reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
stacy całym sercem z Tobą. podzielam zdanie dziewczyn , że teraz beta to formalność i będziemy obserwować jej wspaniały przyrost.
niebajko na grillu dałam radę. teraz czuję że mój mózg wypiera tę wiadomość. koncentruję się tylko na sobie, na nas;-)
lans w kapeluszu i kombinezonie był. a jakże:-)
aniko dobrze, że wypoczywasz. kiedy Ty masz start?
a ja wpadłam w taki stan lekkiej ekscytacji w związku z tymi badaniami. och żeby one coś wreszcie wykazały:-(
dziewczyny zrobiła mi się okropna opryszczka na dolnej wardze. boli mnie jak cholera, ciągle pęka. to pamiątka z wakacji. jak zwalczyć?
niebajko na grillu dałam radę. teraz czuję że mój mózg wypiera tę wiadomość. koncentruję się tylko na sobie, na nas;-)
lans w kapeluszu i kombinezonie był. a jakże:-)
aniko dobrze, że wypoczywasz. kiedy Ty masz start?
a ja wpadłam w taki stan lekkiej ekscytacji w związku z tymi badaniami. och żeby one coś wreszcie wykazały:-(
dziewczyny zrobiła mi się okropna opryszczka na dolnej wardze. boli mnie jak cholera, ciągle pęka. to pamiątka z wakacji. jak zwalczyć?
anika11
Magdo, z opryszczka nie pomoge. Badania mogą rozwiać wiele wątpliwości. Ale jeśli już coś ma wyjść, to takiego,z czym można się uporac
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieję rozpisanie stymulacji. To będzie 15dc i tyle tez jestem już na antykach, bo ide długim protokołem. Trochę się martwię, bo jutro nie ma mej lekarki i idę do kogoś innego, ale wyczytałam (Niebajka tez;*), ze to dobry specjalista nie pozostaje mi nic innego, jak zaufać i działać. Ale stres lekki jest.
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieję rozpisanie stymulacji. To będzie 15dc i tyle tez jestem już na antykach, bo ide długim protokołem. Trochę się martwię, bo jutro nie ma mej lekarki i idę do kogoś innego, ale wyczytałam (Niebajka tez;*), ze to dobry specjalista nie pozostaje mi nic innego, jak zaufać i działać. Ale stres lekki jest.
niebajka
Magda kup sobie vratizolin. Moj S przy encortonie ciągle lapal opryszczke. Przetestowal wiele mazidel i vratizolin pomagal juz po jednyn posmarowaniu ostatnio na wyjeździe czerwcowym znajoma złapała zimno i również po jednej aplikacji zeszlo polecam
Baby dacie rade!
Zaraz doczytam reszte, bo chcualam zdazyc odp zanim Magda wyruszy do sklepu
Baby dacie rade!
Zaraz doczytam reszte, bo chcualam zdazyc odp zanim Magda wyruszy do sklepu
niebajka
Przypominajka:
LIPIEC
27 - stacy - piekna beta!
27 - lumia - podglądanko pecholi do iui
28 – anika11 – wizyta przed stymulacją <jupi!jupi!>
30 - niebajka - spotkanie z Bąblem