reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy, całą moc z Toba;) szybkiej i wysokiej bety;)
Magda, a właśnie, wczoraj spacerowalam po plazy w chuscie w paski i tak mi się o Twoim kombinezonie przypomniało;)

reklama
stacy całym sercem z Tobą. podzielam zdanie dziewczyn , że teraz beta to formalność i będziemy obserwować jej wspaniały przyrost.

niebajko na grillu dałam radę. teraz czuję że mój mózg wypiera tę wiadomość. koncentruję się tylko na sobie, na nas;-)
lans w kapeluszu i kombinezonie był. a jakże:-)

aniko dobrze, że wypoczywasz. kiedy Ty masz start?

a ja wpadłam w taki stan lekkiej ekscytacji w związku z tymi badaniami. och żeby one coś wreszcie wykazały:-(

dziewczyny zrobiła mi się okropna opryszczka na dolnej wardze. boli mnie jak cholera, ciągle pęka. to pamiątka z wakacji. jak zwalczyć?

Magdo, z opryszczka nie pomoge. Badania mogą rozwiać wiele wątpliwości. Ale jeśli już coś ma wyjść, to takiego,z czym można się uporac;)
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieję rozpisanie stymulacji. To będzie 15dc i tyle tez jestem już na antykach, bo ide długim protokołem. Trochę się martwię, bo jutro nie ma mej lekarki i idę do kogoś innego, ale wyczytałam (Niebajka tez;*), ze to dobry specjalista;) nie pozostaje mi nic innego, jak zaufać i działać. Ale stres lekki jest.

no tak aniko, musi być coś z czym sobie poradzimy.

stres? normalne. ważne żeby był motywujący. będzie dobrze kochana:-)

zaraz pójdę do apteki bo k. foliowy mi się kończy. to wezmę coś na to cholerstwo

Magda kup sobie vratizolin. Moj S przy encortonie ciągle lapal opryszczke. Przetestowal wiele mazidel i vratizolin pomagal juz po jednyn posmarowaniu :) ostatnio na wyjeździe czerwcowym znajoma złapała zimno i również po jednej aplikacji zeszlo;) polecam:)

Baby dacie rade!
Zaraz doczytam reszte, bo chcualam zdazyc odp zanim Magda wyruszy do sklepu:D

Przypominajka:

LIPIEC

27 - stacy - piekna beta!
27 - lumia - podglądanko pecholi do iui
28 – anika11 – wizyta przed stymulacją <jupi!jupi!>
30 - niebajka - spotkanie z Bąblem

SIERPIEN

14 - zuzik85 - wizyta serduszkowa ♡♡

marzen88 - hsg
M26 – iui