reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka ale moja droga z happy endem :) wiec co tak sie łamiesz :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1437677381.179501.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437677381.179501.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437677381.179501.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
A wogole to mi sie tak cykle pozmienialy ze ten mial 23 dni:eek::eek::eek: co 3 tygodnie okres... masakra...
A poza tym jakos to przyjelam ze spokojem:-) trudno i tyle. Chyba te testy mnie nastawily ze nie rycze i krzycze teraz:-) a wrecz mi ulzylo ze wiem na czym stoje bo to czekanie doprowadza do szału:-) oczywiscie przykro mi no ale co zrobic takie zycie...

Kredka wszystko sie ułoży ja sie ciesze ze masz plan masz tr jajowody zrobione - pykniesz stymule i bedzie spoko - zobacz, dopiero co stacy pisała ze do ivf podchodzi a jutro beta :)

Wyladowywuje sie na odkurzaczu:-) dol juz posprzatalam jeszcze gora:-) jakos na mnie sprzatanie dzialaodstresowujaco:-)

No i sie wyżyj masz prawo bo oczywiscie to nie jest fair czemu tobie nie poszło .. Niby nie ale masz 100% pewności ze drożne nic nie pomogły i ze ivf to dobry wybor :)

Emenems no bardzo nie fair... tym bardziej ze tym razem bylo innaczej.. raz ze bylam drozna, poza tym iui byla idealnie w punkt zrobiona, bolaly mnie strasznie piersi jak nigdy, bylo klucie i ciagniecie w jajnikach i okolicach itd.. nawet teraz mnie przy @ brzuch innaczej boli niz zwykle i temu mnie niepokoilo czemu testy milcza bo tak wiele jak dla mnie wskazywalo ze tym razem bedzie innaczej... juz tak znam swij organizm i taka jestem w niego wsluchana ze widze roznice..

reklama
Do góry