reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O matko! Przeoczylam post z chlebakiem! Hahahah Magda, jesteś cudowna ♡♡♡
U mnie przemeblowania zazwyczaj skojarzone sa ze sprzataniem:) wiecie, ze nie mam chlebaka?:| to powazny brak?

Stacy Maz na medal:D

Aniko zgapiam. N w smsowej liscie zakupów otrzyma rowniez pozycję drożdże. Boze, bede gruba. Zjadlam juz pol sloika miodu.

Aniko jako, ze mamy do siebie pare km, oglaszam, ze masz prawo wybrac sobie poldupek w który latwiej Ci kopac. Moj N dostanie ten drugi;) juz tez się buntuje, ale co ja mam zrobić?

reklama
Niebajko, nie masz chlebaka?! Nie spodziewałam się tego po Tobie :D
Drożdżówka dobra,wyrosła jak nie wiem!!! Tylko nad kruszonka muszę trochę popracować:) w poniedziałek zrobię następna;) więc będziemy tyc razem Niebajko:)

Magda, to jest jakies niewiarygodne! przecież małym miastem nie jesteście!!! mam nadzieję, że jednak gdzieś znajdziecie! podobnie, jak Niebajka, szukałabym przy szpitalach. a sprawdzałaś w Alab?

Niebajko, no mam cichą nadzieję, że u mnie przebiegnie to właśnie tak, jak napisałaś :) ale wiem, wiem - nie ma co się nastawiać:/ nie takie rzeczy nam wyskakiwały, nie?
jak się dzisiaj masz? czy rutinioscorbin i paracetamol dają radę? przytulam!!!

Emenems, w szoku jestem po tej info o spray!

Ja nigdy nie miałam styczności z procedura ivf wiec wydawało mi sie ze kazdy tak ma :D

Nie myslcie sobie, ze jestem taka najgorsza:p pieczywo trzymam w glebokiej szufladzie, i lezy sobie w eleganckim plecionym koszyku. Takze swoje miejsce ma! Co nie zmienia faktu, ze nie mam chlebaka:p
Aniko slinotoku juz dostałam! Owoce jakies tam masz w tym ciescie?

Ja szukam nawilzacza powietrza. Takiego co by powietrze tez oczyszczal. Mamy strasznie suche powietrze w mieszkaniu. Higrometr wskazuje o wiele za nisko i przez to zle spimy, a jak jestesmy chorzy to już w ogóle paranoja...

Nawet jak bym chciała myć te okna to mi nie wolno. Mąż pilnuje :-)

grzeczny mąż:-)

Magda, no zakup chlebaka, to bardzo powazna sprawa :D mebluj, mebluj :)

niebajko a ja myślałam, że jestem już ostatnią osobą która nie ma chlebaka, teraz ty nią będziesz :-D jak się wyprowadziłam od mamy te ileś lat temu miałam malutką kuchnie, szkoda mi było blatu na chlebak, trzymałam chleb w szafce z przyprawami i tak w domu trzymam. ale podjęłam życiową decyzję. koniec z tym. mój chleb zasługuje na chlebak;-):-D

a na poważnie mam wyniki kolejnych badań
koagulant toczniowy ujemny
p/c p.beta-2-glikoproteinie-1 IgG i IgM ujemne

niebajko
a jeśli to nie tajemnica to gdzie pracujesz=czym się zajmujesz?

grzeczny mąż:-)

niebajko a ja myślałam, że jestem już ostatnią osobą która nie ma chlebaka, teraz ty nią będziesz :-D jak się wyprowadziłam od mamy te ileś lat temu miałam malutką kuchnie, szkoda mi było blatu na chlebak, trzymałam chleb w szafce z przyprawami i tak w domu trzymam. ale podjęłam życiową decyzję. koniec z tym. mój chleb zasługuje na chlebak;-):-D

a na poważnie mam wyniki kolejnych badań
koagulant toczniowy ujemny
p/c p.beta-2-glikoproteinie-1 IgG i IgM ujemne

niebajko
a jeśli to nie tajemnica to gdzie pracujesz=czym się zajmujesz?

Moj chlebak stoi na szafce górnej e kuchni i całkiem mu tam dobrze hahaah
To Jul prezent :D jednak my nie jemy chleba .....:p

Ta co mnie rozszyfrowala... mam mała kuchnie i szkoda mi miejsca na chlebak! Przyznaje się :p a na stole glupio by wygladal. Moj N postawił sobie na blacie jeszcze express do kawy (gdzie ja kawy nie pije..i chyba z miesiac rozpaczalam ze to tam stoi..) no i juz calkiem nie ma miejsca! jest o czym marzyc przynajmniej:D

Wynik jest ok:)

W sumie, nie tajemnica:) wykonuje uzupelnienia protetyczne:)

To ja zrobie z wisniami:p bedzie sprawiedliwie^^

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry