reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzien dobry:-)
Twarz troche jeszcze boli ale mysle ze za tydzien nie bedzie sladu po oparzeniu, na tece czerwony placek ale tez moze kiedys zejdzie.

Klucia dalej mam i przed chwila wyczytalam cos takiego:
"Jest to wynik zagnieżdżenia się zarodka w błonie śluzowej macicy. Nazywane jest ono plamieniem lub krwawieniem implantacyjnym, jednak należy zaznaczyć, iż nie u każdej kobiety ono występuje. Od tego momentu mogą pojawiać się delikatne pobolewania dołem brzucha przypominające te odczuwane tuż przed zbliżającą się miesiączką. Wiele kobiet odczuwa również wyraźne „kłucie” w okolicy jednego z jajników. Najprawdopodobniej jest to wynik nieznacznego powiększenia się w tym czasie ciałka żółtego, które nie zanika tak jak podczas cyklu, w którym do zapłodnienia nie doszło, lecz rozpoczyna intensywną produkcję hormonów (progesteronu i estrogenów) niezbędnych do utrzymania ciąży."

Tylko nie chce robic sobie nadziejii wiec sie jeszcze noe nakrecam.
Test dalej milczy:-(

Kredko to wszystko prawda, natomiast u wiekszosci kobiet jakieś pokluwania przed @ się trafiają, dlatego ciężko odróżnić czy to implantacja czy @ nadchidzi. I w normalnym cyklu tak jest i przy iui.. przy ivf po stymulacji tez jajca pokluwaja.. dlatego to takie ciężkie do ogarniecia;) no chyba ze bezblednie odczytujesz swoj organizm, ale jak widac Tobie tez spoznienia @ się zdarzaly.. wczesniejsza/pozniejsza owu itd..

Mnie zakulo z 2,3 razy calkiem bez przytupu, nawet uwagi nie zwrocilam zbytnio, bo wpatrywania w objawy mialam juz dosc. To nie na moja glowe bylo. No.. i hyc;)

I wiesz czego Ci zycze:):*

A i podziwiam za te testy:p ja bym oszalala:)

Niebajko czemu bys oszalala?? Ja do tego lightowo podchodze:-) wiem ze nic nie pokaza jeszcze ale jakos mi szybciej dni leca jak wiem ze rano bede sikac:-) i tak zyje od poranka do poranka:-D az do @ albo do cudu:-)

Co do klucia to ja chyba za bardzo jestem wsluchana w swoj organizm.. i tak jak mowisz o pare dni sie i owu i @ przesuwaja ale ja mysle ze to z powodu czestych lotow. Chiciaz ostatnio @ wyczuwalam i dobrze ze walczylam z wit c bo by bul wczesnie. Teraz tez ma szybko przyjsc bo owu wczesnie byla. Zreszta oby wogole nie przyszla... no a nowisz ze pare razy Cie zaklulo a mnie caly czas... co kilka minut raz mocniej eaz slabiej. A moze ja zwariowalam???

Stacy pryszcze od progesteronu tez wychodza;) jestem bezpryszczowa, a teraz tez pare mi wylazlo;) jak nigdy. Don't stress! :*

Kredko dla mnie takie testowanie byłoby stresujące :p hehe;) ważne żebys Ty czula sie komfortowo:* A podziwiać chyba mogę? :D

Aniko nie zalala Cie ulewa? Do mnie wlasnie zmierza ten tajfun;)

reklama
Do góry