reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik :-*

martwię się o to badanie NK, czy zrobią mi to co potrzeba, ale spisałam sobie co napisałaś mi i z tym pójdę do labo.
wiem właśnie że przeciwciała są ważne dlatego chcę zrobić na ten zespół antyfosfolipidowy bo to są trzy grupy przeciwciał.
ANA1 jak mam ujemne to powinnam robić ANA 2? z tego co czytam wychodzi , że nie.
poza tym nie wiem czy dobrze robię, ale idę drogą badań w kierunku "wczesnych poronień" napisałam w " " bo chcę żebyś dobrze zrozumiała. prześledziłam historię i tak wychodzi że do 2 bety coś się dzieje a później spada. jakby na jakąś ścianę zarodek trafiał.
dlatego skupiam się na przeciwciałach i niedoborze witamin.

cóż mi pozostało...;-)

reklama
Stacy w te strone testy raczej nie klamia!

Kciuki za Twoja piekna bete!

MagdoM, doczytalam posty od Ciebie:) ciesze sie, ze odpoczelas i skorzystałas ze sloneczka! Byl lans w kapeluszu i kombinezonie? A jak! Na pewno :)

Bardzo mi przykro z powodu sposobu poinformowania Cie o nowej istotce... wylabym jak rozzalony bobr.. a jak ten grill? Dalas rade?

Ostatnia edycja:
Stacy a wlasnie mialam juz wczesniej pytac ale mi ucieklo:-) czy in vitro bylo tez z dawca czy z Twoim m bo nie pamietam jaki byl u niego problem a bede sie wglebiac w temat biopsji itd wiec pytam:-)

Emenems tak dziś mam betę i już nawet jadę do laboratorium.

Kredko zanim podeszliamy do IUI to moj mąż miał biopsje. Niestety nic nie znaleziono nawet jednego plemnika. Więc in vitro też było z dawcą.

Dziewczyny trzymajcie &&&& bo panicznie się boje że nic nie będzie.

reklama
Do góry