reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Znowu mi ucina.. historia Twojej szwagierki mimo wszystko napawa otymizmem;) U mnie to nie brat, tylko szwagier wypalił wypalił tą informacją. Brat,by mi tego nie zrobil;)

aniko to prawda. ta historia napawa optymizmem:tak:

ja we wtorek jadę zrobić wyniki. zobaczę co tam we mnie piszczy. wczoraj dzwoniłam do labo i okazało się że na wynik badania czy występuje zespół antyfosfolipidowy czeka się 90 dni:szok: zacznę od tych prostszych i zobaczymy. nie ma co.

Magdo, najważniejsze To nie stać w miejscu, a Ty ciągle coś działasz! Jestem o Ciebie spokojna;)
Pozdrawiam z trasy do Gdańska!;) taki prawie spontaniczny wyjazd, służbowy od jutra i z wizytą w Łodzi we wtorek;)

Magda to zrob te badania na ktore dlugo sie czeka, zeby nie tracic czasu. Dzisiaj jak nie zapomne sprawdze Ci te limfocyty bo dokumenty mam w pracy a powinnam tam dzisiaj na chwile zajrzec. Dzielna dziewczyna z Ciebie, juz sie nie moge doczekac tego jak zostaniesz mama :) Nas nawalnice (odpukac) omijaja, troche wialo i padalo ale poza tym ok :)

Kasik tak zrobię.
zacznę od zespołu fosfolipidowego i NK, sprawdzę też witaminy D, białko S, białko C, poziom ferrytyny, poziom żelaza i kwasu foliowego.
Kasik czy coś jeszcze byś poleciła? tyle tego że się gubię. będę wdzięczna za podpowiedź:-)

aniko no to udanego wyjazdu. a boćki zasysaj przydadzą się:-)

u nas w nocy strasznie wiało, aż się budziłam i bałam.

Ostatnia edycja:
reklama
MagdaM oczywiscie bedac w pracy zapomnialam wziac teczki z wynikami ale sie wrocilam i mam specjalnie dla Ciebie :) Najwazniejszy w subpopulacjach limfocytow jest % komorek nk (CD3-CD16+/CD56+). Norma jest teoretycznie od 5,6 do 31 ale dla staraczek powinno byc ponizej 15. Ja wyjsciowo mialam 21,3 i myslalam, ze skoro w normie to dobrze ale doktorek wyprowadzil mnie z bledu. Najpierw bralam na zbicie Pabi-dexamethason ale nie pomogl wiec przeszlam na encorton i sie udalo :) Z badan zrobilabym jeszcze rozne przeciwciala bo to dosyc wazne.

Do góry