reklama
kredka82
Fanka BB :)
Melduje sie ze czytam na biezaco ale nie mam nic ciekawego do dodania oprocz tego ze albo pracuje albo gotuje albo sprzatam albo czytam zaje...bista ksiazke ( polecam Stieg Larsson - mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet - pierwsza czesc Millenium) co prawda doszlam dopiero do polowy ( calosc ma niecale 600 stron )ale jakby nie inne obowiazki to bym czytala caly dzien:-)
kredka82
A i zapomnialamdodac ze wczoraj bylismy u mojej doktorki bo m jakas jak sie okazalo cysta wyskoczyla pod kostka. Ona zna sprawe bo jej mowilam o iui itd juz kiedys. No i ona sprobuje nas umowic na konsultacje do szpitala tutaj w sprawie in vitro. Nie biore tego jakos serio bo pewno albo nas wogole nie przyjma albo bedziemy ze 2 lata czekac ale zobaczymy. Pewno w ciagu kilku miesiecy wysla nam list .. tu tyle takie rzeczy trwaja. No zobaczymy ale sie nie nakrecam wogole.
reklama
MagdaM33
Melduje sie ze czytam na biezaco ale nie mam nic ciekawego do dodania oprocz tego ze albo pracuje albo gotuje albo sprzatam albo czytam zaje...bista ksiazke ( polecam Stieg Larsson - mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet - pierwsza czesc Millenium) co prawda doszlam dopiero do polowy ( calosc ma niecale 600 stron )ale jakby nie inne obowiazki to bym czytala caly dzien:-)
Kredko ja kilka gwiazdek temu dostałam tę trylogię od mamy pod choinkę. czytałam to do zaniku mięśni pamiętam. bardzo mi się podobała :-)
jeszcze anika została z nami (wiem niedługo już, ale jednak :-)) no i M26. kurde, ja to się stąd nigdy nie zwinę. tak myślę
a się pochwalę ze kupiliśmy nowe auto. śmieję się z mojego m, gdyż jak byliśmy nad morzem to stwierdził, że nasze auto najgorsze na parkingu pod kwaterą. wprawdzie od kilku mcy nosiliśmy się z zamiarem kupna, ale nie było czasu się tym zająć, a tu proszę 4 dni po powrocie z urlopu pach auto jest :-)
Podziel się: