reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
aniko to prawda. ta historia napawa optymizmem
ja we wtorek jadę zrobić wyniki. zobaczę co tam we mnie piszczy. wczoraj dzwoniłam do labo i okazało się że na wynik badania czy występuje zespół antyfosfolipidowy czeka się 90 dni zacznę od tych prostszych i zobaczymy. nie ma co.
ja we wtorek jadę zrobić wyniki. zobaczę co tam we mnie piszczy. wczoraj dzwoniłam do labo i okazało się że na wynik badania czy występuje zespół antyfosfolipidowy czeka się 90 dni zacznę od tych prostszych i zobaczymy. nie ma co.
kasik36
Magda to zrob te badania na ktore dlugo sie czeka, zeby nie tracic czasu. Dzisiaj jak nie zapomne sprawdze Ci te limfocyty bo dokumenty mam w pracy a powinnam tam dzisiaj na chwile zajrzec. Dzielna dziewczyna z Ciebie, juz sie nie moge doczekac tego jak zostaniesz mama Nas nawalnice (odpukac) omijaja, troche wialo i padalo ale poza tym ok
MagdaM33
Kasik tak zrobię.
zacznę od zespołu fosfolipidowego i NK, sprawdzę też witaminy D, białko S, białko C, poziom ferrytyny, poziom żelaza i kwasu foliowego.
Kasik czy coś jeszcze byś poleciła? tyle tego że się gubię. będę wdzięczna za podpowiedź:-)
aniko no to udanego wyjazdu. a boćki zasysaj przydadzą się:-)
u nas w nocy strasznie wiało, aż się budziłam i bałam.
zacznę od zespołu fosfolipidowego i NK, sprawdzę też witaminy D, białko S, białko C, poziom ferrytyny, poziom żelaza i kwasu foliowego.
Kasik czy coś jeszcze byś poleciła? tyle tego że się gubię. będę wdzięczna za podpowiedź:-)
aniko no to udanego wyjazdu. a boćki zasysaj przydadzą się:-)
u nas w nocy strasznie wiało, aż się budziłam i bałam.
Ostatnia edycja:
reklama
kasik36
MagdaM oczywiscie bedac w pracy zapomnialam wziac teczki z wynikami ale sie wrocilam i mam specjalnie dla Ciebie Najwazniejszy w subpopulacjach limfocytow jest % komorek nk (CD3-CD16+/CD56+). Norma jest teoretycznie od 5,6 do 31 ale dla staraczek powinno byc ponizej 15. Ja wyjsciowo mialam 21,3 i myslalam, ze skoro w normie to dobrze ale doktorek wyprowadzil mnie z bledu. Najpierw bralam na zbicie Pabi-dexamethason ale nie pomogl wiec przeszlam na encorton i sie udalo Z badan zrobilabym jeszcze rozne przeciwciala bo to dosyc wazne.
Podziel się: