Kredko zagadki nieudanej iui tak naprawde nie ma co rozwiązywać.. komorka mogla byc złej jakosci i sie nie zaplodnic, mogla sie zaplodnic ale slabo rozwijać i pewnie jeszcze milion innych opcji. Masa kobiet roni nie wiedząc, ze byla przez chwile w ciazy bo normalnie, lub z opoznieniem przychodzi @
zagadka moglaby to byc, gdybyś tych iui miala kilka. U Ciebie pierwsze dwie nie mialy w ogóle sensu, wiec..
I tak do zesrania bede mowic.. DIAGNOSTYKA.
I mam nadzieje ze zrobią Ci to amh, bo to tez wiele mowi o Twojej płodności i jakosci komorek. Po 30 amh potrafi byc wysokie, ale ogolem jego tendencje sa bardzo spadkowe, wiec lepiej wiedzieć na czym sie stoi. In vitro juz blizej jak dalej, ale na pewno rzutuje to w momencie kiedy chcielibyście wiecej potomstwa. Niesamowicie mnie drazni działanie po omacku (mowie tu o iui bez hsg). Moze dlatego, ze sama prawie wpadlam w sidla lekarza idioty? Tyle stresów, nerwow, wydanych pieniędzy i straconego czasu. Zagotować sie można. Bo po co to wszystko? Jeden plus u Ciebie, ze wszystkie iui na cyklach naturalnych wiec dobrze to wróży
Zuzik gratulacje!!! To ze serduszka nie ma, to zaden problem
zdarza sie tak, a za tydzien juz pieeeknie bije
Przypuszczam, ze dlatego moj gin mnie tyle przetrzymal
wazne ze na usg wszystko ok
Aniko pozdrowilam!! I Tyle malych owieczek widziałam, ze ahh ..♡♡♡
Wlasnie zrobilismy maly odpoczynek przedobiedni. Przeszlismy dziś z Bablem-Borowka prawie 18km. Jak to tesciu mowi "sandaly sie palą".
N. odparowuje stopy, ale chyba troche oko mu leci
jestem z niego dumna, bo przy jego kondycji wyczyn super!
Stacy nadal trzymam kciuki!! W 10dpt sikaniec wyjśc nie musiał. Twardzielka z Ciebie przewielka. Ja juz bym rano leciala upuscic krew:*
Aniko dostalam privy, ale nie dalam rady rano odpisac, bo pogoda nas tu trochę goni
a wczoraj padlismy o 20 po tym gorskim powietrzu
dzisiaj bede Ci wszystko pisac