reklama
kredka82
Fanka BB :)
A wogole to mi sie tak cykle pozmienialy ze ten mial 23 dni co 3 tygodnie okres... masakra...
A poza tym jakos to przyjelam ze spokojem:-) trudno i tyle. Chyba te testy mnie nastawily ze nie rycze i krzycze teraz:-) a wrecz mi ulzylo ze wiem na czym stoje bo to czekanie doprowadza do szału:-) oczywiscie przykro mi no ale co zrobic takie zycie...
A poza tym jakos to przyjelam ze spokojem:-) trudno i tyle. Chyba te testy mnie nastawily ze nie rycze i krzycze teraz:-) a wrecz mi ulzylo ze wiem na czym stoje bo to czekanie doprowadza do szału:-) oczywiscie przykro mi no ale co zrobic takie zycie...
stacy
Marzen to jeszcze trochę przed Wami ;-)
Emenems - śliczny brzusio :-) i jesteś naprawdę szczuplutka
Emenems - śliczny brzusio :-) i jesteś naprawdę szczuplutka
kredka82
Emenems no bardzo nie fair... tym bardziej ze tym razem bylo innaczej.. raz ze bylam drozna, poza tym iui byla idealnie w punkt zrobiona, bolaly mnie strasznie piersi jak nigdy, bylo klucie i ciagniecie w jajnikach i okolicach itd.. nawet teraz mnie przy @ brzuch innaczej boli niz zwykle i temu mnie niepokoilo czemu testy milcza bo tak wiele jak dla mnie wskazywalo ze tym razem bedzie innaczej... juz tak znam swij organizm i taka jestem w niego wsluchana ze widze roznice..
reklama
Podziel się: