reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy, całą moc z Toba;) szybkiej i wysokiej bety;)
Magda, a właśnie, wczoraj spacerowalam po plazy w chuscie w paski i tak mi się o Twoim kombinezonie przypomniało;)

reklama
stacy całym sercem z Tobą. podzielam zdanie dziewczyn , że teraz beta to formalność i będziemy obserwować jej wspaniały przyrost.

niebajko na grillu dałam radę. teraz czuję że mój mózg wypiera tę wiadomość. koncentruję się tylko na sobie, na nas;-)
lans w kapeluszu i kombinezonie był. a jakże:-)

aniko dobrze, że wypoczywasz. kiedy Ty masz start?

a ja wpadłam w taki stan lekkiej ekscytacji w związku z tymi badaniami. och żeby one coś wreszcie wykazały:-(

dziewczyny zrobiła mi się okropna opryszczka na dolnej wardze. boli mnie jak cholera, ciągle pęka. to pamiątka z wakacji. jak zwalczyć?

Magdo, z opryszczka nie pomoge. Badania mogą rozwiać wiele wątpliwości. Ale jeśli już coś ma wyjść, to takiego,z czym można się uporac;)
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieję rozpisanie stymulacji. To będzie 15dc i tyle tez jestem już na antykach, bo ide długim protokołem. Trochę się martwię, bo jutro nie ma mej lekarki i idę do kogoś innego, ale wyczytałam (Niebajka tez;*), ze to dobry specjalista;) nie pozostaje mi nic innego, jak zaufać i działać. Ale stres lekki jest.

no tak aniko, musi być coś z czym sobie poradzimy.

stres? normalne. ważne żeby był motywujący. będzie dobrze kochana:-)

zaraz pójdę do apteki bo k. foliowy mi się kończy. to wezmę coś na to cholerstwo

Magda kup sobie vratizolin. Moj S przy encortonie ciągle lapal opryszczke. Przetestowal wiele mazidel i vratizolin pomagal juz po jednyn posmarowaniu :) ostatnio na wyjeździe czerwcowym znajoma złapała zimno i również po jednej aplikacji zeszlo;) polecam:)

Baby dacie rade!
Zaraz doczytam reszte, bo chcualam zdazyc odp zanim Magda wyruszy do sklepu:D

Przypominajka:

LIPIEC

27 - stacy - piekna beta!
27 - lumia - podglądanko pecholi do iui
28 – anika11 – wizyta przed stymulacją <jupi!jupi!>
30 - niebajka - spotkanie z Bąblem

SIERPIEN

14 - zuzik85 - wizyta serduszkowa ♡♡

marzen88 - hsg
M26 – iui