reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dorwałam w koncu komputer i mam nadzieje, że teraz juz mi postow nie utnie :)

Stacy, bardzo się cieszę, że jestescie juz w trojpaku :) rosnijcie zdrowo i niech dni do wysokiej bety mijają bardzo szybko:) dwa zarodki CI podali, więc 5 jest na zimowisku :) świetny widok :)
a Tobie zapłodnili wszystkie zarodki? jestes w programie? u mnie jest mozliwośc zaplodnienia tylko 6.

Magdo, zyczenia mi ucieło, a chcialam CI jeszcze powiedziec, że wierzę, że to najwazniejsze marzenie się spełni - już niebawem i bedziesz super mamą :) acha, no i urlop niech bedzie udany :)

Niebajko, mam nadzieje, że dzisiaj zwolniłas tempa :) jeszcze chwila i zasłużony odpoczynek :)

ja się dzisiaj zmartwiłąm bardzo. @ się rozkręciła, od wzoraj łykam antyki. zadzowniłam do kliniki, by umowic się na wizytę i dowiedziałam się, że moja ginekolog jest w tym czasie na urlopie :( musialam zapisac się do innego lekarza (na 28lipca - 15dc), ale zastanawiam się, jak to teraz bedzie :/ miałam przyjechac, by ona ocenila cykl i zapisała kolejne leki, myslę, że wyciszacze i pewnie powiedziec o stymulacji. a ten nowy lekarz moze miec przeciez inny pomysl na mnie niz ona :/ czy tu nie bedzie zamieszania :/ głowa mi peka od natloku mysli :( czy to nie może być prostsze :( od samego poczatku zasze cos :/

Aniko - zapłodnili 8 komórek ( a miałam pobranych 12 komórek) i 7 zostało. Ja podchodziłam komercyjnie, niestety ze względu na AID nie mogłam być w rządowym :tak: Nie denerwuj się zmianą lekarza, mój lekarz też był na urlopie i punkcje robił mi ktoś inny, ale sam transfer już mój lekarz. :-)

kochane jesteście. dziękuję za wszystkie życzenia:-D

aniko,
no wreszcie wystartowałaś. nie martw się wizytą u innego lekarza. zdarza się tak czasami. Twoja gin napewno zostawiła notatki w systemie. lekarze konsultują się między sobą. powiem Ci jedno trzymaj się mocno bo teraz bedzie ostro z górki:-D

stacy wiedziała, że będą bliźniaki dlatego upolowałam ci po jednym bocianie dla każdego:-D

niebajko hamuj złe myśli, brzuch boli bo fasolka się mebluje:-D

M26 przykro mi. niestety w tych działaniach musimy być silne. będzie dobrze. walcz.

kredko podziwiam za odwagę. w życiu warszawy nie poszłabym do wróżki. kiedyś dopadła mnie cyganka chciała mi wróżyć, to dałam jej kasę żeby się odczepiła i mi nie wróżyła;-)

Magdo, dzień się konczy ale nie ma opcji, musisz jeszcze odemnie przyjąć najlepsze życzenia :) Kochana pomyślności, spokoju w sercu i samych pięknych, słonecznych dni! Wiele radości i mniej trosk, i abyś uslyszala, jak najszybciej słowo "mama":*

U mnie dalej dzihad w pracy trwa. Do tego dostałam rozwolnienia. Musicie mi wybaczyc moja nieibecnosc. Jeśli jutro sie wyrobie ze wszystkim, to piatek juz mam wolny.. Nie mam już sily; (
N. na szczescie wrócił do domu, bedzie trochę lzej..

Kredko, wróżka imponujaca!

Dziewczyny caly czas kciuki za Was!!

Aniko trzymaj się! I nie boj! Jestem pewna ze ogarniecie temat bezbłędnie. Pamietasz mij ostatni transfer? Tez nie bylo mojego lekarza.. a beta jest;)
Wierze, ze będzie dobrze!
Na pewno jakis "plan" jest zapisany w komputerze, i nie wydaje mi się tez, aby sama stymulacja mogła się diametralnie różnic miedzy lekarzami. Przeciez oni konsultuja się między sobą, itd:) Aniko, choć wiem jakie to trudne- na spokojnie:)

M26 ..:( trzeba walczyć dalej! Nie poddajemy sie:*

Ostatnia edycja:
Aniko czasem spojrzenie na pewne rzecxy innym okiem moze byc pomocne wiec nie ma tego zlego! Bo bedzie dobrze!!!

Dziewczyny czy moze ktoras wie jak odkwasic organizm?? Boje sie sody a nie wiem co jeszcze moglabym pic. Wypilam cytryne ale to pewno malo:-( moge pic nawet kilka dziennie bo lubie ale nie wiem sama??

Niebajko mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz:-* jeszcze tylko jutro i odetchniesz!!! Madzia zreszta tez;-) fajnie Wam...

reklama
Kredko kasze odkwaszaja;) jaglana, gryczana itp itd; )

Wodę możesz pic z sama cytryna, bez sody. Dziala podobnie;)

Ostatnia edycja:
Do góry