kredka82
Fanka BB :)
Magda no to wogole mnie wszystko szokuje bo ja nie wiedzialam ze mozna panstwowo!!! Zreszta nigdzie o tym nie pisze!! I rozumiem to tak ze tylko opcja z m zreszta ja i tak bym sie na irlandzkiego dawce nie zdecydowala a nikt raczej by mi z danii mojego dawcy nie zamowil. Bo tak sie na niego uparlam ze albo on albo nikt
ale w pl chyba tez do rzadowego in vitro z dawca nie mozna? Nie wiem...
A teraz to wogole dotarlo do mnie ze w sumie to wsciekla jestem ze ja o czyms takim nie wiedzialam dawno temu bo bym probowala od razu ta opcje zamiast zabawe w iui i pewno juz bym byla duzo do przodu w tymtemacie a za wydana na wyjazdy i iui kase pewno bym rowniez miala za saba dwa tygodnie na bali albo w jakis innych cudownych miejscach... wrrrrrrrrrrrrrrrrr
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A teraz to wogole dotarlo do mnie ze w sumie to wsciekla jestem ze ja o czyms takim nie wiedzialam dawno temu bo bym probowala od razu ta opcje zamiast zabawe w iui i pewno juz bym byla duzo do przodu w tymtemacie a za wydana na wyjazdy i iui kase pewno bym rowniez miala za saba dwa tygodnie na bali albo w jakis innych cudownych miejscach... wrrrrrrrrrrrrrrrrr