reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda jezeli to Cie pocieszy to moja mlodsza siostra ( jedyna siostra ale relacje miedzy nami nigdy dobre nie byly) rodzi za 1-2 tygodni i moi rodzice zostana dziadkami pierwszy raz.. i myslisz ze nie czuje sie gorsza??? Czuje...:-(

reklama
Kredko kochana... Ja jestem gorsza - siostra starsza ( a moje siostry sa moim całym światem od zawsze, my to trojaczki na raty) starała sie o drugie dziecko bo pierwsze tez po leczeniu i była na cyklu stymulowanym i czekała na miesiaczke badz nie to ja dopingowałam a w duchu liczyłam ze jej sie nie uda.. Nie wiem czemu! Ostatnia osoba ktorej zle zycze! Same tskie mysli miałam i jej sie nie udało i czułam sie potwornie ...

Co do tesciowej ... Na obiedzie raz z moimi rodzicsmi przyniosła pudełko zabawek meza i zaczęła wzdychać ze nie ma komu przekazać to maz sie w***il wzial całe pudło i dał obecnej tam mojej siostrzenicy:)
A mam do niej zal bo cos tam wiedziała ze próbujemy ....
A jego babcia dorzuciła " cos nam sie Emilka z tymi dziećmi ociąga "

Wiec kochane - cyc do przodu!

A jeszcze powiem Wam jaka jestem wredna... mialam nadzieje ze teraz bede w ciazy i nie bede mogla latac = nie przylece na chrzciny.. mam nadzieje ze mnie nie poprosza na chrzestna bo serce mi peknie.. tym bardziej ze kontakt mamy teoretycznie zerowy ale wiecie jak to jest... rodzina.. juz mamie mowilam ze m nie ma urlopu i ze nie przyleciny do konca roku bo myslalam ze moze skuma i jej cos "doradzi" zeby mnie nie wziela ale zobaczymy czy skumala ...

No Emenems niestety czym jestesmy starsze to coraz wiecej takich sytuacji.. i gadanie rodziny: no co z wami? Alicja bedzie zaraz rodzic a mlodsza jest a wy to co?? Na co czekacie???

Powiedz jej " na dotacje rządowa do in vitro" ja tak zaczelam robic w pewn momencie hahaha czemu noe macie dzieci? Wyjezdzacie gdzies zaszaleć to pomaga .
Czemu nie mam? Jakby od wyjeżdżania na wakacje były dzieci to zamiast klinik byłby biura podrozy a ja mam wycięty spora czesc jajnika miałam polipa w macicy mam obniżone amh i nie wiadomo co jeszcze a bez lekow nie mam jajeczkowania - cos jeszcze? Hahahaha z dwa razy tak powiedizalam

Magda jezeli to Cie pocieszy to moja mlodsza siostra ( jedyna siostra ale relacje miedzy nami nigdy dobre nie byly) rodzi za 1-2 tygodni i moi rodzice zostana dziadkami pierwszy raz.. i myslisz ze nie czuje sie gorsza??? Czuje...:-(

nie pocieszyło.

najgorzej że widzę, że mój mąż się męczy też. on się ucieszył bardzo, bo wiadomo to jego siostra. ale widzi po mnie że jestem rozwalona emocjonalnie. ja też nie życzyłam jej żeby przechodziła przez to samo co my, ale to zdjęcie mnie tak dobiło, że nie mogę łez powstrzymać. nie wiem jak ja to przetrwam dziś. boli mnie głowa i niedobrze mi. muszę sobie jakiś film załączyć. może się prześpię?? byle już było po. żeby mieć to za sobą...

Magda a nie mozesz sie jakos wykrecic? Ja to sie aspoleczna zrobilam ostatnio... z nikim sie nie chce widziec bo wszyscy znajomi maja dzieci.. tylko my tacy wyobcowani:-(

reklama
pewnie i bym mogła, ale chcę to spotkanie mieć za sobą. poza tym będzie nas w sumie 14 osób to w tłumie łatwiej się zgubić.

Kasik jak zajrzysz pytanie do Ciebie: dzwoniłam do labo zapytać o cenę badania subpopulacja limfocytów %NK (usłyszałam że badanie jest ekstremalnie rzadkie) i że nazywa się stosunek limfocytów CD4 do CD8 czy to jest to badanie o które nam chodzi?

Do góry