reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzidziol sobie jest. Serducho puka:) I calkiem spory ten Bąbel, bo z usg wychodzi 9t1d :| a ja w blogiej nieświadomości zylam, ze jeszcze 9 nie skończyłam; )
Chyba podmienili nam zarodki, bo my, to raczej tacy karlowaci ..:p

Magda znalazłaś te NK gdzie
zrobic? Czy na spokojnie?

super wiadomości :-) serce rośnie:-D

nie znalazłam i nie wiem już gdzie szukać:-(

ja w zeszłym roku miałam usuwaną 8 i gładko szybko. teraz noszę się z zamiarem usunięcia kolejnej. mądra jestem taka że mam aż 4. no teraz już 3:-)

a ja pospałam. tak mnie bolał brzuch, ze łyknęłam tabl i mnie ścięło, ale już jestem

reklama
Marzen wspolczuje ale i tak gladko poszlo bo ja juz dwoch sie pozbylam i jeszcze dwoe osemki pewno kiedys bede musiala charatnac:-( tylko ze moje musza byc chirurgicznie usuwane niestety... nie bede was zanudzac zebami ale te osemki to jeden z moich zyciowych koszmarow a zwlaszcza ta pierwsza wyrwana przez idiote co myslalam ze go tam pobije.. rwal przez godzine na sile po czym sie okazalo ze moje korzenie jak haki zakrecone i potargal mi cale dziaslo itd ....

Niebajko jak ten czas leci.. juz 9 tydzien masz a jakby to bylo tydzien temu jak czekalysmy na Twoj wynik...:-*

Magda no ja to bym ich tam niezle zjechala za ta krew!!! Powinni Ci czesc kasy oddac za to !!

Poza tym zrobilam kotom wycieczke do weterynarza:-) biedne byly i tak mi ich strasznie zal bylo zwlaszcza jak jechalam a one biedne w klatkach tak plakaly:-( serce mi sie kroilo... ale daly rade i grzeczne a raczej tak wystraszone ze nawet zastrzyku nie poczuly:-) tylko jedna musiala dostac kropelki do ucha bo jakies zapalenie zlapala:-(

A jak juz tak sie rozpisalam to Wam jeszcze powiem ze z reki zaczela ta poparzona skora schodzic i mam bialy placek na brazowym tle bo po tym oparzeniu taka brazowa skora sie zrobila i wygladalam jakbym brudna byla a teraz jakbym na "brudnym" miala biala plame

Kredko wyrówna Ci się kolor skóry niedługo :)
Dzielne kociaki masz :)
Madzia co do badań nie pomogę:/ jestem na początku tej drogi dopiero.
Coś w tym roku dużo bocianów się kręci u nas, przy śniadaniu dwa były za domem a później ze cztery jak jechałam do dentysty ;)
Ja jutro ostatni dzień w pracy i znowu wolne. Trzeba teraz zadbać o siebie .

Kredka82 ja to dupa jestem. wqrzam się a później myślę cóż mi to da? i odpuszczam. szkoda mi nerwów zupełnie.

mój kot też strasznie płacze jak jedziemy do weterynarza i żal mi go i mu śpiewam... a może on płacze bo ja śpiewam :szok:

Magda dobre:-D no ja wzielam obie bo przy okazji na szczepienie i pierwsze byly onie na tylnym siedzeniu kazda w swojej klatce ale po jakis 5km musialam sie zatrzymac i wziasc jedna na przednie siedzenie bo razem to taki duet wyjacy zrobily ze szok!

reklama
Aniko jak myślisz kiedy możesz mieć punkcje?

Ja mam psa, ale jeśli chodzi o weterynarza boi się go jak ognia ;-) zapiera się łapami, że czasem mam wrażenie że waży więcej niż 2,5 kg. ;-)

Do góry