba musze tarczyce znowu sprawdzic bo mialam bete robiona w innej przychodni i ze przy okazji tarczyce zrobili i ze nie moge porownac wynikow bo to inny lab ale ze chyba gorzej z bety i tak lipa i ze sie nie udalo i ze czeka nas invitro i ona wtedy ze wysle skierowanie!! I w dodatku nawet nie bedzie nic na ten temat w ich systemie bo to skasuje bo moja kolezanka tam pracuje a nie chce zeby wiedziala bo to plotkara.

Niebajka to cie wykorzystam - musze zmieniać koronki co 10 lat? Dentystka jedna mowi ze tsk ze tracą ważność ....

Kredka ja tez kombinowałam długo w pl i wogole a sie okazało ze moge zrobic ivf rządówkę w no i prosze :D troche dałam kasy bo cała A darmo Nie jest ale było to osiągalne :D i przy okazji skoro to tutaj to nie musiałam urlopów brac tylko zwolnienie na wszystkie wizyty itp płacili za to w pracy zwroty za dojazdy ... Bo wszystko miejscowe :)
POWODZENIA

Emenems ja mysle ze nie musisz jak sie nic nie dzieje. Jak sa dobrze zrobione to chyba nosic do oporu przeciez korzen i tak nasz martwy pod korona.

Emenems Ty czarownico !!!! Juz dawno mi wykrakalas ze ide w Twoje slady!!! Ale zeby az tak! Teraz to krakaj zeby za pierwszym razem zaskoczylo:-) :-*

Czyli to przez Ciebie moje iui nie wyszly?!? Hahahaha :p

Emenems ja mysle ze nie musisz jak sie nic nie dzieje. Jak sa dobrze zrobione to chyba nosic do oporu przeciez korzen i tak nasz martwy pod korona.

Dokaldnie jak mowisz, korzeń mam martwy i na to mam wsad tytanowy i na to złoto i na to koronka porcelanowa i raz mi wypadła bo za duzo gumy żulam i moja dentystka mi włożyła mowi ze bywa tak i tyle i nic nie mowila a inna u ktorj byłam na emergency mowi zd trzeba zmieniać co 10 lat ... Ej to duzo kasy no.... Za ta dałam 8 lat temu 2300 zł ...

reklama
Emi jezeli korona jest szczelna, nie ma stanow zapalnych, nic sie nie dzieje, to po co to ruszać? Ewentualnie gdyby estetycznie razila, dziaslo ucieklo, albo cos;)

Zloto sie nie psuje, porcelana tez:D gwarancja na prace moze sie skonczyc, ale i tak juz pewnie jej nie masz:p
Wniosek? Naciagactwo.
Jak praca jest dobrze wykonana to jeszcze Ci posluzy;))

A swoja droga, to burżuazja na złocie:D

Ostatnia edycja:
Do góry