reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda, myślę, że dobrze interpretujesz te wyniki. A co do kariotypow-aż niemożliwe, że nigdzie bliżej nie ma;/ może rodzinny lekarz coś by Ci wskazal? Ale pewnie szybciej w necie coś wygooglujesz. Ja ruszam na maraton zakupów remontowych, banków, ubepzieczalni. Na koniec obiad u dobrych znajomych;)

reklama
Aniko nie moge sie do skrzynki zalogować zeby Ci odp :(. Jaki tu jest burdel z tym lekarzem! Osiwialam juz! Nie wiadomo czy mnie przyjmie, bo jest na porodowce..
Nerwow milion sto! i sobie czekam.. bez zadnej gwarancji.
To chyba nie dla mnie takie wizyty szalone:/ obieglam cala klinike wzdłuż i wszerz... Temperatura rozsadzi mi glowe!

Magda wit D mozesz smialo lykac (jesli ja suplementujesz). Ja mam 31 i endo kazala mi dalej sobie lykac. Wazne, ze nie masz niedoboru, elegancko:)

Dobrego dnia dziewczyny!
Ide wariowac dalej.. .

Jestem w polowie wizyty, mam zalozona karte ciazy, ale czekam jeszcze na usg, bo przywieźli jakas pania z kwrwotokirm w 39 tyg. A burdel w szpitalu, bo urlopy i mniej kadry, a pozatym inni lekarze zamiast siedziec do 15 wychodza sobie do domu wczesniej i nie ma komu leczyć.. no i tak to wyglada...

Ale lekarz naprawde fajny... cholera noo... przejety wszystkim bardzo i czuje ze chcialabym u niego zostac.

Magda zwrot kasy na paliwo powinnas wynegocjować :D ;)

Aniko mam sie leczyc rutinoscorbinem i apapem:/

Magda - czyli ta część wyników w porządku ;-)

Aniko - tak więc powodzenia i po załatwiaj wszystko.

Niebajko -ty masz dziś podglądanie kropka?

A ja właśnie postawiłam rosół i tak sobie będzie pykac :-)

Dziewczyny poszalalam :) właśnie wyrwał mi lekarz osemke :) bolała mnie to pojechałam i gotowe :) chciał się dwoma zająć ale za tydzien pójdę znowu :) narazie znieczulenie działa, aż mi dziwnie bo pierwszy raz ktoś mi zęba wyrwał :p
Niebajko trzymaj się :)

Dobra, nareszcie wyszlam z tych bezzasiegowych podziemi.
Próbowałam cos do Was naskrobac i kasztan z tego wychodził.

Stacy tak:D bylam podgladac małego gnojka:D

Dzidziol sobie jest. Serducho puka:) I calkiem spory ten Bąbel, bo z usg wychodzi 9t1d :| a ja w blogiej nieświadomości zylam, ze jeszcze 9 nie skończyłam; )
Chyba podmienili nam zarodki, bo my, to raczej tacy karlowaci ..:p

Ale! top pozytyw! Mam dzwonic do dr kiedy tylko potrzebuje. Jestem w ciązy i wolno mi więcej. Jak mnie tylek dziwnie zaswedzi to tez:D
Bosko. Jest komfort psychiczny. Nigdy takiego lekarza nie mialam.

Magda znalazłaś te NK gdzie
zrobic? Czy na spokojnie?

Glowa mnie rozbolala z tego stresu..

reklama
Marzen współczuję Ci, jakieś dwa lata temu miałam wyrywany ząb i myślałam że oszaleje. Krew nie chciała przestać lecieć, musiałam wrócić do dentysty i założył mi szwy. Znieczulenie działało w połowie.

Niebajko - super że wszystko w porządku, mam nadzieję że mój lekarz też taki będzie :-)

Do góry