reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bety:-* jak sie masz?? Jak dzialania??

Niebajko zawsze tak jest... tyle sie planuje a potem leniuchowanie ogarnia :-) a jak sie czujesz???

Magda moje okna tez wymagaja mycia:-) tylko ja na pietrze musze z drabiny myc a raczej moj m bo ja drabin niecierpie bo u nas sie okna dozewnatrz otwieraja.. glupota totalna!

Aniko jak zastrzyki??

Magda jak Ty w pl masz takie problemy ze znalezieniem labu to ja bez szukania moge stwierdzic ze u mnie pewno te badania nie istnieja..

reklama
Jestem, jestem ;-)

Niebajko mój progesteron ze środy 46,09 chyba nie jest źle? Wyniki bety będę mieć po 16. :tak: Mój wielki pies zaczepno obronny to york. On zaczepia a my bronimy. :-D:-D

Magda - to jest niewiarygodne, że nigdzie nie robią. A jak później doczytałam że znalazłaś, ale znowu nie robią bo coś tam to myślałam że z krzesła spadnę.:szok:

Bety - Dziękuje, jeszcze nie byłam na USG, co prawda miałam podane dwa zarodki ale chyba ze mną został jeden. A co u Ciebie?

Niebajko, Magdo, już Was sobie wyobraziłam takie tańczące :) hahaha, choc nie wiem, jak wyglądacie, ale wizualizacja poszła :DD cieszę się, że labo i kompetentna pani znalezione - czekamy dwa tygodnie i dziasz :D

co do okien - z racji tego, ze ja jutro zaczynam remont to juz baaaaardzo długo ich nie myłam :D

Magda, Kredko, zastrzyki ogarnęłam - 3 za mną :D wczoraj nawet nie poczułam, jak wbiłam igłę i się aż zdziwiłam! pod koniec podawania jednak zabolało, ale nie jakoś mocno. więc nie jest źle ;) muszę się przywyzczaić, przecież za 1,5tygodnia to dwa dziennie będzie trzeba robić - myślicie, że bedę jak sitko? ;)

Stacy, ładny progesteron :) na betę czekam, choć wiem, że to formalność:))

Bety, pozzdrawiam Cię! co u Ciebie?

Lumia, melduję, że woda znaleziona - w auchan! ale smak pozostawia wiele do życzenia.... ile dziennie tego piłaś?

Stacy, Ty to jestes zuch pacjentka :D super wynik:) czy masz go jeszcze powtarzać?
No i kiedy planujesz wizytę? Bo 600km do kliniki raczej jechać nie będziesz :D
Hahah zaczepno obronny! Slyszalam tylko wersje z obronnym, ale Twoja lepsza :)

Bety co tam u Ciebie :) ?

Kredko u mnie to nie lenistwo:D najpierw zdychalam z goraca i mdlosci mnie meczyly wiec nie bylo mowy o myciu okien, prasowaniu i innych:p. Później N mnie zabral w chlodniejsze miejsce Polski, gdzie odspanelam i przewietrzylam sie na tyle,ze zlapalam jakies chorobsko. Od poniedzialku wiec, jak krolewna leze plackiem z temperatura:) jedynie wczoraj bylo wychodne do lekarza :p

Aniko slyszalam, ze jak brud osiągnie 1cm grubości, to sam odpada:D nasze okna moga poczekać :D i milo slyszec, ze wsrod tych tepych igiel zdarzają się jakies wyjatki:) Się wycierpisz!:**

I prosze o recenzje wody ! Jak zgnile jajo zapodaje? żelazem, czy jakieś inne efekty smakowe? Bo ja to wrażliwa...:/ ehh. Najwyzej kupie jedną na sprobowanie.

Niebajko, pachnie jodem po prostu. tak jakbyś sobie torebkę soli otworzyła i wąchala. w smaku nawet nie najgorzej, ale jak przechylisz szklankę, to od razu nozdrza ten zapach zapycha :/
Kochana, Ty od poniedziałku, nie do pracy, tylko na L4!!! bo naprawdę się do Wro wybiorę!!! a ze wiesz, ze za chwilę będę miała tu sajgon i każdy pretekst bedzie dobry do ucieczki, to się nie zdziw!!! :D

a ja własnie jestem w trakcie robienia ciasta drożdżowego:) wczoraj mi kruszonie wyszedl, choć nie wyrósł. zobaczymy, jak z tym mi pójdzie! moje pierwsze drożdzowe! :)D

Niebajko nie będę juz powtarzać. Nie wymagali abym przyjechała, więc umówiłam się na 3 sierpnia na wizytę kontrolną.

Z tymi oknami to sama sie zastanawiam, pasuje je umyć :-)

Magda, Kredko, zastrzyki ogarnęłam - 3 za mną :D wczoraj nawet nie poczułam, jak wbiłam igłę i się aż zdziwiłam! pod koniec podawania jednak zabolało, ale nie jakoś mocno. więc nie jest źle ;) muszę się przywyzczaić, przecież za 1,5tygodnia to dwa dziennie będzie trzeba robić - myślicie, że bedę jak sitko? ;)

ja jak sitko nie byłam, zle muszę stwierdzić że mój brzuch wygląda niezbyt fajnie. biorę się za niego intensywnie jak tylko @ się skończy.

stecy okna myć?? chcesz Ty?? radzę zastosować metodę Niebjaki. poczekać aż samo odpadnie.

Beti39 jak się masz?:-)

a wogóle to okien jeszcze nie ruszyłam zaczęłam wielkie przemeblowanie w kuchni. nie uwierzycie ale zaczęło się od decyzji o kupnie chlebaka - wreszcie:szok:

Aniko ahaaa.. takie rzeczy z ta woda. No dobra, bede przygotowana:) dziekuje:*

L4? Pracownikiem roku to ja nie zostane;) po 2 tyg urlopu na zwolnienie? Aniko nierealne! Dzis bylo max 37,3. Nie brałam juz paracetamolu (jak N kupil zapas 50 sztuk, to juz nie jest potrzebny:D). Mam jeszcze weekend na dojście do siebie.. no chyba, ze sie cos faktycznie rozlezie, to wtedy kasztan. Leze.
I zapraszam do Wro, wtedy Twoje wizualizacje beda bardziej realne :D mozesz wpasc z ta pyszna drozdzowka, bo słodkie bardzo mi smakuje:p
Kciuki za wyrastanie:)

Stacy, okna to Ty sobie odpusc, chyba, ze po tym jak Anika mnie spierze, mamy jeszcze Ciebie odwiedzic;)
wrzuce Cie do kalendarza^^ ale super:)

reklama
Stacy, bo naprawdę razem z Niebajką zrobimy Ci nalot, jak tylko do głowy CI jeszcze raz przyjdzie pomysł mycia okien! co to to nie! :)

Magda, no zakup chlebaka, to bardzo powazna sprawa :D mebluj, mebluj :)

ciasto przeszło moje najśmielsze oczekiwania - jesli chodzi o wzrost :D wystaje ponad blachę, za 10min wyjmuję i posmakuję i nadam :)

Niebajko, ale wiesz, ze z troski Ci na ten tyłek nakopię, nie? :D

Do góry