reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko jestem w szoku o takim:szok: ale nie mam nigdzie poradni immunologicznej. musiałabym się udać do Łodzi, Wa-wy. do Poznania mam 300 km w jedną stronę. nie mogę uwierzyć że nie ma nic we Wrocławiu. szukam wytrwale. będę obdzwaniać. muszę coś znaleźć.
brzuch, dzięki uspokoił się na tyle, że już wracam dziś do ćwiczeń i biorę się za mycie okien. miałam to właśnie zrobić przez urlop a dziś ostatni dzień a mi jeszcze trochę zostało :-)

i właśnie dostałam odpowiedź z kolejnego labo z Wrocławia że nie robią :-/ ale pani wskazała mi dwa miejsca gdzie mogę się dowiadywać więc będę się dowiadywać.

Ostatnia edycja:
reklama
Magda, to jest jakies niewiarygodne! przecież małym miastem nie jesteście!!! mam nadzieję, że jednak gdzieś znajdziecie! podobnie, jak Niebajka, szukałabym przy szpitalach. a sprawdzałaś w Alab?

Niebajko, no mam cichą nadzieję, że u mnie przebiegnie to właśnie tak, jak napisałaś :) ale wiem, wiem - nie ma co się nastawiać:/ nie takie rzeczy nam wyskakiwały, nie?
jak się dzisiaj masz? czy rutinioscorbin i paracetamol dają radę? przytulam!!!

Emenems, w szoku jestem po tej info o spray!

Magdo a Wrocław masz najblizej? Może jakos pomogę Ci poszperac? Mozna np zadzwonic do jakiejś kliniki niepłodności we wro i powinni Ci dac namiary:) gdzieś te pacjentki na wyniki wysyłają!

Dzwonilas do labu na Weigla?
diagnostyka.4wsk.pl

Oni maja jakis oddział immuno, bo dla mojego N szukalam.

Aniko priva naskrobalam:)
Wiesz, ze ja Tobie to jsk najmniej wyboistosci z całego serca zycze. Kciuki wymietolone do granic możliwości.

Moje chorobsko ma 2 wyjscia, albo zrobi sie z tego masakra i pojdzie antybiotyk, albo pusci.. na razie sie wykanczam. Przypuszczam ze to wczorajszy stres mi dołożył.

Magda spróbuj jeszcze tu: all-med.wroclaw.pl 71 341-71-23 pisza ze robia badania immuno. Limfocyty, granulocytt komórki NK

Ostatnia edycja:
anioko natychmiast poszłam za twoją radą. sprawdziłam na stronie Alab, jest w ofercie. dzwonię i nie uwierzycie: mają w ofercie, ale nie robią:szok: gdyż jest to badanie które należy wykonać natychmiast po pobraniu krwi. czyli potwierdza się to co powiedziała mi babka w diagnostyce. nic to czekam na info z Instytutu Immunologii we Wrocławiu. a na stronie tego instytutu znalazłam jeszcze kilka ciekawych badań immunologicznych do wykonania. ale po kolei:-)

niebajko kochana moja Ty. bardzo mi pomogłaś. zadzwoniłam do ALL-MED i tam robią to badanie. aktualnie mają przerwę, ponieważ jest to badanie skomplikowane i poszykują lepszego dostawcy "czegoś tam", ale pani powiedziała że mam zadzwonić za dwa tygodnie bo wtedy już powinna wiedzieć kiedy wznowią wykonywanie tego badania i będziemy mogły się umówić na termin pobrania krwi. serce mi urosło bo była to pierwsza osoba (laborantka) która dokładnie wiedziała o jakim badaniu mówimy i w jakim celu chcę je wykonać. także spokojna już jestem.

niebajko
wysyłam Ci moc pozytywnej energii i tańcami przepędzam tę chorobę:-)

anika jak zastrzyki?

lumia, M26 co tam jak tam?? odezwijcie sie

stecy &&&

Magda tancze razem z Toba, ale z radości, ze moglam pomoc :) baaardzo się ciesze!
Zapraszam na kawe i ciastko jak bedziesz na pobraniu:D

Teraz to okna same sie myc beda;)

reklama
Do góry