Jest fałszywa . Mieszkam u nich już 3 lata , czasem jest przemiła a czasem nawet nie spojrzy na mnie. A dziś to mnie wkurzyła na maksa bo wchodzilam do domu a ona na szybko do córki mówi " cii" bo idę. A później na obiad wola. Mówi ze to mój dom tez a czuje się obca w nim. Nie lubię takich chorych sytuacji bo albo się akceptujemy albo nie. Wiem ze to żaden kłopot ale najlepiej jakbym sprzątala i uslugiwala i siedziała potulnie :/ meczy mnie ta nie zdrowa atmosfera
reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Niebajka, dzięki, szczepienie przebiegło z lekkim zająknięciem bo mąż odwracał uwagę tamburynem :-) Zdecydowaliśmy się tylko na jedne szczepienia by mała lżej to przeszła i faktycznie nie było już i nie jest aż tak źle jak poprzednio, choć dziś ciężki płaczliwy dzień.... może nóżka boli.... No i mamy powoli rozszerzać dietę Aluśki więc będzie ciekawie ;-)
Mam nadzieję, że już dobrze się bawisz na urlopie Odpoczywaj dużo i rośnij zdrowo z kropeczkiem Kiedy w pracy powiesz o ciąży?
Kredka trzymam kciukole&&&&&
Marzen to kiedy jest możliwa przeprowadzka?
Anika jak wstawiałam takie buźki to też mi posty urywało ;-) gdzie Ty teraz jesteś? Jakieś dzieci bawisz, coś mi umknęło?
Mam nadzieję, że już dobrze się bawisz na urlopie Odpoczywaj dużo i rośnij zdrowo z kropeczkiem Kiedy w pracy powiesz o ciąży?
Kredka trzymam kciukole&&&&&
Marzen to kiedy jest możliwa przeprowadzka?
Anika jak wstawiałam takie buźki to też mi posty urywało ;-) gdzie Ty teraz jesteś? Jakieś dzieci bawisz, coś mi umknęło?
kredka82
Smerfeta to dobrze ze mala lepiej zniosla:-) a bedziesz jeszcze jakies inne szczepuonki robic skoro teraz miala tylko jedna??
A za kciuki dzieki ale wysylam je ze zdwojona moca do stacy bo u mnie @ nadchodzi:-( sluz juz podbarwiony wiec do godziny powinna byc:---( brzuch juz bardzo boli i jakis napadow goraca dostalam.. dziekuje Wam wszystkim za kciuki i bociany:-* mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda...
A za kciuki dzieki ale wysylam je ze zdwojona moca do stacy bo u mnie @ nadchodzi:-( sluz juz podbarwiony wiec do godziny powinna byc:---( brzuch juz bardzo boli i jakis napadow goraca dostalam.. dziekuje Wam wszystkim za kciuki i bociany:-* mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda...
stacy
Kredko strasznie mi przykro. Co teraz planujesz? Próbujesz dalej IUI czy już in vitro?
Marzen - z teściową to najlepiej na zdjęciu Dużo Wam jeszcze zostało do przeprowadzki?
Ja idę jutro z samego rana na betę, żeby mieć wynik tego samego dnia. No cóż zobaczymy....
Marzen - z teściową to najlepiej na zdjęciu Dużo Wam jeszcze zostało do przeprowadzki?
Ja idę jutro z samego rana na betę, żeby mieć wynik tego samego dnia. No cóż zobaczymy....
kredka82
Stacy chyba sama zamowie slomke i zrobimy to w domu. Rozmawialam o tym z lekarzem i mowil ze spoko ze jak najbardziej mozemy probowac. Co prawda bedzie mnie to kosztowac ok 500euro ale jak policzyc bilety i wszystkie inne koszta to i tak duzo taniej. A potem in vitro po nowym roku..
Kredko strasznie mi przykro. Co teraz planujesz? Próbujesz dalej IUI czy już in vitro?
Stacy to kciuki za bete a kredkę zapraszam na druga strone lustra
Zobaczysz jakie to proste hehehe jak stacy ! Ona idzie moim tropem
Emenems ja Ci juz mowilam ze jakos czuje ze mi Twoja droga pisana...
Jade po chipsy i lody bo mam dosyc tego zdrowego jedzenia...
Należy sie czasami ja dzis dziewczynom robiłam nalesniki z bita śmietana i brzoskwiniami wczoraj nalesniki do tego po torebce żelek dostały chipsy ciasteczka i cały zamrażalnik lodów maz krzywo patrzy no ale sa ba wakacjach ....
reklama
Podziel się: