reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko przykro mi.. widocznie inna droga jest Ci pisana.. zbieraj siły babo;)

Smerfeta juz widze Twojego M tanczacego z tamburynem:p :D
To dobrze, ze Alusia dzielnie zniosla sprawe! Co do wagi nie bylo zastrzezen:> Pamietam, jak moja siostre katowali szczepieniami i kazde niemal konczylo sie reakcja alergiczna albo goraczka.. straszne katusze dla maleństwa.
W pracy zamierzam powiedziec przed samym odejsciem na l4. Chyba ze brzuch mi wyjdzie. Tak naprawde nie wiem jeszcze do kiedy bede pracowac. Wszystko zalezy od tego ile bedzie pracy. Jesli duzo, zrezygnuje szybciej zeby nie obciazac dzidzi, a jesli malo i bede dobrze sie czuc, to jak najdluzej;) W domu sama oszaleje.. a co tu robic kiedy bedzie jesien, plucha..

Stacy, Zuzik ! Dziś cala uwaga skierowana w Wasza strone:) wielkie, wielkie kciuki! Pieknych wynikow i widokow Dziewczyny:*

Emenems lachon z Ciebie niezly:D super wygladasz!! :) tez planuje zaczac robic sobie foty :)

Przez cala droge nie widzialam bockow. Dopiero pod samym Zakopcem naliczylam 8, ale wszystkie mlode! Rozdaje sprawiedliwie miedzy Stacy i Anike:)

Pogoda wyczula mnie idealnie, bylo 34 stopnie, po godzinie od przyjazdu zrobilo sie burzowo i spadla temp. W nocy lalo:D cudownie wiec sie spalo, a dzis ma byc 24 stopnie i bez slonca! dla mnie bomba!!:)

Marzen współczuję teściowej... falszywosc jest najgorsza. Moja teściowa jest, jaka jest - potrafi zirytowac, ale dba i troszczy sie o nas w 100% szczerze. Ja wyjechalam odpoczac, a ona uzupelnia mi zamrazarke wisniami na kompot i ciasta:)

U mnie dziś na teście jedna kreska ;-( z beta czekam do poniedziałku. Bo jeżeli dziś by nic nie wyszło i tak bym ją robiła jeszcze w poniedziałek. Szkoda jest mi strasznie smutno :-(

Stacy, ilu dniowe zarodki miałas podane? preogesteron łykasz? może beta niska jeszcze i dlatego test nie wyszedł? jestes pewna, że czekasz do poniedziałku? bardzo bym chciała, aby beta pokazała co innego!!!! kciuki zaciskam nadal:)

Kredko... cóż mam Ci napisać... niesprawiedliwe to i tyle w temacie:/ żadne słowa Ci pewnie teraz znacząco humoru nie poprawią i gadania, że jesteś coraz bliżej Cudu... nie skłądaj jednak broni. czytam, że wczoraj robiłaś badania - masz już wyniki? to są cenne informacje, więc na pewno będzie je można wykorzystac i właściwie zinterpretować. walczymy! :)

Smerfetka, cieszę się, ze tym razem z Alunią lepiej :) tata grał na tamburynie - ale musił byc widok :D miny do tego robił? a ALunia lubi dźwiękowe zabawki? to juz wypróbowany patetent?:)
dzięki za info o buźkach u ucinanych postach - przyda się!
ja przez ostatni tydzien miałam u siebie siostrzenicę(8lat) i różne atrakcje uskutecznialyśmy :) a dodatkowo jeszcze zajmowałam się w srodę synkiem przyjaciólki (3lata), więc emocji nie brakowało - osiedlowe place zabaw zdobyte, ubrania umorusane, słodycze zjedzoene- misja wypelniona :D cieszę się, że jestem tak zajęta, bo pewnie na głowę bym dostala od tego wiecznego myślenia:/ jutro odwozimy siostrzenicę, w niedziele jedziemy do Trojmiasta, a we wtroek wizyta - o kciukach przypominam :D poza tym w kolejny weekend zaczynamy remont, więc burdel na kółkach.....

Emenems, my z siostrzenicą tez jakoś zdrowo przez ten tydzien nie jemy - wakacje to wakacje :p ps. ładny brzuszek:)

Niebajko, pozdrowiłaś? cieszę się, że temperatura znośna i możecie piesze wycieczki organizować :) niech Bąbel od małego bakcyla łapie :) mama na widok gór endorfiny wydziela, to i Bąbel zadowolony i skuma, o co chodzi :) uściski! dzięki za bociany! ps. doszly privy? pytam kontrolnie, bo net... :/

Lumia, ściakam kciuki za pęchole:))

my zaraz ruszamy na wycieczkę - przy czym "zaraz", to pojęcie względne, bo Młoda jeszcze spi:)

Aniko ja miałam podane 3 dniowe zarodki. Tak lykam progesteron, czekam do poniedziałku bo wtedy już nie będę się łudzić. Jeżeli ma wyjść to wyjdzie.

To ty masz widzę zajęcie z dzieciakami ;-)

Stacy idz na bete bedziesz spokojniejsza bo albo bedziesz wiedziec na czym stoisz albo bedziesz sie cieszyc. A po co w stresie masz caly weekend siedziec!??? Sciskam Cie mocno i ja jeszcze wierze ze jest szansa!! Ale tez wiem co czujesz:-*

Niebajko sily mam skumulowane wiec dam rade;-) powiem Wam ze myslalam ze gorzej bedzie.. chyba mojego dola przedwczoeaj juz wykorzystalam... zal mi tej lekarki co bedzie z wynikami do mnie dzwonic bo pewno baba sie stresuje jak mi to powiedziec ( byla przesympatyczna wczoraj)

Z Twoja praca to dobrze mowisz - nie rob nic ponad Twoje sily!
No i odpoczywaj i delektuj sie pieknem okolicy:-D

Aniko ja sie nigdy nie poddaje:-D
Wynikow czesc bedzie pewno dzis a czesc w przyszlym tyg. Bardzo sie ciesze ze je zrobilam bo moze pomoga rozwiazac zagadke nieudanej iui. Bo musi byc jeszcze cos gdzies...

reklama
Dziewczyny a jak mam liczyc teraz od kiedy mam @ ??? Bo wczoraj wieczor bylo w sumie troche ppdbarwionego sluzu i tyle dopiero teraz sie rozkrecila. To liczyc ze od dzis czy wczoraj??

Do góry