reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzidziol sobie jest. Serducho puka:) I calkiem spory ten Bąbel, bo z usg wychodzi 9t1d :| a ja w blogiej nieświadomości zylam, ze jeszcze 9 nie skończyłam; )
Chyba podmienili nam zarodki, bo my, to raczej tacy karlowaci ..:p

Magda znalazłaś te NK gdzie
zrobic? Czy na spokojnie?

super wiadomości :-) serce rośnie:-D

nie znalazłam i nie wiem już gdzie szukać:-(

ja w zeszłym roku miałam usuwaną 8 i gładko szybko. teraz noszę się z zamiarem usunięcia kolejnej. mądra jestem taka że mam aż 4. no teraz już 3:-)

a ja pospałam. tak mnie bolał brzuch, ze łyknęłam tabl i mnie ścięło, ale już jestem

reklama
Marzen wspolczuje ale i tak gladko poszlo bo ja juz dwoch sie pozbylam i jeszcze dwoe osemki pewno kiedys bede musiala charatnac:-( tylko ze moje musza byc chirurgicznie usuwane niestety... nie bede was zanudzac zebami ale te osemki to jeden z moich zyciowych koszmarow a zwlaszcza ta pierwsza wyrwana przez idiote co myslalam ze go tam pobije.. rwal przez godzine na sile po czym sie okazalo ze moje korzenie jak haki zakrecone i potargal mi cale dziaslo itd ....

Niebajko jak ten czas leci.. juz 9 tydzien masz a jakby to bylo tydzien temu jak czekalysmy na Twoj wynik...:-*

Magda no ja to bym ich tam niezle zjechala za ta krew!!! Powinni Ci czesc kasy oddac za to !!

Poza tym zrobilam kotom wycieczke do weterynarza:-) biedne byly i tak mi ich strasznie zal bylo zwlaszcza jak jechalam a one biedne w klatkach tak plakaly:-( serce mi sie kroilo... ale daly rade i grzeczne a raczej tak wystraszone ze nawet zastrzyku nie poczuly:-) tylko jedna musiala dostac kropelki do ucha bo jakies zapalenie zlapala:-(

A jak juz tak sie rozpisalam to Wam jeszcze powiem ze z reki zaczela ta poparzona skora schodzic i mam bialy placek na brazowym tle bo po tym oparzeniu taka brazowa skora sie zrobila i wygladalam jakbym brudna byla a teraz jakbym na "brudnym" miala biala plame

Kredko wyrówna Ci się kolor skóry niedługo :)
Dzielne kociaki masz :)
Madzia co do badań nie pomogę:/ jestem na początku tej drogi dopiero.
Coś w tym roku dużo bocianów się kręci u nas, przy śniadaniu dwa były za domem a później ze cztery jak jechałam do dentysty ;)
Ja jutro ostatni dzień w pracy i znowu wolne. Trzeba teraz zadbać o siebie .

Kredka82 ja to dupa jestem. wqrzam się a później myślę cóż mi to da? i odpuszczam. szkoda mi nerwów zupełnie.

mój kot też strasznie płacze jak jedziemy do weterynarza i żal mi go i mu śpiewam... a może on płacze bo ja śpiewam :szok:

Magda dobre:-D no ja wzielam obie bo przy okazji na szczepienie i pierwsze byly onie na tylnym siedzeniu kazda w swojej klatce ale po jakis 5km musialam sie zatrzymac i wziasc jedna na przednie siedzenie bo razem to taki duet wyjacy zrobily ze szok!

reklama
Aniko jak myślisz kiedy możesz mieć punkcje?

Ja mam psa, ale jeśli chodzi o weterynarza boi się go jak ognia ;-) zapiera się łapami, że czasem mam wrażenie że waży więcej niż 2,5 kg. ;-)

Do góry