reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
wynik LH/FSH powinien oscylowac koło 1, czyli u Ciebie jest prawidłowy teraz - ale wszyscy lekarze biorą pod uwage poziom z 2-3dc, tak samo estradiol

Aniko wydaje mi sie ze system automatycznie zmienia rozdzielczosc zdjec bo sa one na forum zapisane w duzo gorszej rozdzielczosci. Jutro postaram sie zrobic lepsze:-)

I tak myslalam ze tamte powinny byc w 3dc ale jak robili co sie da to juz sie nie zaglebialam

kochane powróciłam. teraz zajrzałam żeby sprawdzić sprawy najważniejsze. bo myślałam o Was wczoraj

Kredko przytulam bardzo mocno.... nie wiem co więcej napisać żeby tym cholernym banałem nie było czuć...

stacy mam nadzieję, że zbyt wcześnie robiony test. głowa do góry (wiem że ciężko) i z ogromną wiarą do poniedziałku.

teraz ogarniam dom, przydałaby się jeszcze jedna pralka, i lecę na zakupy żeby uzupełnić lodówkę:-)

później poczytam kilka stron wstecz i napiszę jak u mnie...

Zuzik no to super:-* to kiedy nastepne usg???
Następną wizytę mamy 14 sierpnia, bo mój gin od poniedziałku ma dwa tygodnie urlopu. Założył mi już kartę ciąży. Tak mi się ciepło koło serducha zrobiło, bo na pierwszej stronie, wpisał przewidywany termin porodu na 21 marca...(nie wiedziałam jak wygląda książeczka ciąży;-))
Dostałam skierowanie na badania: morfologię, glukozę, grupę krwi, przeciwciała różyczki i toksoplazmozy, kiłę, hiv... Dużo tego, czy moje żyły to wytrzymają?:-D:szok: Zważył mnie, zmierzył, pooglądał narządy rodne... I czekamy na serduszko. Pewnie jakby nie jego urlop, zapisałby mnie wcześniej. Ale wytrzymam:-) Pęcherzyk ciążowy jest taki... jajowaty:-) Nie śmiejcie się ze mnie, wszystko jest dla mnie takie nowe...:zawstydzona/y:

Następną wizytę mamy 14 sierpnia, bo mój gin od poniedziałku ma dwa tygodnie urlopu. Założył mi już kartę ciąży. Tak mi się ciepło koło serducha zrobiło, bo na pierwszej stronie, wpisał przewidywany termin porodu na 21 marca...(nie wiedziałam jak wygląda książeczka ciąży;-))
Dostałam skierowanie na badania: morfologię, glukozę, grupę krwi, przeciwciała różyczki i toksoplazmozy, kiłę, hiv... Dużo tego, czy moje żyły to wytrzymają?:-D:szok: Zważył mnie, zmierzył, pooglądał narządy rodne... I czekamy na serduszko. Pewnie jakby nie jego urlop, zapisałby mnie wcześniej. Ale wytrzymam:-) Pęcherzyk ciążowy jest taki... jajowaty:-) Nie śmiejcie się ze mnie, wszystko jest dla mnie takie nowe...:zawstydzona/y:

No ja lubie te badania :D miałam ich tyle po drodze starań ze wiem ze kiły i HIV nie mam na pewno hahahaha co pare mieisecy w kółko to samo :)

reklama
Kredko, no właśnie miałam całą wirusówkę robioną. Ale to było pod koniec stycznia, a chyba muszą być aktualne te badania. A w całym tym zamieszaniu, zapomniałam o to zapytać. Najwyżej zadzwonię do nich i zapytam. Ale wydaje mi się, że każą mi zrobić, bo to już pół roku minęło. A coś mi się przypomina, że to co pół roku trzeba aktualizować było przed inseminacją.

Do góry