reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko to masz szczęście że Cię nie złapali. Nas w marcu złapała policja i okazało się że przegląd nie ważny 3 dni. I wzięła mi dowód rejestracyjny samochodu. Jak zrobiłam badania miałam się zgłosić. Koszmar, mogła dać upomnienie czy coś.

reklama
dziewczyny, ja to jestem maksymalnie zakręcona - zrobiłam już ten przelew i co się okazało?! w dowodzie wożę poświadczenie ubezpieczenia i tam jest napisane, do kiedy obowiazuje, bez info o terminie płatności drugiej składki. więc jak dzisiaj dorwalam polisę ( a przypomniało mi sie o tym po wizycie w Gamecie), to od razu zapłaciłam, ale nie dawało mi to spokoju. i zaczęłam wertowac dokumenty, a tam pismo przypominajace o drugiej racie - i myslę "no przeciez nie mogłam tego zbagatelizować" i po nitce do kłębka przeanalizowałam transakcje. okazuje się, że M zapłacił, ale tylko OC, bo taki blankiet przyszedł i to na inny numer konta:/ no i teraz za drugie pólrocze mamy zapłacone dwa razy OC i raz AC (od dzisiaj). zatem jutro rano do ubezpieczyciela wyjasniac sprawę :D nie ma to, jak sobie życie uaktrakcyjnić :D

a co do czytadeł różnych - ja się zbratałam teraz z Camillą Lackberg :)

Aniko no to masz teraz odkręcania :p niezle to wykombinowaliscie z M:D

Nie lubie Was! Jestem zazdrosna! Jedyne co czytam aktualnie to forum, bo od książęk mnie mdli... a byly taaaaakie plany czytelnicze;)

Anika, Ememems
Ale sie usmialam:p

Aniko
Dzis bylam w Almie i Wysowianka tez tam byla;-) wlasnie zakupilam zgrzewke. Ja jestem z malopolskiego;-)

Kredko
Bardzo dziekuje. Mam nadzieje, ze czarownica z Ciebie:p choc osobiscie jakos pelna wiary to nie jestem:p

Magda
Bardzo dziekuje:-)

Stacy
Rosnie Kropek w sile;-)

aniko no to nieźle:-)
Camilla Lackberg? wciąga na maxa. przeczytałam wszystkie części. gdyby Ci jakiejś brakowało to zapraszam, posiadam

a ja sie wq..... od rana. zadzwoniła babka z labo, że część mojej krwi została źle zabezpieczona i Kraków odmówił wykonania badań i muszę jechać jeszcze raz oddać krew.

Muszę zobaczyć te książki które wymieniacie. Jaka to jest tematyka?

Magda - ja Ci się wcale nie dziwię że jesteś zła. Jak mogli źle zabezpieczyć?

to są kryminały. mocno zagmatwane, poplątane, wielowątkowe. Camille Lackberg warto czytać po kolei ponieważ każdą część łączy wątek głównej bohaterki

Magda, no to jest przesada! kiedyś tez mialam taki problem, szkoda gadac. masz to labo jakos blisko, czy km musisz przejechac?

Lackberg wciagą :) dzieki za propozycję pozyczenia - moja przyjaciólka ma wszytskie, wieć korzystam z jej biblioteczki :)

polecam tez Lisę Marklund - tez nalezy czytać po kolei, wszytskie części łączy główna bohaterka Annika :D

Niebajko, miejsca sobie znaleźć nie mogę ;) myslami z Tobą!!!

reklama
no musiałam zrobić 40 km.

mam już kilka wyników,:
Białko C norma 70-140 ja mam 113
Witamina B12 norma 191-663 ja mam 835,80 (powyżej zakresu)
Kwas foliowy norma 4,60-18,70 ja mam 19,10 (powyżej zakresu)
witamina D norma 30-80 ja mam 29,00 (niedobór jest przy poziomie <10ng/ml)

teraz czytam, wychodzi że podwyższona B12 to nic złego bo organizm magazynuje ją w wątrobie na 3 lata do przodu, kwas foliowy podwyższony, ale nieznacznie, pewnie w związku z suplementacją. wit D wychodzi że w normie. ale muszę poczytać jeszcze.

najgorzej, że nie mam gdzie zrobić komórek NK. babka z labo dała mi namiar na klinikę hematologii w Poznaniu aż, bo to badanie trzeba zrobić w ciągu 4 godzin od pobrania krwi. zgłupiałam. jakieś to nieprawdopodobne muszę szukać dalej.

dostałam @ dobrze że w terminie i tak oto kolejny cykl rozpoczynam, boszszsz kiedyż nadejdzie ten dzień, że cykl wydłuży się na 9 mcy??

sorki, że tak o sobie tylko ale taka oto sytuacja:eek:

Do góry