reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka ale moja droga z happy endem :) wiec co tak sie łamiesz :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1437677381.179501.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437677381.179501.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437677381.179501.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
A wogole to mi sie tak cykle pozmienialy ze ten mial 23 dni:eek::eek::eek: co 3 tygodnie okres... masakra...
A poza tym jakos to przyjelam ze spokojem:-) trudno i tyle. Chyba te testy mnie nastawily ze nie rycze i krzycze teraz:-) a wrecz mi ulzylo ze wiem na czym stoje bo to czekanie doprowadza do szału:-) oczywiscie przykro mi no ale co zrobic takie zycie...

Kredka wszystko sie ułoży ja sie ciesze ze masz plan masz tr jajowody zrobione - pykniesz stymule i bedzie spoko - zobacz, dopiero co stacy pisała ze do ivf podchodzi a jutro beta :)

Wyladowywuje sie na odkurzaczu:-) dol juz posprzatalam jeszcze gora:-) jakos na mnie sprzatanie dzialaodstresowujaco:-)

No i sie wyżyj masz prawo bo oczywiscie to nie jest fair czemu tobie nie poszło .. Niby nie ale masz 100% pewności ze drożne nic nie pomogły i ze ivf to dobry wybor :)

Emenems no bardzo nie fair... tym bardziej ze tym razem bylo innaczej.. raz ze bylam drozna, poza tym iui byla idealnie w punkt zrobiona, bolaly mnie strasznie piersi jak nigdy, bylo klucie i ciagniecie w jajnikach i okolicach itd.. nawet teraz mnie przy @ brzuch innaczej boli niz zwykle i temu mnie niepokoilo czemu testy milcza bo tak wiele jak dla mnie wskazywalo ze tym razem bedzie innaczej... juz tak znam swij organizm i taka jestem w niego wsluchana ze widze roznice..

reklama
Do góry