reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jest fałszywa . Mieszkam u nich już 3 lata , czasem jest przemiła a czasem nawet nie spojrzy na mnie. A dziś to mnie wkurzyła na maksa bo wchodzilam do domu a ona na szybko do córki mówi " cii" bo idę. A później na obiad wola. Mówi ze to mój dom tez a czuje się obca w nim. Nie lubię takich chorych sytuacji bo albo się akceptujemy albo nie. Wiem ze to żaden kłopot ale najlepiej jakbym sprzątala i uslugiwala i siedziała potulnie :/ meczy mnie ta nie zdrowa atmosfera

reklama
Niebajka, dzięki, szczepienie przebiegło z lekkim zająknięciem bo mąż odwracał uwagę tamburynem :-) Zdecydowaliśmy się tylko na jedne szczepienia by mała lżej to przeszła i faktycznie nie było już i nie jest aż tak źle jak poprzednio, choć dziś ciężki płaczliwy dzień.... może nóżka boli.... No i mamy powoli rozszerzać dietę Aluśki więc będzie ciekawie ;-)
Mam nadzieję, że już dobrze się bawisz na urlopie :tak: Odpoczywaj dużo i rośnij zdrowo z kropeczkiem :laugh2: Kiedy w pracy powiesz o ciąży?

Kredka trzymam kciukole&&&&&

Marzen to kiedy jest możliwa przeprowadzka?

Anika jak wstawiałam takie buźki to też mi posty urywało ;-) gdzie Ty teraz jesteś? Jakieś dzieci bawisz, coś mi umknęło? :-p

Smerfeta to dobrze ze mala lepiej zniosla:-) a bedziesz jeszcze jakies inne szczepuonki robic skoro teraz miala tylko jedna??

A za kciuki dzieki ale wysylam je ze zdwojona moca do stacy bo u mnie @ nadchodzi:-( sluz juz podbarwiony wiec do godziny powinna byc:-:)-:)-( brzuch juz bardzo boli i jakis napadow goraca dostalam.. dziekuje Wam wszystkim za kciuki i bociany:-* mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda...

Kredko strasznie mi przykro. Co teraz planujesz? Próbujesz dalej IUI czy już in vitro?

Marzen - z teściową to najlepiej na zdjęciu:tak: Dużo Wam jeszcze zostało do przeprowadzki?

Ja idę jutro z samego rana na betę, żeby mieć wynik tego samego dnia. No cóż zobaczymy....

Stacy chyba sama zamowie slomke i zrobimy to w domu. Rozmawialam o tym z lekarzem i mowil ze spoko ze jak najbardziej mozemy probowac. Co prawda bedzie mnie to kosztowac ok 500euro ale jak policzyc bilety i wszystkie inne koszta to i tak duzo taniej. A potem in vitro po nowym roku..

Kredko strasznie mi przykro. Co teraz planujesz? Próbujesz dalej IUI czy już in vitro?

Marzen - z teściową to najlepiej na zdjęciu:tak: Dużo Wam jeszcze zostało do przeprowadzki?

Ja idę jutro z samego rana na betę, żeby mieć wynik tego samego dnia. No cóż zobaczymy....

Stacy to kciuki za bete a kredkę zapraszam na druga strone lustra :)
Zobaczysz jakie to proste hehehe jak stacy ! Ona idzie moim tropem :)

Emenems ja Ci juz mowilam ze jakos czuje ze mi Twoja droga pisana...
Jade po chipsy i lody bo mam dosyc tego zdrowego jedzenia...

Emenems ja Ci juz mowilam ze jakos czuje ze mi Twoja droga pisana...
Jade po chipsy i lody bo mam dosyc tego zdrowego jedzenia...

Należy sie czasami :D ja dzis dziewczynom robiłam nalesniki z bita śmietana i brzoskwiniami wczoraj nalesniki do tego po torebce żelek dostały chipsy ciasteczka i cały zamrażalnik lodów :) maz krzywo patrzy no ale sa ba wakacjach ....:)

reklama
Kredko :*
Stacy kciuki &&&
Smerfeta odważne maleństwo :)
My dopiero pierwszy poziom budujemy:/ w przyszłym roku jakiś kredyt nas czeka i za 2-3 lata na swoje ( raczej na bankowe)

Do góry